Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάλε Κισάκι βάλεεεεεε!!!! Και το 2ο και το 3ο!!!!!!!!!!!! Κορίτσια χαλαρώστε λίγο...αμάν βρε Φρόσω τι του έκανες του ανθρώπου?? Να υποθέσω οτι μετά απο αυτό άλλαξε εντελώς ο σύζυγος, έτσι? Βέβαια δεν νομίζω οτι πιάνει σε όλους τους άντρες αυτό το χουνέρι...υπάρχουν άντρες και άντρες...Εδώ η κολλητή μου που είναι 6 μηνών έγκυος (σας έχω ξαναμιλήσει για αυτήν, έχει πητ 4/12 αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολιγία για να μπεί στο καφέ) έμαθε οτι ο άντρας της τα ξαναβρήκε με την πρώην του την Αλβανίδα!!!!!:!::shock: εκεί να δείτε!!!!και η αλβανίδα το παίζει 3 λαλούν και 2 χορεύουν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα... το παίζει ερωτευμένη και χαρούμενη...βέβαια η φιλενάδα μου δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της και κάθετε και κάνει υπομονή! Μια μέρα έκανε σκηνή οτι τα μαζεύει και φεύγει απο το σπίτι και εκείνος της είπε να μην φύγει, να κάτσει να μαζέψει το σπίτι της γιατί θα το μετανιώσει και δεν θα αλλάξει κάτι!!!!:!::confused: Τι κάνεις τώρα??? Το διαλάς με ένα μωρό στην κοιλιά η κάθεσε και κάνεις υπομονή???:confused:

θα το διελυα χωρις 2η σκεψη.Ειμαστε σοβαροι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς δεν έβαλα στοίχημα. Εγώ είμαι κριός και παρορμητική...

Κορίτσια, τις απόψεις αυτές τις έχω και ας είμαι 39 χρονών, 16 χρόνια παντρεμένη (με ελεύθερο sex τα τελευταία 15 = θέλαμε παιδί) με 1 παλίνδρομη κύηση πριν 2 χρόνια. Τη ζωή μου την έζησα, και τη ζω και θα τη ζω. Απλά θα είναι και το παιδάκι μου μαζί. ...

Όμως δεν φόρεσα ποτέ το στεφάνι της οσίας, καρτερικής κλπ. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και μου αρέσει να είναι κανείς και συνειδητοποιημένος και ντόμπρος. Απόψεις :)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

...Εδώ η κολλητή μου που είναι 6 μηνών έγκυος (σας έχω ξαναμιλήσει για αυτήν, έχει πητ 4/12 αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολιγία για να μπεί στο καφέ) έμαθε οτι ο άντρας της τα ξαναβρήκε με την πρώην του την Αλβανίδα!!!!!:!::shock: εκεί να δείτε!!!!και η αλβανίδα το παίζει 3 λαλούν και 2 χορεύουν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα... το παίζει ερωτευμένη και χαρούμενη...βέβαια η φιλενάδα μου δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της και κάθετε και κάνει υπομονή! Μια μέρα έκανε σκηνή οτι τα μαζεύει και φεύγει απο το σπίτι και εκείνος της είπε να μην φύγει, να κάτσει να μαζέψει το σπίτι της γιατί θα το μετανιώσει και δεν θα αλλάξει κάτι!!!!:!::confused: Τι κάνεις τώρα??? Το διαλάς με ένα μωρό στην κοιλιά η κάθεσε και κάνεις υπομονή???:confused:

Μαζεύω αποδείξεις και αλλάζω κλειδαριές και alarm code. :evil: Ανεξαρτήτως σε ποιανού όνομα είναι το σπίτι :evil::evil:

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εκείνη...έχει χάσει τον πατέρα της πριν 4 χρόνια και έχει μόνο την μητέρα της με 550 ευρώ σύνταξη και η ίδια είναι άνεργη και μένουν σε ενοίκιο....η λογική φυσικά λέει οτι ''το διαλάς''...δεν είναι εύκολο όμως...τον αγαπάει και κάνει υπομονή μήπως φτιάξουν τα πράγματα! Βέβαια είναι αναλόγως στην αντοχή της κάθε γυναίκας, πόσο μπορεί να κάνει το κορόιδο και τι υπομονή έχει...

MbGIp1.png

ελενη ειμαι ανεργη η μανα μου περνει 600 ευρω συνταξη κ με βοηθαει γιατι κ ο κυριακος ειναι ανεργος αμα χωριζα πιο φτηνα θα της στοιχιζε να πηγαιν α να μεινω μαζι της

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ελενη ειμαι ανεργη η μανα μου περνει 600 ευρω συνταξη κ με βοηθαει γιατι κ ο κυριακος ειναι ανεργος αμα χωριζα πιο φτηνα θα της στοιχιζε να πηγαιν α να μεινω μαζι της

Και πληρώνετε και ενοίκιο Φρόσω? Δεν είναι εύκολο......και με ένα βρέφος!

MbGIp1.png

αχ αστα φιλεναδα μου πληρωνει το δικο μου ενοικιο κ τα εξοδα τωρα της εγκυμοσυνης παλι καλα που πηραμε κ λεφτα απο το ικα για να την ελαφρυνουμε λιγακι την γυναικα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αχ αστα φιλεναδα μου πληρωνει το δικο μου ενοικιο κ τα εξοδα τωρα της εγκυμοσυνης παλι καλα που πηραμε κ λεφτα απο το ικα για να την ελαφρυνουμε λιγακι την γυναικα

Ε δεν θα της μένει ούτε cents της γυναίκας...ζωή είναι αυτή?? Και μόλις γεννηθεί το μωρό τα έξοδα είναι περισσότερα! Άστα να πάνε!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ανεργοι και οι δυο?:(

πως τα καταφερνετε.. δεν υπαρχει καποιο προγραμμα κοινωνικης προνοιας που να δινει καποιο βοηθημα?

τουλαχιστον παιρνει κανεις απο τους δυο σας επιδομα ανεργιας?

Δίνει η πρόνοια 40 ευρώ το δίμηνο :!: μόλις γεννήσεις αλλά πρέπει να έχεις μηδενική φορολογική δήλωση και όποιος μένει μαζί σου γίνετε έλεγχος και σε εκείνον και αναλόγως τι εισόδημα έχει κρίνουν και αποφασίζουν! Είπατε τίποτα? Είναι για γέλια και για κλάματα!!!!! Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

MbGIp1.png

ελενη ελα να γεννησεις γερμανια κοπελα μου.θα σας πληρωνουν ενοικιο θα σας δεινουν 660 ευρω το μηνα μεχρι να βρει ο αντρας σου δουλεια.μολις του βρουν δουλεια θα σας πληρωνουν το ενοικιο συν αλλα 300 .και εκτος απο αυτα θα παιρνεις οσα παιρνουν ολοι επιδομα παιδιου ειτε ειναι ανεργοι ειτε οχι.500 ευρω σχεδον μεχρι να χρονισει το μωρο καθε μηνα.και μετα 190 το μηνα μεχρι να σπουδασει.εγω με 3 παιδια θα παιρνω 500 ευρω το μηνα μεχρι να σπουδασουν και μεχρι να γινει η μπεμπα 1 ετων θα παιρνω 800.αλλα ειπαμε ελληνικο κρατος.ακου 40 ευρω το διμηνο δε ντρεπονται.οι υπουργοι και οι καρχαριες με 30 ευρω το μηνα τη βγαζουν?εχουν κατακλεψει τον κοσμο ολοι τους

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...