Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και συ καλα τα λες Δημητρα μου,ειναι το ιστορικο της καθεμιας που διαφοροποιει τα συναισθηματα

Εγω 10 χρονια με το στεφανι μου και δεν ηθελα καθολου να κανω παιδι.Ενιωθα οτι δεν χωρουσε και τριτος αναμεσα μας και απλα περνουσα τη ζωη μου ανεμελα χωρις να σκεφτομαι οτι μεγαλωνω και πρεπει να κανω ενα παιδι

Μια ωραια μερα στα 35 μου ξυπνησα και ειπα,τωρα θελω να κανω παιδι

Φυσικα ηξερα οτι επειδη εγω το αποφασισα τη στιγμη που το αποφασισα κανεις δεν θα μου κανε τη χαρη να μου το στειλει παραγγελια

Ειχα πει λοιπον στην προσευχη μου οταν ξεκινησαμε να εχουμε ελευθερα επαφες οτι ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα για να μου κατσει ενα μωρο γιατι τωρα πραγματικα το θελω

Το γεγονος οτι μου κατσε με την 1η φορα ηταν .. θαυμα για μενα!! Οταν ειδα το θετικο τεστ επαθα μια μικρη ..ανακοπη!

Γι αυτο χαιρομαι ολο το πακετο της μητροτητας και δεν κανω ...κιχ

Ισως αν ημουν σ αλλη φαση της ζωης μου και μικροτερη σε ηλικια να τα βλεπα διαφορετικα..

απο την πλευρα τη δικια σου εχει καποια διαφορα.ισως αν ημουν κ γω 35 κ δεν ειχα ακομα παιδι να το εβλεπα ετσι.οταν θα ειμαι εγω 35 η κορη μου θα ειναι 13 ο γιος μου 11 κ η μπεμπα 8.εννοω οτι στην ηλικια που εισαι εσυ τωρα οταν θα ειμαι εγω θα περναω μια εντελως διαφορετικη φαση.εσυ πχ περνας τη γεννηση του πρωτου μωρου εγω θα εχω 2 παιδια στην εφηβια κ ενα σε προεφηβικο σταδιο αλλα χουνερια με περιμενουν τοτε.

τι ηθελα κ τα ειπα τωρα..ποπο τι εχουμε να τραβηξουμε:cool:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιαααααααααααααα ν ακερασω κρασακι που επιτρεπεται????στην υγεια μας!!!!!

κισακι εγω δε τα παω καλα με το αλκοολ.:tongue: δε πινω σχεδον ποτε.την πρωτοχρονια ηπια μισο ποτηρι κρασι κ αυτο για να κανω τη χαρη στον αντρα μου αλλιως δε θα επινα καν αυτο:rolleyes: ειμαι πολυ γερο ποτηρι οπως καταλαβανεις.πριν απο την πρωτοχρονια ηπια τελευταια φορα στο γαμο του αδερφου μου σεπτεμβριος 2008:rolleyes:

Holy Diver

ο δικος μου στην αρχη ελεγε κατι τετοια κουλα αφου ηθελες παιδι κλπ κ μια μερα γυρισε κ δεν με βρηκε στο σπιτι του ειχα αφησει σημειωμα περνω το παιδι μου κ φευγω θα περασω αλλη μερα να παρω τα γατια μου κ το σκυλο κ μεινε εκει μονος σου αφου δεν ηθελες παιδι κ δεν σηκωνα κ το κινητο μου

respect:mrgreen:

καλα του εκανες

Holy Diver

Πωπω Φρόσω!Τρελό καψόνι του έκανες.Προφανώς αλλιώς θα το εννοουσε ο άνθρωπος.

μιλαμε τρελλο γελιο χαχχαα δεν με νοιαζει πως το εννοουσε αλλα να εισαι σιγουρη οτι τον εκανα να χασει την γη κατω απο τα ποδια του χεχεχεεχεχε00020444.gif00020241.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

απο την πλευρα τη δικια σου εχει καποια διαφορα.ισως αν ημουν κ γω 35 κ δεν ειχα ακομα παιδι να το εβλεπα ετσι.οταν θα ειμαι εγω 35 η κορη μου θα ειναι 13 ο γιος μου 11 κ η μπεμπα 8.εννοω οτι στην ηλικια που εισαι εσυ τωρα οταν θα ειμαι εγω θα περναω μια εντελως διαφορετικη φαση.εσυ πχ περνας τη γεννηση του πρωτου μωρου εγω θα εχω 2 παιδια στην εφηβια κ ενα σε προεφηβικο σταδιο αλλα χουνερια με περιμενουν τοτε.

τι ηθελα κ τα ειπα τωρα..ποπο τι εχουμε να τραβηξουμε:cool:

γι αυτο σου ειπα Δημητρα μου οτι και συ τα λες καλα

Γιατι καλως ή κακως η ηλικια σ αυτα τα θεματα κανει τη ..διαφορα

Χθες λεγαμε με τον αντρουλη μου οτι αυτο θα ναι στην εφηβεια και μεις θα μαστε πουα γι αυτο το καλο που μας θελω να διατηρηθουμε.. in good shape:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Βάλε Κισάκι βάλεεεεεε!!!! Και το 2ο και το 3ο!!!!!!!!!!!! Κορίτσια χαλαρώστε λίγο...αμάν βρε Φρόσω τι του έκανες του ανθρώπου?? Να υποθέσω οτι μετά απο αυτό άλλαξε εντελώς ο σύζυγος, έτσι? Βέβαια δεν νομίζω οτι πιάνει σε όλους τους άντρες αυτό το χουνέρι...υπάρχουν άντρες και άντρες...Εδώ η κολλητή μου που είναι 6 μηνών έγκυος (σας έχω ξαναμιλήσει για αυτήν, έχει πητ 4/12 αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολιγία για να μπεί στο καφέ) έμαθε οτι ο άντρας της τα ξαναβρήκε με την πρώην του την Αλβανίδα!!!!!:!::shock: εκεί να δείτε!!!!και η αλβανίδα το παίζει 3 λαλούν και 2 χορεύουν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα... το παίζει ερωτευμένη και χαρούμενη...βέβαια η φιλενάδα μου δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της και κάθετε και κάνει υπομονή! Μια μέρα έκανε σκηνή οτι τα μαζεύει και φεύγει απο το σπίτι και εκείνος της είπε να μην φύγει, να κάτσει να μαζέψει το σπίτι της γιατί θα το μετανιώσει και δεν θα αλλάξει κάτι!!!!:!::confused: Τι κάνεις τώρα??? Το διαλάς με ένα μωρό στην κοιλιά η κάθεσε και κάνεις υπομονή???:confused:

MbGIp1.png

Χθες λεγαμε με τον αντρουλη μου οτι αυτο θα ναι στην εφηβεια και μεις θα μαστε πουα γι αυτο το καλο που μας θελω να διατηρηθουμε.. in good shape:tongue::tongue::tongue:

πουα=πουρα, με λιγη φαντασια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως κ η πολυ μικρη ηλικια δε λεει .πχ εχω μια θεια που εκανε το πρωτο στα 14 το δευτερο στα 16 κ το τριτο στα 17:shock:

και το θεικο? η μεγαλη της κορη εκανε στα 20 το πρωτο της παιδι.με αποτελεσμα η θεια μου να ειναι 34 ετων με εγγονι:shock::shock::shock:

Holy Diver

Εδώ η κολλητή μου που είναι 6 μηνών έγκυος (σας έχω ξαναμιλήσει για αυτήν, έχει πητ 4/12 αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολιγία για να μπεί στο καφέ) έμαθε οτι ο άντρας της τα ξαναβρήκε με την πρώην του την Αλβανίδα!!!!!:!::shock: εκεί να δείτε!!!!και η αλβανίδα το παίζει 3 λαλούν και 2 χορεύουν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα... το παίζει ερωτευμένη και χαρούμενη...βέβαια η φιλενάδα μου δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της και κάθετε και κάνει υπομονή! Μια μέρα έκανε σκηνή οτι τα μαζεύει και φεύγει απο το σπίτι και εκείνος της είπε να μην φύγει, να κάτσει να μαζέψει το σπίτι της γιατί θα το μετανιώσει και δεν θα αλλάξει κάτι!!!!:!::confused: Τι κάνεις τώρα??? Το διαλάς με ένα μωρό στην κοιλιά η κάθεσε και κάνεις υπομονή???:confused:

εγω θα το δυαλουσα αφου πρωτα ομως δυαλουσα ολο το σπιτι .δε θα αφηνα τιποτε ορθιο θα τα εσπαγα ολα θα τα κατεστρεφα μιλαμε τα παντα ομως.κουζινα ψυγειο πληντυριο επιπλα ΟΛΑ!να μη του αφησω τιποτα! ετσι για να εχει να πληρωνει κ μετα θα εφευγα:twisted:

Holy Diver

Βάλε Κισάκι βάλεεεεεε!!!! Και το 2ο και το 3ο!!!!!!!!!!!! Κορίτσια χαλαρώστε λίγο...αμάν βρε Φρόσω τι του έκανες του ανθρώπου?? Να υποθέσω οτι μετά απο αυτό άλλαξε εντελώς ο σύζυγος, έτσι? Βέβαια δεν νομίζω οτι πιάνει σε όλους τους άντρες αυτό το χουνέρι...υπάρχουν άντρες και άντρες...Εδώ η κολλητή μου που είναι 6 μηνών έγκυος (σας έχω ξαναμιλήσει για αυτήν, έχει πητ 4/12 αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολιγία για να μπεί στο καφέ) έμαθε οτι ο άντρας της τα ξαναβρήκε με την πρώην του την Αλβανίδα!!!!!:!::shock: εκεί να δείτε!!!!και η αλβανίδα το παίζει 3 λαλούν και 2 χορεύουν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα... το παίζει ερωτευμένη και χαρούμενη...βέβαια η φιλενάδα μου δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της και κάθετε και κάνει υπομονή! Μια μέρα έκανε σκηνή οτι τα μαζεύει και φεύγει απο το σπίτι και εκείνος της είπε να μην φύγει, να κάτσει να μαζέψει το σπίτι της γιατί θα το μετανιώσει και δεν θα αλλάξει κάτι!!!!:!::confused: Τι κάνεις τώρα??? Το διαλάς με ένα μωρό στην κοιλιά η κάθεσε και κάνεις υπομονή???:confused:

Την απαταει με αλβανιδα κ καθετε οχι απλα θα ειχα φυγει αλλα ουτε το παιδι του δεν θα εβλεπε ουτε ζωγραφιστο ε ρε κατι σφαλιαρες που θελουν μερικοι αντρες ουτε να τον φτυσω οχι να κοιμαμαι πλαι του απαπα ανατριχιασα θα την ειχα κανει μολις το μαθαινα καθεται κ ανεχετε απαπα χαλια 000206A5.gif000203C5.gif0002005A.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...