Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Προσθέστε και εμένα στις αϋπνίες! :) Απο συμπτώματα και εγω δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο! Μόνο το βραδάκι αρχίζουν κάτι ανακατωσούρες! Τώρα έχει αρχίσει το άγχος μέχρι να γίνει η αυχενική!

Φιλιά σε όλες!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Επιτέλους έφθασε η μέρα που θα πάμε στο γιατρό, να δούμε τη φακή μας, να ακούσουμε πάλι την καρδούλα και να δούμε αν έφυγε επιτέλους η αποκόλληση.

Ευχαριστώ την Κατερίνα11 και τη Nikx για τις απαντήσεις τους.. Τελικά το άγχος από τη στιγμή που μένουμε έγκυοι και μέχρι να γεννήσουμε είναι μόνιμος σύντροφος άλλοτε σε μικρότερο και άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό... Τι να κάνουμε, μανούλες θα γίνουμε, είμαστε προγραμματισμένες να το αντέξουμε φτάνει τα μωράκια μας να είναι καλά!

Μακάρι να έχουμε όλες μας τέλεια αποτελέσματα και φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωρά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Χθες εξαφανιζόλ επειδή είχαμε ευχάριστα στο καφέ Αυγούστου και δεν είχα μυαλά για τπτ! Άλλη μια κοπέλα είναι πλέον γκαστρούλα αλλά γεννάει Δεκέμβρη με το καλό και δεν θα περάσει από εδώ...

Καλώς την Κατερίνα11. Με την Κατερίνα είμαστε μαζί στο καφέ Αυγούστου! Γέννησε μια μέρα πριν από εμένα την μπεμπούλα της!

Δομνίνα μου καλή επιτυχία στο γιατρό σου σήμερα θα δεις ακόμα μεγαλύτερο το σποράκι σου!!! Ακόμα δεν είναι σχηματισμένο αλλά θα ξεχωρίζει λίγο το κεφάλι από το σώμα! Και εύχομαι όλα να είναι καλά με την αποκόλληση!!! Που μια χαρά θα είναι δλδ! Εδώ έφτιαξε η δικιά μου που έβλεπα και αίμα! ;)

Για τη λήψη τροφοβλάστη δεν ξέρω καθόλου αλλά έχω μια φίλη που πέρασε 2 φορές τη διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης και μόνο το άγχος ήταν ένα θέμα! Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου, εκός του ότι η διαδικασία γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ! Όλα καλά θα πάνε! Η φίλη μου είναι άνω των 40.

Για την αϋπνία...εγώ ξενυχτάω αλλά λόγω μπέμπη. :lol: Χθες το σκατούλι ξύπνησε στις 3...σηκώθηκε κι άρχισε να τριγυρνάει μες στην κούνια, πήγε μετά σε ένα παιχνιδάκι με μουσική και το έβαλε μπρος και το μάτι γαρίδα... Οπότε τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί αλλιώς θα ξενυχτούσαμε να παίζει ο κύριος! :lol: Tι βιολί είναι τούτο πάλι??? Το έχει ξανακάνει μια φορά πριν κάμποσες μέρες....

Καλημέρα μπουμπούκες! Να καλωσορίσω και την Κατερίνα11 στην παρέα μας. Σήμερα ξύπνησα κεφάτη όλως περιέργως. Η πίεση 11,9 (γιούπι!!!), ο καιρός τέλειος, το στήθος αυξάνεται (πάει πρώτα αυτό και μετά ακολουθεί η υπόλοιπη μάζα μου) η κοιλιά πρήζεται, η κυτταρίτιδα έχει κάνει έντονη την παρουσία της και έφερα και ξηροδερμία στα μαλλιά. Είμαι έτοιμη για καλλιστεία δηλαδή!

Καλημέρα μπουμπούκες! Να καλωσορίσω και την Κατερίνα11 στην παρέα μας. Σήμερα ξύπνησα κεφάτη όλως περιέργως. Η πίεση 11,9 (γιούπι!!!), ο καιρός τέλειος, το στήθος αυξάνεται (πάει πρώτα αυτό και μετά ακολουθεί η υπόλοιπη μάζα μου) η κοιλιά πρήζεται, η κυτταρίτιδα έχει κάνει έντονη την παρουσία της και έφερα και ξηροδερμία στα μαλλιά. Είμαι έτοιμη για καλλιστεία δηλαδή!

Eγώ αν εξαιρέσεις ότι στήθος δεν έχω ούτε για δείγμα :lol: κοιλιά έχω κάνει όπως όταν ήμουν στον 6ο χωρίς υπερβολή... κυτταρίτιδα και ραγάδες (παλιές) μπόλικα...μπούτια και ψωμιά εφτάζυμα, πισινό αεροδρόμιο... Παραλία δεν βγαίνω γιατί θαρρώ θα με κυνηγάει να με σώσει η Greenpeace! :tongue:

Διαφημίσεις

Eγώ αν εξαιρέσεις ότι στήθος δεν έχω ούτε για δείγμα :lol: κοιλιά έχω κάνει όπως όταν ήμουν στον 6ο χωρίς υπερβολή... κυτταρίτιδα και ραγάδες (παλιές) μπόλικα...μπούτια και ψωμιά εφτάζυμα, πισινό αεροδρόμιο... Παραλία δεν βγαίνω γιατί θαρρώ θα με κυνηγάει να με σώσει η Greenpeace! :tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγώ σε λίγο θα κουβαλάω το καθένα με καροτσάκι. Πρέπει επειγόντως να πάω να πάρω κανένα σουτιέν γιατί στα δύο που μου κάνουν ακόμη, ξεχειλίζουν από παντού. Τουλάχιστον αν πατήσω στην παραλία θα έχω φυσικά σωσίβια! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλημερα σας , ευχαριστω για το καλωσορισμα !!!

εγω ειμαι κορμαρα ......το στηθος τωρα αρχισε να φουσκωνει ..μια χαρα ...απο κιλα μονο 1 .....και κοιλιτσα απλωτη!!!!!στη μπεμπα μου ηταν στρογγυλη ...τωρα απλωτη και οχι τοσο ομορφουλα λεει η μαμα!!!θα δειξει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγώ σε λίγο θα κουβαλάω το καθένα με καροτσάκι. Πρέπει επειγόντως να πάω να πάρω κανένα σουτιέν γιατί στα δύο που μου κάνουν ακόμη, ξεχειλίζουν από παντού. Τουλάχιστον αν πατήσω στην παραλία θα έχω φυσικά σωσίβια! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

παρε σουτιεν εγκυμοσυνης ...ελαστικα , βαμβακερα και χωρις μπανελες ..ειναι λιγο γιαγιαδε ..αλλα θα σε εξυπηρετησουν ..

εχει το Mother care οικονομικα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα σε όλες τις έμορφες και πάλι!

Χαίρομαι που η παρεούλα μας μεγαλώνει και ελπίζω όλες το Νοέμβρη να ζήσουμε μια από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή μας - αν όχι την ωραιότερη..

Σήμερα πάλι 5.30 το πρωί... τσουπ... ξύπνια εγώ και είχα κοιμηθεί στις 2... το καλό είναι ότι όλη τη μέρα δεν νυστάζω καθόλου εκτός από το μεσημεράκι, ξέρετε εκείνη την ώρα μετά το φαγητό που όσο να'ναι το στομάχι δουλεύει υπερωρίες και ... γλαρώνω... τον παίρνω τον υπνάκο για κάνα δίωρο και το βράδυ βαράω σκοπιά..

Κοριτσάκια εγώ κοιλίτσα έχω μπόλικη από πριν μείνω έγκυος, το στήθος μου έχει μεγαλώσει αλλά ήταν ήδη μεγάλο, ευτυχώς τα σουτιέν μου κάνουν ακόμα, ραγάδες είχα οπότε δεν με απασχολεί κατά τα άλλα είμαι μια κούκλα! (πλάκα κάνω, το λέω για να το πιστέψω κι εγώ)..

Νεκταρία μου μακάρι να έχει φτιάξει η παλιοαποκόλληση.. έλεος πια.. 3 βδομάδες είναι αυτή η ιστορία τώρα και εξακολουθώ να μην έχω κανένα σύμπτωμα απολύτως.. Το παιδί μου με σκέφτεται μπορώ να πω..

Μόλις γυρίσω το απόγευμα θα ενημερώσω αμέσως.. Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

ολες κουκλες ειμαστε!!! φρτου μας !!

για την αποκολληση ..ειχα στη μπεμπα ..απο την 1η φορα που οηγα στο γιατρο αυτο μου ειπε ..εκατσα 1 μηνα σπιτι , ουτρογκεσταν....και ολα καλα μετα πηγα δουλεια, οδηγουσα ..μην αγχωνεσαι ..

οσο για συμπτωματα ..τυχερη εισαι!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

παρε σουτιεν εγκυμοσυνης ...ελαστικα , βαμβακερα και χωρις μπανελες ..ειναι λιγο γιαγιαδε ..αλλα θα σε εξυπηρετησουν ..

εχει το Mother care οικονομικα

Μάλλον από βδομάδα θα πάω. Έλεγα να κάνω υπομονή να κλείσω τρίμηνο και μετά να πάω γενικά για ψώνια. Αυτά για το βράδυ θέλω να πάρω οπωσδήποτε για να τα φοράω μέσα στο σπίτι να μην πηγαινοέρχονται αριστερά-δεξιά.:oops: Μουουουουου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μάλλον από βδομάδα θα πάω. Έλεγα να κάνω υπομονή να κλείσω τρίμηνο και μετά να πάω γενικά για ψώνια. Αυτά για το βράδυ θέλω να πάρω οπωσδήποτε για να τα φοράω μέσα στο σπίτι να μην πηγαινοέρχονται αριστερά-δεξιά.:oops: Μουουουουου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μετά που θα θηλάζεις κιόλας.... να δεις μουουου!!!

Εξαιρετικά αφιερωμένο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eQPJmI3jJAQ

:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα! Κέφάτες ε; Καλά μ΄έκανες και γέλασα ατελείωτα!

Σας φιλώ και Κατερινάκι11 καλωσόρισες!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Εγώ ήμουν περαστική, αλλά δεν μπορώ να σας αφήσω...

φιλιά

cEyXp3.png

q61sp3.png

Σας φιλώ και Κατερινάκι11 καλωσόρισες!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Εγώ ήμουν περαστική, αλλά δεν μπορώ να σας αφήσω...

φιλιά

Να μην μας αφήσεις! Αν είναι να σε κάνω να γελάς κιόλας!! :lol: Ο μπέμπης σου τι κάνει? Εμένα τα διάβασες?? Σηκώνεται τη νύχτα όρθιος στην κούνια και κάνει το βρυκόλακα!!! Σου τα έκανε εσένα αυτά ή είναι φρόνιμο παιδί?? Αν τριτώσει το κακό θα τον σκοτώσω! :lol:

φιλιά

καλως σας βρηκα !!!αχ ..ποσο βαριεμαι στο γραφειο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...