Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

υποκλινομαι και συμφωνω απολυτα γκαρντασι! εγω μια εγκυο τη θεωρω σεξυ.....οπως μπορει ν αειναι μια εγκυος....οκαλος μου με φωναζει sexy mamaaaaaaaaaaaa

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχ σι γουρα ναι!η να λες τη γνωμη σου διπλωματικα!κατα τα αλλα ολοι θελουν ντομπρους χαρακτηρες και σε ολους αρεσεινα μιλαν στα ισια καιπαλικαρισια...καλο ε?

δε τα ξερεις καλα αγαπη μου...θα μιλας στα ισα μονο αν ειναι να πεις κατι που συμφωνει με ολους.αν οχι τοτε πρεπει να κανεις μοκο τουμπεκι ψιλοκομμενο να τον ραψεις να βαλεις ταπα πως το λενε...:rolleyes:

..για ολες τις επιλογες και τους σκοπους στη ζωη μου εκανα θυσιες

Μου αρεσουν και οι θυσιες που χρειαζονται και το σωμα που αλλαζει στη μητροτητα

Το να φερω απαιδευτα ενα μωρο στη ζωη δε μου λεει τιποτα και φυσικα δε μιλαω για ακραιες καταστασεις

Οι γυναικες που δεν μπορουν να μεινουν εγγυες,τα περαιτερω προβληματα της εγκυμοσυνης που προκυπτουν τα βλεπουν μηδαμινα και αυτη ειναι η αληθεια

Χαιρομαι για τα κιλα μου και για τις τρελλες ορμονες μου και για τα ψυχοσωματικα μου

Ελπιζω να μη ζησω στην εποχη που τα μωρα θα τα παραγγελνεις

ναι κοριτσακι καλα τα λες αλλα αν μπορουσα να μην εχω κ τις χαζοραγαδες κατω απο τον αφαλο καλα ηταν.τωρα θα μου πεις μπροστα στο παιδι που γεννας τι να κλ@σουν οι ραγαδες αλλα το εχω παρει αποφαση,.μονο η πετρουλακη ρε σεις εκανε 4 παιδια και εχει κορμαρα κοιλια πλακα ουτε μια ραγαδα ουτε μια χαλαρωση πουθενα ουτε κατι τελος παντων!αλλα ετσι ειναιιιι

αμα ειχα κ γω ντανταδες να μου κρατανε τα παιδια 3 ωρες τη μερα να γυμναστω ισως να ειχα τουλαχιστον τα μισα καλη της:tongue:

Holy Diver

εσυνομιζει ςοτι δεν κανουν τιποτα με τα τηγεννα?ξε ςποσα λεφτα χαλαν σε πλαστικες?φανταζεσαι την πετρουλακη σουπερ γυμναστρια με ραγαδε΅?δε λεει αγαπημου!και τι δενεχει βγει...και ποσο πισω ειμαστε!!!!και ποσα λεφτ αμας λειπουν να γινουμε ετσι!!!!!μη μασας!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Και νόμιζα ότι μόνο από άντρες θα ακούσω "μωρό ήθελες, καλά να πάθεις", έστω και παραφρασμένο.... Και δεν νομίζω ότι το "όλα τα αγαθά κώπης κτώνται" πρέπει να ισχύει για τα μωρά μας. Στο κάτω-κάτω, και για τους άντρες είναι αγαθό και χαρά, αλλά πλην του μισάωρου που χαρακτηριστικά αναφέρει η Δήμητρα, κανένα ιδιαίτερο ζόρι ούτε πριν ούτε μετά τραβάνε. Δηλ., για αυτούς δεν αξίζει το μωρό;;;;;;

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

κοριτσια ψυχραιμια,ξερω ειστε αγανακτισμενες τωρα στο τελος,αλλα σκεφτειτε τα μπεμπινι απου θα κραταμε σε λιγοκαιρο!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και συ καλα τα λες Δημητρα μου,ειναι το ιστορικο της καθεμιας που διαφοροποιει τα συναισθηματα

Εγω 10 χρονια με το στεφανι μου και δεν ηθελα καθολου να κανω παιδι.Ενιωθα οτι δεν χωρουσε και τριτος αναμεσα μας και απλα περνουσα τη ζωη μου ανεμελα χωρις να σκεφτομαι οτι μεγαλωνω και πρεπει να κανω ενα παιδι

Μια ωραια μερα στα 35 μου ξυπνησα και ειπα,τωρα θελω να κανω παιδι

Φυσικα ηξερα οτι επειδη εγω το αποφασισα τη στιγμη που το αποφασισα κανεις δεν θα μου κανε τη χαρη να μου το στειλει παραγγελια

Ειχα πει λοιπον στην προσευχη μου οταν ξεκινησαμε να εχουμε ελευθερα επαφες οτι ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα για να μου κατσει ενα μωρο γιατι τωρα πραγματικα το θελω

Το γεγονος οτι μου κατσε με την 1η φορα ηταν .. θαυμα για μενα!! Οταν ειδα το θετικο τεστ επαθα μια μικρη ..ανακοπη!

Γι αυτο χαιρομαι ολο το πακετο της μητροτητας και δεν κανω ...κιχ

Ισως αν ημουν σ αλλη φαση της ζωης μου και μικροτερη σε ηλικια να τα βλεπα διαφορετικα..

Και νόμιζα ότι μόνο από άντρες θα ακούσω "μωρό ήθελες, καλά να πάθεις", έστω και παραφρασμένο.... Και δεν νομίζω ότι το "όλα τα αγαθά κώπης κτώνται" πρέπει να ισχύει για τα μωρά μας. Στο κάτω-κάτω, και για τους άντρες είναι αγαθό και χαρά, αλλά πλην του μισάωρου που χαρακτηριστικά αναφέρει η Δήμητρα, κανένα ιδιαίτερο ζόρι ούτε πριν ούτε μετά τραβάνε. Δηλ., για αυτούς δεν αξίζει το μωρό;;;;;;

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το, μωρο ηθελες καλα να παθεις

Νομιζω οτι η εμπειρια της καθεμιας εχει να κανει με το ποιον εχει διπλα της..

Προφανως εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια, γι αυτο και δεν θα συνεχισω

κοριτσιαααααααααααααα ν ακερασω κρασακι που επιτρεπεται????στην υγεια μας!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και συ καλα τα λες Δημητρα μου,ειναι το ιστορικο της καθεμιας που διαφοροποιει τα συναισθηματα

Εγω 10 χρονια με το στεφανι μου και δεν ηθελα καθολου να κανω παιδι.Ενιωθα οτι δεν χωρουσε και τριτος αναμεσα μας και απλα περνουσα τη ζωη μου ανεμελα χωρις να σκεφτομαι οτι μεγαλωνω και πρεπει να κανω ενα παιδι

Μια ωραια μερα στα 35 μου ξυπνησα και ειπα,τωρα θελω να κανω παιδι

Φυσικα ηξερα οτι επειδη εγω το αποφασισα τη στιγμη που το αποφασισα κανεις δεν θα μου κανε τη χαρη να μου το στειλει παραγγελια

Ειχα πει λοιπον στην προσευχη μου οταν ξεκινησαμε να εχουμε ελευθερα επαφες οτι ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα για να μου κατσει ενα μωρο γιατι τωρα πραγματικα το θελω

Το γεγονος οτι μου κατσε με την 1η φορα ηταν .. θαυμα για μενα!! Οταν ειδα το θετικο τεστ επαθα μια μικρη ..ανακοπη!

Γι αυτο χαιρομαι ολο το πακετο της μητροτητας και δεν κανω ...κιχ

Ισως αν ημουν σ αλλη φαση της ζωης μου και μικροτερη σε ηλικια να τα βλεπα διαφορετικα..

Fire τα λες πολύ σωστά! Μπορεί να γκρινιάζουμε για όλα αυτά που περνάμε αλλά κατά βαθος μέσα μας αισθανόμαστε ότι υπάρχει το θαυμα.Και εγώ το πρώι έλεγα δεν αντέχω άλλο αλλά αν γεννούσα πρόωρα θα μου κακοφαινόταν.

Μια φίλη μου όταν έμεινα έγκυος επειδή έγινε τυχαία μετά απο 1 μήνα που είχαμε αρραβωνιαστεί μου την έλεγε.Αν θες δεν μένεις έγκυος και τέτοια κουλά. Το άγχος που περνάω εγώ να βγουν καλές οι εξετάσεις μου,να δούμε κάθε φορά ότι το μωρό μεγαλώνει σωστά εκείνη δεν μπορεί τώρα να το νιώσει.Και μερικές φορές θέλω να της πω τα παιδιά δεν έρχονται με παραγγελία αλλά σιγά μην καταλάβει. Για εκείνη ζωή είανι τα ξενύχτια και οι εκδρομές.Για μένα είναι αυτό που ζω τώρα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ο δικος μου στην αρχη ελεγε κατι τετοια κουλα αφου ηθελες παιδι κλπ κ μια μερα γυρισε κ δεν με βρηκε στο σπιτι του ειχα αφησει σημειωμα περνω το παιδι μου κ φευγω θα περασω αλλη μερα να παρω τα γατια μου κ το σκυλο κ μεινε εκει μονος σου αφου δεν ηθελες παιδι κ δεν σηκωνα κ το κινητο μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ο δικος μου στην αρχη ελεγε κατι τετοια κουλα αφου ηθελες παιδι κλπ κ μια μερα γυρισε κ δεν με βρηκε στο σπιτι του ειχα αφησει σημειωμα περνω το παιδι μου κ φευγω θα περασω αλλη μερα να παρω τα γατια μου κ το σκυλο κ μεινε εκει μονος σου αφου δεν ηθελες παιδι κ δεν σηκωνα κ το κινητο μου

Πωπω Φρόσω!Τρελό καψόνι του έκανες.Προφανώς αλλιώς θα το εννοουσε ο άνθρωπος.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

koritsia ti kanete?? ego simera den eimai sta kefia mou exw anxwthei ligo giati to mwro den poli kounietai sas exei sumbei???kouniete alla oxi kai toso entona....aurio exo tokografo....ante na doume...!!!!koritsia ego pisteuw pws to anxos pou exoume emeis stin diarkeia tis egkumosunis den sygkrinete me auto pou exoun oi antres mas kamia sxesi enatxei oxi oti den anxonontai alla emeis 100 fores perisotero giati oti ginete kai sumbainei sumbainei sto diko mas swma.....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...