Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

..ενταξει Δημητρουλα εγω μαλλον ειμαι λιγο πιο ρομαντικη μια και ειναι το πρωτο μου παιδακι

Μου φτανει που με βοηθαει ψυχολογικα και σωματικα.

Κατα τ αλλα το τι τραβαω εγω κ το σωμα μου,ενταξει παιδακι θα κανω,δεν κανω χαρη σε κανεναν ουτε καμμια θυσια.Επιλογη μου ειναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ του είπα: Κοίτα πως με κατάντησες..με μια κοιλιά σαν καρπούζι, με πόδια πρισμένα, να τρυπιέμαι για να μετράω το ζάχαρο, να κατουράω κάθε 3 και λίγο, να μην μπορώ να κουνηθώ...και όταν κλωτσάει το μωρό κοροιδεύει αυτός και λέει, δως της, δως της!:roll: Τι ανάγκη έχουν αυτοί? Ούτε παραγγελία στον ξυλουργό να τα έκαναν τα μωρά!!!!:!:

Εμένα μιλάει στην κοιλιά και κάνει ''γιόκα μου δεν σε θέλει η μάνα σου''! εκεί με πιάνουν τα γέλια. :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Πες τα Δήμητρα!!!

Και όχι τίποτα αλλο, βλέπουν ότι όλα γίνονται και έρχονται βόλτα (τελικά) και μετά σου λένε: "μια χαρά η εγκυμοσύνη!" :evil:

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

AXXXAA Η ΧΩΡΙςΜΩΡΟ Η ΧΩΡΙς ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ1Ε Ρ Ε ΔΗΜΗΤΡΑ!αχαχαχ τικανετε οι υπολοιπες?εχω σπαριλα!!!!καιπειναω!τα ζωακια μου σουπερ!!!!χαζευα και μι αχελωνα μεγαλη ετρωγε ενα χορτο και χρατς χρουτς μασουλουσε,πολυ γελιο!κοριτσια μην αγχωνεστε ρε με τα κιλα!!!τι να κανουμε!θα γινουμε κορμαρες παλι σε λιγοκαιρο!!!τελειωνουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Πες τα Δήμητρα!!!

Και όχι τίποτα αλλο, βλέπουν ότι όλα γίνονται και έρχονται βόλτα (τελικά) και μετά σου λένε: "μια χαρά η εγκυμοσύνη!" :evil:

αν μου λεγε κατι τετοιο θα αναθεωρουσα το γαμο μου και γενικοτερα την επιλογη μου ..στους αντρες!

..ενταξει Δημητρουλα εγω μαλλον ειμαι λιγο πιο ρομαντικη μια και ειναι το πρωτο μου παιδακι

Μου φτανει που με βοηθαει ψυχολογικα και σωματικα.

Κατα τ αλλα το τι τραβαω εγω κ το σωμα μου,ενταξει παιδακι θα κανω,δεν κανω χαρη σε κανεναν ουτε καμμια θυσια.Επιλογη μου ειναι

επιλογη μας ειναι να κανουμε μωρα οχι να παθουμε κ ολη αυτη την παραμορφωση:tongue: απλα ειναι κατι που πρεπει να το επωμιστεις.αν σου εδιναν 2 επιλογες τη μια να γινεις ετσι οπως γινομαστε κ την αλλη να μη συμβει τιποτε απολυτως τι θα διαλεγες?εγω το 2ο:tongue: αρα δεν ειναι επιλογη ειναι κατι που το περνας αναγκαστηκα γιατι επιλεγεις να κανεις μωρο.το μωρο ειναι επιλογη.το επακολουθο του ειναι κατι που αναγκαζεσαι να το ζησεις :tongue:

επισης εγω δεν βρησκω τιποτε ρομαντικο οταν κοιταζομαι στον καθρευτη χαχαχαχα:mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχαχαχ σι γουρα ναι!η να λες τη γνωμη σου διπλωματικα!κατα τα αλλα ολοι θελουν ντομπρους χαρακτηρες και σε ολους αρεσεινα μιλαν στα ισια καιπαλικαρισια...καλο ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

..για ολες τις επιλογες και τους σκοπους στη ζωη μου εκανα θυσιες

Μου αρεσουν και οι θυσιες που χρειαζονται και το σωμα που αλλαζει στη μητροτητα

Το να φερω απαιδευτα ενα μωρο στη ζωη δε μου λεει τιποτα και φυσικα δε μιλαω για ακραιες καταστασεις

Οι γυναικες που δεν μπορουν να μεινουν εγγυες,τα περαιτερω προβληματα της εγκυμοσυνης που προκυπτουν τα βλεπουν μηδαμινα και αυτη ειναι η αληθεια

Χαιρομαι για τα κιλα μου και για τις τρελλες ορμονες μου και για τα ψυχοσωματικα μου

Ελπιζω να μη ζησω στην εποχη που τα μωρα θα τα παραγγελνεις

εγω καλα τα ειπα αλλα οπως ειδες απαγορευται να λες αυτα που πιστευεις αλλα πρεπει να λες αυτα που θελουν οι αλλοι να ακουσουν:rolleyes:

κ εγω σε εκεινο το θενμα ειχα φαει ποινη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...