Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μένα μου λεει εντάξει είναι η πρωτη φορά.Στην δεύτερη,τρίτη και κυρίως στην τέταρτη εγκυμοσύνη θα έχεις συνηθίσει. Μάλλον μετά το δεύτερο του λέω κάτι θα σου λείπει...:tongue:

ναι παιδι μου τι αναγκη εχουν αυτοι ?και 5 να κανουμε θα τραβηξουν κανενα ζορι?θα πριστουν?θα εχουν καουρες?θα παραμορφωθουν ?θα κατουρανε καθε 10 λεπτα?η θα ανοιγουν καθε μηνα τα ποδια στον γυναικολογο κ θα τους πασπατευουν?η μηπως θα ειναι τιγκα στην ορμονη?η θα κανουν καμια ραγαδα ?

θα τρεχουν τα ουλα τους αιμα?θα εχου υποταση?υπερταση?ελειψη σιδηρου?σακχαρο???συσπασεις???δυσπνοια?αυπνια?με το παραμικρο κουραση?εμετους?ζαλαδες?θα παρουν 15 κιλα σε 9 μηνες?θα πονεσουν εστω κ ενα λεπτο??θα τους ραψουν?θα εχουν αιμα 40 μερες?θα θηλασουν?θα τους κανουν πληγη οι θηλες?

θα εχουν επιλοχιες ορμονικες διαταρχες???θα αλλαξει το σωμα τους?

τι απο ολα αυτα και αλλα πολλα??φυσικο ειναι να θελουν.κανουν μια δουλεια 5 -10-20 -30 λεπτων!και τελειωσε γιαυτους η υποθεση!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nai thessaloniki meno. poli kali i timi, to thema einai an tha mpo sta nouymera..tha pao omos na do,euxaristo poli gia thn enimerosi..tha pao anagkastika giati den mpaino pouthena k den exo rouxa na foreso milame, apelpisia egina..

Σιγουρα θα μπεις εδω μπηκα εγω!:mrgreen: Ναι εχει πολυ καλες τιμες και χει κ 2-3 ακομη σχεδιακια πολυ ομορφα

Εχει και στα Ζαρα γραμμη για εγγυουλες στο καταστημα το μεγαλο της Αριστοτελους

Διαφημίσεις

nai thessaloniki meno. poli kali i timi, to thema einai an tha mpo sta nouymera..tha pao omos na do,euxaristo poli gia thn enimerosi..tha pao anagkastika giati den mpaino pouthena k den exo rouxa na foreso milame, apelpisia egina..

Όπως το λες Κατερίνα.Απελπισία. Τώρα παρακαλάω να μην χαλάσει πολύ ο καιρός για να μείνω με τα καλοκαιρινά γιατί τα χειμωνιάτικα μου φάνηκαν τραγικά και δεν μου άρεσε τίποτα.Έβαλα ένα κολάν και φαινόταν απο μέσα η κατακράτηση στα πόδια μου. Τραγικό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

και μενα συμπασχει πολυ ρε κοριτσια απ την 1η μερα

ουτε πιατα δεν θελει να πλενω και δουλευει 10 ωρες τη μερα

Αν πηγε καλα η εγκυμοσυνη μου οφειλετε και σ αυτον

Σουπερ δουλειες εγνοιες,τα χει παρει ολα πανω του

ναι παιδι μου τι αναγκη εχουν αυτοι ?και 5 να κανουμε θα τραβηξουν κανενα ζορι?θα πριστουν?θα εχουν καουρες?θα παραμορφωθουν ?θα κατουρανε καθε 10 λεπτα?η θα ανοιγουν καθε μηνα τα ποδια στον γυναικολογο κ θα τους πασπατευουν?η μηπως θα ειναι τιγκα στην ορμονη?η θα κανουν καμια ραγαδα ?

θα τρεχουν τα ουλα τους αιμα?θα εχου υποταση?υπερταση?ελειψη σιδηρου?σακχαρο???συσπασεις???δυσπνοια?αυπνια?με το παραμικρο κουραση?εμετους?ζαλαδες?θα παρουν 15 κιλα σε 9 μηνες?θα πονεσουν εστω κ ενα λεπτο??θα τους ραψουν?θα εχουν αιμα 40 μερες?θα θηλασουν?θα τους κανουν πληγη οι θηλες?

θα εχουν επιλοχιες ορμονικες διαταρχες???θα αλλαξει το σωμα τους?

τι απο ολα αυτα και αλλα πολλα??φυσικο ειναι να θελουν.κανουν μια δουλεια 5 -10-20 -30 λεπτων!και τελειωσε γιαυτους η υποθεση!:rolleyes:

Χαχαχαχα!Είσαι θεά! Άντε να τους τα πεις όλα αυτά. Μια φορά του τα είπα και τι μου απάντησε.Ναι αλλά απο μένα γίνεσαι μάνα. :mad:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εννοείτε ότι μας καταλαβαίνουν μωρέ. Εγώ το βράδυ που δεν κοιμάμαι λυπάμαι να τον ξυπνήσω γιατί δουλεύει πολλές ώρες.Και χθες που τρόμαξα με την δύσπνοια δεν τον ξύπνησα γιατί μετά θα αγχωνόταν και πάει ο ύπνος.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

τι να τις κανω τις δουλειες καλεεε οκ κ μενα κανει οσο μπορει αν κ 12 ωρες ειναι στη δουλεια.2 ωρες το μεσημερι ειναι μονο σπιτι κ 12 το βραδυ σχολαει αλλα οκ οτι χρειαστω αν ειναι εδω θα το κανει.το θεμα δεν ειναι οι δουλειες.για μενα τουλαχιστον παντως.το θεμα για μενα ειναι ολα αυτα που περναει το σωμα κ ο οργανισμος μου.και ψυχικα και σωματικα.μπορει να κανει κατι γιαυτα?οχι!ε τοτε τι να το κανω:tongue:

Holy Diver

τι να τις κανω τις δουλειες καλεεε οκ κ μενα κανει οσο μπορει αν κ 12 ωρες ειναι στη δουλεια.2 ωρες το μεσημερι ειναι μονο σπιτι κ 12 το βραδυ σχολαει αλλα οκ οτι χρειαστω αν ειναι εδω θα το κανει.το θεμα δεν ειναι οι δουλειες.για μενα τουλαχιστον παντως.το θεμα για μενα ειναι ολα αυτα που περναει το σωμα κ ο οργανισμος μου.και ψυχικα και σωματικα.μπορει να κανει κατι γιαυτα?οχι!ε τοτε τι να το κανω:tongue:

Άσχετο (ΕΝΤΕΛΩΣ)

Ρε Δήμητρα, τι έκανες ρε και σε αποκλείσανε από το άλλο? Είχα καιρό να σε πετύχω και όταν το είδα έπαθα πλάκα. Και τώρα που σε είδα εδώ κατά τυχη είπα να ρωτήσω. :wink:

Εγώ του είπα: Κοίτα πως με κατάντησες..με μια κοιλιά σαν καρπούζι, με πόδια πρισμένα, να τρυπιέμαι για να μετράω το ζάχαρο, να κατουράω κάθε 3 και λίγο, να μην μπορώ να κουνηθώ...και όταν κλωτσάει το μωρό κοροιδεύει αυτός και λέει, δως της, δως της!:roll: Τι ανάγκη έχουν αυτοί? Ούτε παραγγελία στον ξυλουργό να τα έκαναν τα μωρά!!!!:!:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...