Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αυτο νιωθω,πονους δενε ιχ ακαθολου,λιγο στι ςπρωτες εβδομαδε κατι τραβηγματακι αστιω ωοθηκε ςπου μεγαλωνε η μητρα τιποτα αλλο,εγω τα νιωθω ψηλακαι μερη μερη οχι ολοκληρη την κοιλια!παντα τετοιες ειχα!αχ μακαρι κοριτσια με κανενα πονο!θελω να φαψ σουβλακι η καλαμακι που λεν και στην αθηνα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα δε μο υελεγαν τιποτα γιατι τα προσεχ αμονη μου απο μωρο ειχα τρελα παιδιμου!οτι εβρισκα μαζευα...κι εγω τωρ αμ ετο διαμερισμα δυσκολευομαι εθ αηθελα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι αυτο νιωθω,πονους δενε ιχ ακαθολου,λιγο στι ςπρωτες εβδομαδε κατι τραβηγματακι αστιω ωοθηκε ςπου μεγαλωνε η μητρα τιποτα αλλο,εγω τα νιωθω ψηλακαι μερη μερη οχι ολοκληρη την κοιλια!παντα τετοιες ειχα!αχ μακαρι κοριτσια με κανενα πονο!θελω να φαψ σουβλακι η καλαμακι που λεν και στην αθηνα!!!

τι καλαμακι καλε!φραπε θα πιεις???:tongue:

παω να βαλω μια σκουπα κ να ετοιμασω τα παιδια να φανε..τα λεμε το βραδακι κουκλες φιλακια!

Holy Diver

καληνυχτα κουκλες!!!!ρε δημητρα ετσι λεν στην αθηνα...τι νακανω?αχαχαχαχα για να καταλαβουνκ ιαυτες για τιπραγμα μιλαω!!!!βρε συ!!!σαλλονικη για!αχαχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω θα παρω οπωσδηποτε αν παμε σε μονοκατοικια σε διαμερισμα ειναι αληθεια δεν θα θελα να το κλεισω

ας φτιαξω μια χωριατικη να τη φχαριστηθω γιατι οσονουπω τελος οι ντοματουλες,θα το ριξω στα μπροκολα και στα..αερια :oops:

καληνυχτα κουκλες!!!!ρε δημητρα ετσι λεν στην αθηνα...τι νακανω?αχαχαχαχα για να καταλαβουνκ ιαυτες για τιπραγμα μιλαω!!!!βρε συ!!!σαλλονικη για!αχαχαχαχα

α ρε Σαλλλλονικηηηηηηηηηηη τι με ειπεεεες τωραααααααα λεμεεεε χαχα:tongue:

θα ετοιμασες τ απαιδι αν αφαν?????μαζεψε τα χαλια !!!!!

χαχαχα ναι μαλλον θα πρεπει να τα ταιζω στο μπαλκονι καλυτερα :tongue: αλλα εχει κρυο κ τα λυπαμαι χαχαχ

Holy Diver

Kαλημερα κ απο μενα

Εδω παλι ειχε δροσια,εβρεξε κιολας

Λοιπον,χθες το βραδυ εβαλα λιγο παραπανω αλατι στη σαλατα και σημερα ξυπνησα με πρησμενα δαχτυλα..σαν πουρα ειναι:(

κοριτσακια καλημερα!εγω ακομη πρηξιμο δεν εχω....φαιρ μου αντι για αλατι βαζε μυρωδικα πχ ριγανη....οσο μπορεις!αχ μπροκολα...απαγορευονται στο θηλασμο φαε τωρ απουμπορεις καικουνουπιδι!φροσακισυμφωνω....ενω ειχε δροσια ξυπνησα 5 τοπρωι και κολλουσα!ντουζακι εβαλα κιενα πλυντηριο στο γρηγορο καποιες νυχτικες-πθυτζμαες δικεςμου με του μωρου το παορρυπαντικο για το μαιευτηριο,επλυνα τα πιατα, απλωσα, εφαγα,ηπιακαφεδακι και ηρθα!του καλουμου του κακοφανηκε που δεθα με βρει το πρωι με συνηθισε τοσες μερες σπιτι οσο ειναι απογευματινος....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

το ξερω γμτ, ολα οσα μου αρεσουν το χειμωνα δεν ειναι καλα για το θηλασμο,μπροκολο,λαχανο,φασολαδα,φακες, να δω τι θα τρωμε

Κομμενο το αλατι κισα εννοειτε,ουτε κ που με νοιαζει.Δεν ξερω πως το κανα χθες τοσο salty,εβλεπα και Λαζοπουλο και δεν εδωσα σημασια

Η Βασιλικη εξαφανιστηκε ή μου φαινετε?

Καλημέρα σας!

Εγώ πρήξιμο για την ώρα δεν έχω και ας βάζω μπόλικο αλατάκι στο φαγητό. Έχω όμως δύσπνοια.Χθες το βράδυ ξεκίνησε.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω.

Μόλις πριν λίγο μου ήρθε το βαλιτσάκι της mothercare.Σας είχα γράψει γι'αυτό σε άλλο post.Έχει μέσα διαφημιστικά,δειγματάκια και ένα μικρό μπιμπερό avent. :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...