Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω επαιρνα σιλικονατες και μετα οταν εβγαλαν δοντια τις καουτσουκ γιατι με τα δοντια τις σιλικονατες τις εκαναν τρυπες.στις σιλικονατες το καλο ειναι οτι φαινεται πιο ευκολα η φθορα.επισης η πιπιλα θελει καθε μηνα αλλαγμα το πολυ καθε 6 εβδ,

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον,ακουστε ειμαστε σ εδικημας δουλεια κι εχω χωρο,με τα ζωα εχω ιδιαιτερη σχεση απο μωρο!εχω 4 σκυλια εκει σε δικο τους χωρο το ακθενα,και τον μπαξεδακο μου,αναλογα την εποχη...φασολια,ντοματες αγγουρια,λαχανο ,καροτο,κρεμμυδι, μπροκολο,κουνουπιδι παντζαρια,αναλογα τηνεποχη οκ?επισης, παλια ειχα 2 προβατα,μετα κουνελια,μετ ακοτες...στο σπιτι ειχ απαντα σκυλι,καναρινι,χελωνες ξηρας και θαλασσας,ψαρια, χαμστερ κτλ κτλ...

μι αμερ ατ αξαδερφιαμου εκαναν πλακα σε ενα φιλο και του πηραν κοκορακι νανακι κι αυτος δενμπορουσ εν ατο κρατησει ε το πηρα εγω τον λυπηθηκα και του πηρα 2 κοτες νανακες...αυτα γεννοβολουσαν και ειναικαι πολυ καλε ςμανες καθονται ολες κλωσεες,κι αφου εβγαλα πουλακιαοταν ξαναεκατσαν πηραμε αυγα απο χωρια και τους βαλαμε να αναθρεψουν κι ετσι εχω 2 ειδη...3 διαφορετικα κοτετσια,αλλου τα χωριατικα,αλλου τα νανακια,κι αλλου τα μωρα!κατα καιρους ερχονται και αδεσποτα γατια που φροντιζωσκατζοχοιρακια, μια φορα επιΣΑΚΟΥΚΟΥβαγια....ενω εχουν φωλια μεσα στο κτημα 2 γερακαι και ειναι μονιμα εκει!!!τις κοτεςεννοειται τις εχω προφυλαγμενες κι απο πανω...μονο τοπασχα ενα σκυλι αδεσποτο εφαγε σε ενα σημειο το συρμα,δεν το πηρα χαμπαρι και μπηκε κουναβι σε ενα βραδυ μου εφαγε 1 κοκορι και μου επνιξε αλλα 9...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δημητρα,λεω το γιατριοναδει ςπου δ εθα βγαινει και μου λεει το ιδιο λεω κι εγω μετα δ εθα θελει να βγει!!!μακαρι να εχει ςδικιο!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπα κισακι θα βγει και θα δεις το πολυ 4 ωρες θα κανεις.κ εγω ολο συσπασεις εχω ο αντρας μου τα εχει κανει πανω του και με παρακαλαει να μη γεννησω πριν τις 10 οκτ που ερχονται οι γονεις μου.βασικα οντως δε λεει να γεννησω πριν γιατι δεν εχω που να αφησω τα παιδια:shock:

οποτε σε τετοια περιπτωση πρεπει να παω να γεννησω μονη μου!

Holy Diver

αχαχαχα οπως βολευεται ο καθενας!!!!!!ο αντρας σου παιρνει αδεια καθολου η μπα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

του ειπα να παρει μετα που θα φυγουν οι γονεις μου γιατι αν παρει οταν ειναι εδω τοτε οταν φυγουν τι βοηθεια θα εχω..τουλαχιστον μεχρι να 40ησω να εχω καποια βοηθεια.οι γονεις μου θα ερθουν 10 οκτ και θα κατσουν μεχρι και 20 μερες μετα τη γεννα.θα κατσει κ αλλες 15 μερες μετα που θα φυγουν ο αντρας μου ε μετα οκ αρχιζει να παιρνει καποια σειρα το μωρο.οχι απολυτα αλλα δεν ειναι κ οπως τις πρωτες μερες..

στις πρωταρες βεβαια αργουν να μπουν σε σειρα γιατι δε τα ξερετε τα κολπα χαχαχ

Holy Diver

τι καλη δημητρουλα που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!αχαχα να σαι καλα μας δινει ςκουραγιο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χαχαχαχα

αμαν καλε πλακα κανω αμεσως εσυ:tongue::tongue::tongue:

ειναι αναλογα το μωρο ποτε θα μπει σε σειρα.απλα συνηθως τα παιρνει 40 μερες για να αρχισει η προσαρμογη.οκ εννοειται οτι μια εμπειρη ειναι αλλιως.ξερει κ 2-3 κολπα παραπανω και 2-3 παραπανω αιτιες που μπορει να κλαιει.το μυστικο ειναι να ενεργεις παντα ενστικτωδως κ να μην ακους τι λενε οι θειες οι μανες και η καθε μια που θα ρθει να στο παιξει παιδιατρος μαια και παιδοψυχολογος...γιατι να τα περιμενεις αυτα..:tongue::rolleyes:

Holy Diver

παλι εχω συσπασεις.ειναι οι μπραξτον χικς αλλα ειναι πολυ σπαστικες..ειδικα αυτο το πετρωμα ρε παιδι μου και η πιεση που νιωθεις κατω λες κ θες να κατουρισεις..μαζι με εναν ελαφρυ πονο περιοδου!συν οτι εχει και η μπεμπα λοξυγγα!τωρα βρηκε κ αυτη!

Holy Diver

χαχαχαχα ασε....πρεπι πρωτα ναβαλουμε αυτες σε σειρ ακι μετα τ αμωρα,και τωρα το χειμωνα πρεπει οι επισκεψει ςνα ειναι ελαχιστες λογω ιωσεων...αντε να τους το πεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω δενενιωσα τετοιες,νιωθω μουδιασμα και στο καπακι πετρωμα,γυρω πο τον αφαλο...λοξυγγα εχει κι εμενα πολυ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισα,εσυ εχεις τη φαρμα των ζωων,το μικρο σπιτι στο λιβαδι!!

τι ωραια,μπραβο!! τρως και νοστιμα και υγειινα αυγουλακια ευγε!

και γω αγαπω πολυ τα ζωα αλλα σαν τα σκυλια δεν εχει νομιζω, τα λατρευω

Αν καποια στιγμη μεινω σε μονοκατοικια θα παρω σιγουρα

σε μενα το πετρωμα ειναι σε ολη την κοιλια κ ποναει λιγο σαν περιοδο κατω χαμηλα εκει που σε πιανει κ οταν εχεις περιοδο δηλαδη.στον γιο μου ειχα τις συσπασεις που λες εσυ,δηλαδη πετρωμα γυρω απο τον αφαλο και μουδιασμα.να ειδες την ιδια γεννα που ειχα στον γιο μου θα εχεις χαχαχα μακαρι:tongue: μακαρι να εχουμε ολες τετοια...

Holy Diver

ασε κι εγω τρελα εχω με σκυλια!!!και ο καλο ςμου φαγωθηκε να παρουμε ενα σπιτι!!!!στη δουλεια εχω 3 σεττερ λαβαρακ-μαπμπα ςκυνηγος και εναν καυκασιο ποιμενικο,στο σπιτι θ αηθελα ενα μεγαλο δανο η ενα ντογκο αργκεντινο....ειναι μεγαλασκυλια αλλα συμβιβαζονται μια χαρα σε διαμερισμα αν εχουν τις βολτες τους....βεβαια εγω σπιτι δεβ τ αθελω λογω μυρωδιας και τριχας,αλλα φαγωθηκε 2 χρονια με παρακαλαει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και μενα μαρεσουν τα ζωακια κ τα συνναφη αλλα οχι στο διαμερισμα .δηλαδη δε θα μπορουσα να εχω μεσα στο σπιτι γατα η σκυλο.δε ξερω ρε σεις σιχαινομαι δηλαδη να κατσω σε εναν καναπε στου οποιου το μαξιλαρι τριφτικε πριν ο σκυλος κ απλωσε τα σαλια του:tongue: η η γατα με την τριχα...και εχουν και μια μυρωδια για να μη πω για μικροβια!και ειδικα τωρα που εχω παιδια...καλα οταν ημουν μικρη κουβαλουσα σπιτι γατες σκυλους χαμστερ χελωνες παπιες κοτες περιστερια ψαρια...η μανα μου τα ειχε δει ολα..:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...