Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εχω προβλημα να σκυψω για να βαλω καλτσα και αθλητικο

Μ εμποδιζει η κοιλια μου, εχω δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα ζουλαω την κοιλια μου και δεν θελω..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αφού πλεόν αφήνω δεμένα τα αθλητικά για να γλιτώνω απο την πίεση της κοιλιάς.Έλα όμως που στο ένα έχω τον πάτο σιλικόνης λόγω της φτέρνας και πρέπει να το λύνω.Η μόνη λύση είναι καθιστή και το πόδι σε άλλα καρέκλα κάπως πλάγια.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fire μου κατσε,ανοιξε τα ποδια και βαλε αναμεσα την κοιλιαα!φροσακι ευχομαι να βρεις οτι ψαχνεις!!!!νικχ μου δεν ξερω τι ειναιαυτ απου σου εγραψε.....

λες ε? να το δοκιμασω κι αυτο κισα μου

Τι είναι το doppler: Πρόκειται για το υπερηχογράφημα του τελευταίου τριμήνου, που δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του εμβρύου σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εξετάσεις.

Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης- Doppler είναι το υπερηχογράφημα που Γ΄ τριμήνου της εγκυμοσύνης, το οποίο μπορεί να γίνει μετά την 28η εβδομάδα και έως το τέλος της εγκυμοσύνης. Ιδανικά γίνεται στην 32η εβδομάδα κύησης.

Ποιος είναι ο σκοπός του υπερηχογραφήματος ανάπτυξης - Doppler;

Ο σκοπός της εξέτασης είναι να μελετηθεί:

• Η ανάπτυξη του εμβρύου (βιομετρικές μετρήσεις).
  • Η ποσότητα του αμνιακού υγρού.
  • Η αντίσταση στη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας που αιματώνουν τον πλακούντα.
  • Η θέση και η μορφολογία του πλακούντα.
  • Η κινητικότητα του εμβρύου.

Τι πληροφορίες μας δίνει αυτή η εξέταση;

• Οι βιομετρικές μετρήσεις (περίμετρος κεφαλής, περίμετρος κοιλιάς, μήκος μηριαίου οστού) δίνουν πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη θρέψη του εμβρύου. Επίσης, με βάση τις βιομετρικές μετρήσεις εκτιμάται το βάρος του εμβρύου. Στο υπερηχογράφημα αυτό γίνεται μια πρώτη εκτίμηση του βάρους (η οποία θεωρείται ότι δεν είναι απόλυτα ακριβής, γιατί οι υπερηχογραφικές μετρήσεις εξαρτώνται από τη θέση του εμβρύου).
  • Οι μελέτες Doppler δίνουν πληροφορίες για την οξυγόνωση του εμβρύου και τη λειτουργία του πλακούντα (με τη μελέτη της αντίστασης στη ροή του αίματος στα αγγεία του μωρού και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας).
  • Η εκτίμηση της ποσότητας του αμνιακού υγρού δίνει συμπληρωματικές πληροφορίες για τη λειτουργία του πλακούντα και για το έμβρυο.

Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης - Doppler του Γ΄ τριμήνου δεν δίνει πληροφορίες για την ανατομία του εμβρύου, γιατί το έμβρυο είναι πλέον μεγάλο και δεν είναι δυνατό να απεικονιστεί το ίδιο καθαρά, όπως στο Β' τρίμηνο.

MbGIp1.png

εγω βαζω παπουτσια και καλτσες καθιστη κ ακουμπαω το ποδι στο γονατο:tongue:

αχ κοριτσια παλι εκανε πυρετο.38.9...

μου φαινεται δε τον γλυτωνουμε και σημερα...εντωμεταξυ δε στελνω ουτε τον μικρο σχολειο επειδη δεν παει αυτη...τι να κανω?να τον στειλω αυριο?φοβαμαι οτι θα κλαιει περισσοτερο.δεν ειναι στην ιδια ταξη αλλα θα δει οτι αφηνουμε την μεγαλη σπιτι κ αυτος ειναι σχολειο!ξερω κ γω...πιο πολυ το λεω γιατι εδω μαλωνουν συνεχεια κ η ραφαελα ειναι κ αρρωστη κ δεν ηρεμει καθολου η καημενη.ουφφφφ:confused:

α παραγγειλαμε ιονιστη και αφυγραντηρα...δε γινοταν αλλιως μαυτες τις αρρωστιες πια...

Holy Diver

Διαφημίσεις

εγω βαζω παπουτσια και καλτσες καθιστη κ ακουμπαω το ποδι στο γονατο:tongue:

αχ κοριτσια παλι εκανε πυρετο.38.9...

μου φαινεται δε τον γλυτωνουμε και σημερα...εντωμεταξυ δε στελνω ουτε τον μικρο σχολειο επειδη δεν παει αυτη...τι να κανω?να τον στειλω αυριο?φοβαμαι οτι θα κλαιει περισσοτερο.δεν ειναι στην ιδια ταξη αλλα θα δει οτι αφηνουμε την μεγαλη σπιτι κ αυτος ειναι σχολειο!ξερω κ γω...πιο πολυ το λεω γιατι εδω μαλωνουν συνεχεια κ η ραφαελα ειναι κ αρρωστη κ δεν ηρεμει καθολου η καημενη.ουφφφφ:confused:

α παραγγειλαμε ιονιστη και αφυγραντηρα...δε γινοταν αλλιως μαυτες τις αρρωστιες πια...

Περαστικά στα παιδάκια σου Δήμητρα! Και εμένα ο ανηψιός μου είναι κρυωμένος, βήχει σαν γαίδαρος και πονάει ο λαιμός του. Κορίτσια πήρα το αρκάδι για το πληντύριο, θα το δοκιμάσω αύριο-μεθαύριο και θα σας πω!

MbGIp1.png

Περαστικά στα παιδάκια σου Δήμητρα! Και εμένα ο ανηψιός μου είναι κρυωμένος, βήχει σαν γαίδαρος και πονάει ο λαιμός του. Κορίτσια πήρα το αρκάδι για το πληντύριο, θα το δοκιμάσω αύριο-μεθαύριο και θα σας πω!

σε ευχαριστω ελενη μου..

για το αρκαδι απο τη μανα μου ξερω οτι ειναι πολυ καλο.γιατι αυτη πλενει πολλα ρουχα της με αυτο επειδη εχει και πολλες αλλεργειες

Holy Diver

εγ περσιλ πηρα!το αρκαδι θελει και νερακι για να διαλυθει σωστα....μας το ειπαν οι μαιες,αυτες προτεινουν πρασινο σαπουνι αλλα....δημητρουλι περαστικα ρε συ τι ναπω!πηγαιονε τον σχολειο πες του οτι μετα θ ααπει και η ραφαελα,εστω 3 ωριτσες να ηρεμησει κι αυτη!καλα εκανεςμε ιονιστη...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οχι το ντοπλερ, το βιοφυσικο προφιλ και τον υπερηχο τριτου τριμηνου....ντοπλερ κανω απο 25η εβδομαδα.....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ααααα αυτο θα το κανω 5 του μηνος στο νοσοκομειο

ναι ρε επρεπε να παρω ιονιστη και αφυγραντηρα δε γινεται αλλιως...αλλα θα ερθουν σε 10 μερες περιπου...

Holy Diver

εκανα ΚΑΙ κοτοσουπα:tongue: ενα πιατο εφαγε η μεγαλη και η υπολοιπη εκει εμεινε...το πολυ πολυ να φαει αλλο ενα.ο μικρος ουτε να την δει. νευριαζω ετσιιιιιι

Holy Diver

εκανα ΚΑΙ κοτοσουπα:tongue: ενα πιατο εφαγε η μεγαλη και η υπολοιπη εκει εμεινε...το πολυ πολυ να φαει αλλο ενα.ο μικρος ουτε να την δει. νευριαζω ετσιιιιιι

χμ χμ κατι μου λεει οτι σε καποιον εμοιασε ο μικρος..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...