Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι καλέ δε φαίνεται τίποτα πια κρίση. Όταν πασ με το καλό να γεννησεισ πες τη χαμογελαστή μαία μου δίνετε σας παρακαλώ τον πελαργο,και διαλύσε τοο να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι καλέ δε φαίνεται τίποτα πια κρίση. Όταν πασ με το καλό να γεννησεισ πες τη χαμογελαστή μαία μου δίνετε σας παρακαλώ τον πελαργο,και διαλύσε τοο να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον

κισα ξυπνια και συ? και γω απ τις 5 παρα γμτ

αρχισαν να μου τη δινουν στα νευρα οι αυπνιες

Καλημέρα κορίτσια, πολύ πρωινές-πρωινές σας βλέπω! Εγώ αν δεν σηκωνόμουνα να ετοιμάσω φαγητό για τον αντρούλη μου να πάρει στην δουλειά, μια χαρά θα κοιμόμουνα μέχρι τις 10!:tongue: Εχτές το βράδυ είδα και έπαθα να κοιμηθώ, η μπέμπα σάλευε δεξιά-αριστερά και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι! Ακουμπούσε τέρμα στην κοιλιά προς τα έξω, τσίτα μιλάμε!!!! Πέτούσε η κοιλιά μου κάτι εξωγκώματα, το ένα πρέπει να ήταν η πατούσα η χεράκι!:tongue: Κίσα περιμένουμε τα νέα σου να μας πείς απο τον γιατρούλη! Να ρωτήσω κάτι κορίτσια, ο γιατρός μου εκτός απο το ντόπλερ μου έχει γράψει + υπέρηχο γ' τριμήνου. Τί υπέρηχος είναι αυτός μπορείτε να μου πείτε? Ξέρει καμία? Τι διαφορά έχει δηλαδή από τους άλλους υπέρηχους?:?: Φρόσω εκτός απ'αυτό φαντάζομαι να διάβασες για το ότι μπαίνω 15 του μήνα μέσα ε? Άντε δες και εσύ τι θα κάνεις, κλείσε ημερομηνία εαν πας με καισσαρική και να κανονίσουμε!

MbGIp1.png

καλημερα κουκλες μου!θ αενημερωσω ελενιτσα μην ανησυχεις!φαιρ...ασε χαλι μαυρο,απο τις 4 το πααλευα....αχαχχααχεχω κι ενα σπιτι αχουρι,πρεπει να το συμμαζεψω χτες!χιχιχι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα αυτο με τον πελαργο καλη ιδεα!αμα δε σπασω εναν δε θα ησυχασω!:tongue: αντε καλα αποτελεσματα κοριτσι!!

Holy Diver

Καλημέρα κούκλες βαριέμαι τρελλα παω καμιά βόλτα να περάσει η μερα άντε να γεννήσω με το καλό να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά δεν μπορώ άλλο στο σπίτη

δεν δουλευες στην εγκυμοσυνη?

Καλημέρα κοριτσάκια! Εμένα τελευταία έχουν αρχίσει πάλι οι υπνηλίες.Βέβαια αν ξυπνήσω για τουαλέτα μπορεί να θέλω κανένα μισάωρο να κοιμηθώ πάλι.

Δημητρούλα πως είναι η μικρή? Είχε πάλι πυρετό?

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια, ο γιατρός μου εκτός απο το ντόπλερ μου έχει γράψει + υπέρηχο γ' τριμήνου. Τί υπέρηχος είναι αυτός μπορείτε να μου πείτε? Ξέρει καμία? Τι διαφορά έχει δηλαδή από τους άλλους υπέρηχους?:?:

Ελένη εμένα μετά την ντόπλερ μου έχει γράψει άλλη μια εξέταση που την ονομάζει βιοφυσικό προφίλ εμβρύου.μήπως αυτό εννοεί και ο δικός σου γιατρός υπέρηχος γ' τριμήνου?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εκανε πυρετο χτες 39.2 κατα τις 1.30 το βραδυ κ της δωσαμε αντιπυρετικο.απο τοτε δε ξαναεκανε ευτυχως.αν περασει κ σημερα χωρις πυρετο δε θα ξανακανει...αλλα ο βηχας ειναι λες κ καπνισε 3 πακετα:!:

Holy Diver

Διαφημίσεις

εκανε πυρετο χτες 39.2 κατα τις 1.30 το βραδυ κ της δωσαμε αντιπυρετικο.απο τοτε δε ξαναεκανε ευτυχως.αν περασει κ σημερα χωρις πυρετο δε θα ξανακανει...αλλα ο βηχας ειναι λες κ καπνισε 3 πακετα:!:

Μακάρι να ήταν 24ωρος πυρετός.Λες να τους δίνουν στο σχολείο κανένα τσιγαράκι? :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δεν δουλευες στην εγκυμοσυνη?

Δύστυχως για κακή μου τύχη η εταιρία που δούλευα έκλεισε κ μάλιστα μας χρωστάν κ 13000 ευρωπούλα στον καθένα μας κ είμαστε στα δικαστήρια τώρα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Δύστυχως για κακή μου τύχη η εταιρία που δούλευα έκλεισε κ μάλιστα μας χρωστάν κ 13000 ευρωπούλα στον καθένα μας κ είμαστε στα δικαστήρια τώρα

13000???

Ελπιζω να τα παρεις συντομα και να τους δωσεις να καταλαβουν..

Ναι αλλα ετσι θα μπορεσεις να κατσεις οσο θες και οχι 3-4 μηνες με το νινι σου μετα τη γεννα,καλο δεν ειναι αυτο?

Ωστοσο καταλαβαινω τη σπαριλα σου

κοριτσια εχω προβλημα να σκυψω για να βαλω καλτσα και αθλητικο

Μ εμποδιζει η κοιλια μου, εχω δοκιμασει διαφορους τροπους αλλα ζουλαω την κοιλια μου και δεν θελω..

fire μου κατσε,ανοιξε τα ποδια και βαλε αναμεσα την κοιλιαα!φροσακι ευχομαι να βρεις οτι ψαχνεις!!!!νικχ μου δεν ξερω τι ειναιαυτ απου σου εγραψε.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...