Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις τα εβαλα για υπνο...τις εδωσα αντιπυρετικο 5.30 κ ειχε 39 παλι εκεινη την ωρα.πριν λιγο της εβαλα θερμομετρο ειχε 36.4!αχ ελπιζω να μην ανεβει...εντωμεταξυ ξερω κ τι θα επακολουθησει...

12 το βραδυ θα ερθει απο τη δουλεια ο αντρας μου κ θα επιμενει οτι κολλησε:shock: θα ποναει παντου θα βηχει κ θα λεει οτι εχει πυρετο.θα βαλει θερμομετρο θα δειξει 36.8 και θα πει οτι εχει δεκατα!:shock: θα κουκουλωθει κατω απο την κουβερτα και θα βογγαει με το βλεμμα στο κενο!

εχει γινει πολλες φορες οταν καποιο παιδι ειναι αρρωστο:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον όλα ίδια είναι.Τώρα τα κοιτούσα.Εμείς περιμένουμε το per perego pliko P3 όλο το σύστημα. Να δούμε τι θα γίνει με τις απεργίες.Πάντως βάλε και όλα αυτά τα εξτρά,πόσο εκμεταλλεύονται τους νέους γονείς ήθελα να 'ξερα! :shock:

ναι και το pliko εχει καρκιτ για το αυτοκινητο,αν το παραγγειλατε απο το bimbomarket νομιζω το γραφει, ετσι ωστε να δενει το πορτ μπεμπε και να ειναι πιο σταθερο..

εμεις το βραδυ θα το χουμε στο κρεβατακι του αλλα την ημερα που θα το χω στο πορτ μπεμπε και θα ναι αρκετες οι ωρες νομιζω ενα εξτρα στρωμα το χρειαζετε,πρεπει να κοιταξω και γι αυτο

Απο εκμεταλευση αλλο τιποτα,μια μικρη περιουσια σου φευγει

Επισης για το μπανακι που ρωτησες πριν πηραμε ενα απο τα κουκου,το χει και στα Λητω,απλο,35 ευρω,με βασεις ετσι ωστε να σταθεροποιητε στα πλαινα της μπανιερας.Η πωλητρια μας το συστησε απο τα 20 που ειχε εκει.Δεν ειναι καποιας μαρκας για να σου το γραψω.Με βοηθησε παρα πολυ η πωλητρια να ειναι καλα..Ευγενικοτατη και κατατοπιστικοτατη

..εγω πεθαινω για κοτοσουπα............

Λιγο ατονια να νιωσω ή ριγη,τρωω 3-4 πιατα και στανιαρω.Δεν με νοιαζει η κοτα,αλλα το ζουμι που βγαζει οταν βραζει!!!

ΕΞΟΥ και το η γρια κοτα εχει το ζουμι :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

άρχισε ο άντρας μου «είδες πως τα βγάζω τα παιδιά?»:

......

και του λέω ναι όντως ζορίστηκες να τα κάνεις! εσύ του λέω έκανες μισή ώρα δουλειά κ εγώ 270 ημέρες! για να μη βάλω ΚΑΙ τη γέννα μέσα!...

Άλλη μια ατάκα για το βιβλίο!!

Copy - paste για μελλοντική χρήση (πολύ μου αρέσει!!!)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Ένα word document με το τίτλο "Ατάκες". Μερικές απο αυτές ταιριάζουν απόλυτα σε γνωστές μου καταστάσεις (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) :evil:

Πάντως ψέματα-ψέματα, αν έγραφε κάποιος εδώ μέσα θα έβρισκε πλούσιο υλικό! Και ρεαλιστικό, και χιουμοριστικό....

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

χαχαχα οντως εχουμε ενα τετοιο νουμερακι στο αλλο σαιτ.που αυτοαποκαλειται ...''παρατηρητης ανθρωπων'' και βαζει ολο γροιφους με ανθρωπινες ιστοριες...εγω τον λεω ''αρχικατινα της γειτονιας'' αυτος το λεει ''παρατηρητης ανθρωπων'':rolleyes::tongue:

Holy Diver

Για αυτό μου αρέσει το τόπικ Νοεμβρίου. Ξεφεύγει από το τυποποιημένο πάνες-μωρουδιακά κλπ κλπ (ok χρήσιμα και αυτά, για αυτό εξάλλου διαβάζω το parents).

Με εκφράζει απόλυτα, χωρίς φανφάρες και άλλα. Απλά ρεαλιστικό (και ρίχνω και πολύ γέλιο :) )

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Αχ μου μύρισαν πατάτες άσχετο ελένη αγάπη μου θέλει τσαμπουκά το τζάνειο με την σάρα κ την μάρα που μαζεύετε στις 6 του μηνός εχω ραντεβού στις 9 το πρωί εκεί να δεις κάτι πλάκες χεχεχε οποίος με νευριάσει την πουτσίσε συγνώμη για την λεξούλα. αγόρασα 2 μπιμπερό παρήγγειλα αλλά 2 φτιάχνω το βιβλίο των ευχών για την γέννηση μερικές λεπτομέριες έμειναν να συμπληρώσω .

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ρε δήμητρα περαστικά ρε συ. Ελπίζω να μην κολλήσεις. Κορίτσια το μάθημα σούπερ. Αύριο γιατρό. Άντε να δούμε το μοσχαρακι μου. Χιχι καληνύχτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ευχαριστω ρε κισακι...αντε ολα καλα ευχομαι με το γιατρο αυριο,εγω τωρα 5 οκτ εχω ραντεβου στο νοσοκομειο που θα γεννησω(στο ιδιο που εκανα κ τα αλλα 2)

για αναλυτικες εξετασεις...πωπω 1 ωρα και παραπανω θα μας παρει...

θα δω παλι τα...δωματια πανικου...:rolleyes: εκεινον τον πελαργο τον ψευτικο τον πλαστικο απορω γιατι τον εχουν μεσα στα δωματια τοκετου!εμενα μου εσπαγε τα νευρα!με κοιτουσε σα να με ειρωνευοταν ''χα-χα κ εσενα σου ελεγαν οτι τα μωρα τα φαιρνει ο πελαργος ε?πονα τωρα για να μαθεις'':twisted::twisted: αμ το τεραααστιο ρολοι στον τοιχο με τον δεικτη τον κοκκινο για να μετρας τα δευτερολεπτα...τι θα αντικρυσω παλι!!!:confused:

επισης με νευριαζει η απιιιιστευτη ηρεμια που εχουν οι μαιες οταν πας να γεννησεις...ενα χαμογελο ως τα αυτια μιλανε ηηηηρεμα ηρεμα και χαλαρα κ εγω να ποναω???γιατιιιιιι?

δε ξερω αν φαινεται αλλα με επιασε η κριση παλι...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...