Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε? Εγω πήγα για γεν.αίματος και ούρων σήμερα και μετά είχα γυναικολόγο. Όλα πάνε καλά, μου είπε να κάνω το ντόπλερ στις 11 Οκτωμβρίου και στις 25 να ξαναπάω να με δεί. Εκείνη την ημέρα θα μου βγάλει και το εισητήριο για 15 Νοεμβρίου!:tongue: Επίσης με ζύγισε και έχω παραμείνει στα ίδια κιλά απο όσα ήμουν τον Αύγουστο!!! Αυτά!!! Φρόσσω ακούς???????????????? 15 Νοεμβρίου! Κανόνισεεεεεεεεεεεε! Έγινε χαμός εκεί πάλι με τα ραντεβού και την σειρά προτεραιότητας και έλεγα που είσαι Φροσσάκι να γίνουμε σύμμαχοι!!!:evil: Την Παρασκευή μπαίνουμε στον Οκτώμβρη και θα έχουμε τα πρώτα γεννητούρια!!!!:tongue: Άντε, κοντεύουμε κορίτσια υπομονή!!!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχ δημητρουλι ετοιμο το κεικ?συγχιση και κεικ ελπιζωνα μην προλαβαινουν να μπαγαιατεψουν....αχαχχαχα!αχαχαμηπως τ απουλας?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Mπραβο βρε κοριτσια, τι ωραια νεα εχετε ολες!!!

Ελπιζω να μη γινουμε καφε Οκτωβριου

Εγω παλι μπορει να μην ειχα γιατρο σημερα αλλα ειχα Ικα και ζεστα ευρουλακια..

Ε πηγα στο mothercare και εσκασα μερικα!:D

Νιkx σημερα πηραμε και καρκιτ για να δενουμε το πορτ μπεμπε στο αυτοκινητο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το στρωματακι.Νομιζω οτι αυτο που εχει δεν ειναι αρκετο.Εσυ πηρες εξτρα?

Δημητρα,οπως σου ειπε και η κισα μη σκαλιζεις πληγες...Μονο εμεις ξεπαραδιαζομαστε ετσι.Ντροπη τους

Εδω η αμνιο εχει 550 ευρω και επειδη σου βαζουν υποννοιες την κανεις και πολυ πριν τα 35

Διαφημίσεις

:Dgeia sas koritsia ti kanete?ego ola kala o tokografos pige mia xara kai to dopller twra exw xana aytin tin pempti mou eipe kathe deutera kai pempti tha pigenw eleos polli mou fainete.....alla kalutera apla bariemai na perimenw....den ti zugisame tin pemti tha zugisoume na oume poso einai entometaxy leei oti den tha paroume olo ton 9 diladi mesa noembri kai oxi telos alla pali tha fanei.....stin ellada ola einai na min pwwww ego pao se dimosio nosokomeio kai pali plirwnw alla entaxei pigena apogeumata alla twra apo dw kai pera tha pigainw prwina giati tha pigainw synexeia.....paw na faw ena milo giati ena milo tin imera ton giatro ton kanei pera xaxaxaxaxa:D:D:D

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Νιkx σημερα πηραμε και καρκιτ για να δενουμε το πορτ μπεμπε στο αυτοκινητο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το στρωματακι.Νομιζω οτι αυτο που εχει δεν ειναι αρκετο.Εσυ πηρες εξτρα?

Fire ακόμα δεν έχει έρθει στα χέρια μας το πορτ-μπεμπέ.Όταν το είχα δει απο κοντά μου είχε φανεί και μένα κάπως σκληρό.Αύριο λέω να περάσω απο το μαγαζί να το ξαναδώ και θα σου πω.Το καρκιτ για το πορτ-μπεμπέ είανι διαφορετικό απο αυτό για το καθισματάκι? Πιο πορτ-μπεμπέ έχετε πάρει?

Μπανάκι πήρατε?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γεια σας κοριτσια.εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο παιδιατρο μη χασουμε...και φυσικα η κορη μου!τα εφερε ο αντρας μου απο το σχολειο κ ενω το πρωι ηταν μια χαρα μολις ηρθε σπιτι ηθελε να κοιμηθει:shock: μολις την ειδα να ξαπλωνει για υπνο λεω ωχ στανταρ εχει πυρετο...την πιανω κ οντως εκαιγε.βαζω θερμομετρο και ειχε 39:evil:

τρεχουμε στον παιδιατρο μας βλεπει ''παλι εδω ε?:roll:'' ε καλα του λεω για τους επομενους 6 μηνες καθε βδομαδα το πολυ καθε 15 εδω θα ειμαστε:evil:

γριπη εχει λεει κ μας εδωσε σιροπι για βηχα κ αντιπυρετικο.περιμενω τωρα σε 3 μερες θα το γυρισει σε βρογχικα οπως ΠΑΝΤΑ...

Holy Diver

γεια σας κοριτσια.εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο παιδιατρο μη χασουμε...και φυσικα η κορη μου!τα εφερε ο αντρας μου απο το σχολειο κ ενω το πρωι ηταν μια χαρα μολις ηρθε σπιτι ηθελε να κοιμηθει:shock: μολις την ειδα να ξαπλωνει για υπνο λεω ωχ στανταρ εχει πυρετο...την πιανω κ οντως εκαιγε.βαζω θερμομετρο και ειχε 39:evil:

τρεχουμε στον παιδιατρο μας βλεπει ''παλι εδω ε?:roll:'' ε καλα του λεω για τους επομενους 6 μηνες καθε βδομαδα το πολυ καθε 15 εδω θα ειμαστε:evil:

γριπη εχει λεει κ μας εδωσε σιροπι για βηχα κ αντιπυρετικο.περιμενω τωρα σε 3 μερες θα το γυρισει σε βρογχικα οπως ΠΑΝΤΑ...

Περαστικά Δημητρούλα.Ελπίζω να μην κολλάς και εσύ αμέσως απο τα μικρά!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Fire ακόμα δεν έχει έρθει στα χέρια μας το πορτ-μπεμπέ.Όταν το είχα δει απο κοντά μου είχε φανεί και μένα κάπως σκληρό.Αύριο λέω να περάσω απο το μαγαζί να το ξαναδώ και θα σου πω.Το καρκιτ για το πορτ-μπεμπέ είανι διαφορετικό απο αυτό για το καθισματάκι? Πιο πορτ-μπεμπέ έχετε πάρει?

Μπανάκι πήρατε?

και μας δεν εχει ερθει ακομη (βλεπε απεργιες) αλλα και γω το ειδα απο κοντα,ειναι της chicco.To καρ κιτ ασφαλιζει το πορτ μπεμπε σε συνδυασμο με τις ζωνες ασφαλειας του αυτοκ.Δεν εχει δηλαδη καμμια σχεση με τη βαση που εχει το καθισματακι.Εσυ ποιο μοντελο περιμενεις? μηπως αυτο εχει αλλες προδιαγραφες..

και μας δεν εχει ερθει ακομη (βλεπε απεργιες) αλλα και γω το ειδα απο κοντα,ειναι της chicco.To καρ κιτ ασφαλιζει το πορτ μπεμπε σε συνδυασμο με τις ζωνες ασφαλειας του αυτοκ.Δεν εχει δηλαδη καμμια σχεση με τη βαση που εχει το καθισματακι.Εσυ ποιο μοντελο περιμενεις? μηπως αυτο εχει αλλες προδιαγραφες..

Μάλλον όλα ίδια είναι.Τώρα τα κοιτούσα.Εμείς περιμένουμε το per perego pliko P3 όλο το σύστημα. Να δούμε τι θα γίνει με τις απεργίες.Πάντως βάλε και όλα αυτά τα εξτρά,πόσο εκμεταλλεύονται τους νέους γονείς ήθελα να 'ξερα! :shock:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...