Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πολλές με γιατρούλη σήμερα! Άντε μια μια να μπαίνει να μας λεει τα νέα της.

Αχ η Μενεγάκη το πρωί ξεκίνησε με το ιασώ.Έδειχνε τον παιδίατρο να εξετάζει ένα μπέμπη που μόλις είχε γεννηθεί.Έπαθα πανικό.Άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν θα τα βγάλω πέρα μαζι του. :oops:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? τι κανουν τα ζουζουνακια σας?

εμεΝα τ βραδακι ηταν πολυ ησυχο με αφησε ν κοιμηθω σαν πουλακι α πολυ γιατρουλη εχετε μπραβω σας . εγω την πεμπτη εχω γιουμπι ειμαι πανευτιχης που ηρθε και η σειρα μ για ντομπλερ

καλα θα ειναι δημητρουλι...συσπασεις ε?απο τα νευρα σου ξες μπορει ν α επηρρεαστηκες καλημου η ακουραστηκες....παιζει ρολο!εγω περιμενω πως και πως ν ακοψω τα χαπια!αχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΛΕΕΕ

ναι εχω συσπασεις αλλα μου ειπε οτι ειναι νορμαλ και αμα γινουν σε κανονισμενα χρονικα διαστηματα τοτε να την παρω τηλ χαχα καλο:rolleyes:

εντωμεταξυ μου ειπε οτι δε το κοβει να γενναω στην ΠΗΤ .σιγουρα λεει πιο νωρις.χαιρω πολυ ηθελα να πω για νεο μου το λες?:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλε αυτο το ξεραμ επες του!!!δωσ εμου πισω την επισκεψη!!!αχχα τελειωνει ς μικρη!πιστεψε το λιγο εμεινε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι κισακι αλλα ειμαι κ ανωμαλο εγω.τωρα που μου το ειπε δε θελω:shock:

δε παω καλα!!!αμα μου ελεγε οτι θα γεννησω στην ΠΗΤ θα κλαιγομουν οτι δε μπορω αλλο να περιμενω ως τοτε:shock:

Holy Diver

καλε αυτο το ξεραμ επες του!!!δωσ εμου πισω την επισκεψη!!!αχχα τελειωνει ς μικρη!πιστεψε το λιγο εμεινε!

α κισακι εδω δε πληρωνουμε στους γιατρους.δωρεαν τα κανουμε ολα.μονο αν θελουμε απο μονες μας εξτρα υπερηχο πληρωνουμε 25 ευρω

Holy Diver

αχαχαχ καλο ,το φανταστηκα να σου πω αλλα ειπα μην ξυσω πληγες κι εσυ τις ανοιξες τωρα!αχαχαχαχα!α ρε ελλαδιτσααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχαχ καλο ,το φανταστηκα να σου πω αλλα ειπα μην ξυσω πληγες κι εσυ τις ανοιξες τωρα!αχαχαχαχα!α ρε ελλαδιτσααααααααα

ναι ασε εμαθα κ τις τιμες τις αυχενικης κ β επιπεδου στην ελλαδα και εφριξα..δηλαδη ρε παιδια αν καποια δεν εχει χρημματα τι κανει η γυναικα??οι μονες εξαιτασεις που πληρωνεις εδω εξτρα ειναι αν κανεις μια που δεν ειναι απαραιτητη.πχ εδω μετα τα 35 πρεπει να κανεις αμνιο.κ την κανεις τζαμπα.αν ομως εγω που ειναι 27 ηθελα αμνιο θα την πληρωνα.αλλα ΑΛΛΑ αν ειχα ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ενα παιδι με προβλημα η αν ειχα ιστορικο με τετοιο προβλημα σε αδερφια η γονεις η εγω η ο αντρας μου τοτε παλι δωρεαν θα την εκανα

Holy Diver

οοοοο δημητρουλα σε βλεπουμε για οκτωμβρη δηλαδη ζυγακι θα μας βγαλεις :P:p:p

ναι ποπακι αν γεννησω πριν τις 22 οκτ ΠΑΛΙ ζυγος στο σπιτι.το ειπα εγω θα με φανει 3 ζυγοι εμενα...κ ελεγα να κανω σκορπινα που τα παω κ τελεια με σκορπιους...ωχ θα γινει τσουραπω σα την μεγαλη!!!:rolleyes:

Holy Diver

μπα παιδι μου ειμαι καταδικασμενη...εντωμεταξυ δε τα παω καθολου καλα με ζυγους .να δω πως θα τα βγαλω περα με 3....εχω κ τον αντρα μου που καυχιεται γιατι βλεπαμε μια εκπομπη με τα ζωδια στο ντισκοβερυ (νομιζω δε θυμαμαι καλα.)ανελυε και καλα απο επιστημονικης αποψης τα ζωδια κ ωροσκοπους κλπ κλπ

κ ειπε οτι οι γυναικες ζυγοι ειναι παντα ομορφες ενω οι το ιδιο ισχιει για υδροχοους αντρες.και αρχισε ο αντρας μου ''ειδες πως τα βγαζω τα παιδια?πετυχα τα ζωδια που πρεπει.ζυγους κορες και υδροχοο γιο.ποιος ειμαι τελος παντων πςςς πςςςς''':shock::shock:

και του λεω ναι οντως ζοριστηκες να τα κανεις!:evil:

εσυ του λεω εκανες μιση ωρα δουλεια κ εγω 270 ημερες!για να μη βαλω ΚΑΙ τη γεννα μεσα!ακου εκει ''πως τα βγαζω τα παιδια'' πολυ με νευριασε ρε και εχω κ τις ορμονες μου.και να επιμενει ομως!γκρρρρρρρρ:evil::evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...