Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όργιο τι θες εδώ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;

Να πας στον Δεκέμβρη.:mrgreen::mrgreen:

Διαβάζω Δήμητρα, γι΄αυτό ;). Άσε που τα κορίτσια δεν έχουν πρόβλημα. Στο κάτω-κάτω, ποτέ δεν ξέρεις.... (2 βδομάδες νωρίτερα να γεννήσω, να ο Νοέμβρης)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

exw peira 2 allaxies sentonakia gia tin kalathouna na parw allo ena den ftanoun?xilia duo pragmatakia einai alla xairese otan ta kaneis!!!

Εννοείτε ότι τα χαιρόμαστε αυτά που παίρνουμε! ;) εγώ απλά φοβάμαι ότι στο τέλος θα ξεχάσω πολλά πράγματα.Ακόμα δεν έχουμε πάρει μπιμπερο,το μπανάκι του, ούτε καν σεντονάκια για την κουνια. είδα στην παραγγελία που κάναμε ότι περιλαμβάνονται μόνο παπλωματάκι,κουνουπιέρα και πάντα.Και είχαν 280 ευρώ. Και χθες στα mothercare το άθροισμα μαζί με σεντονάκια έβγαινε πολύ λιγότερο. :twisted:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

τι κανετε καλεεεεεε

εγω μολις γουρουνιαζα νουτελα.χαχαχα

το ειπα.τον τελευταιο μηνα θα γουρουνιαζω αβερτα γιατι στον θηλασμο μη εκεινο μη το αλλο...ασε που θα κανω και διαιτα!!πρεπει να τα ευχαρηστηθω τωρα που προλαβαινω:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαβάζω Δήμητρα, γι΄αυτό ;). Άσε που τα κορίτσια δεν έχουν πρόβλημα. Στο κάτω-κάτω, ποτέ δεν ξέρεις.... (2 βδομάδες νωρίτερα να γεννήσω, να ο Νοέμβρης)

μη μασας και γω οκτωβρη θα γεννησω σιγουρα.αλλα ειμαι στο νοεμβρη χαχαχα

καλε τι ασχετο τοπικ ειμαστε τελικα:tongue:

Holy Diver

συμφωνω απολυτα !ειμαστε οτι ναναι!!!ολε ςγενναμε οποτε να ναι αλλα ο νοεμβριος νοεμβριος!!!σημερα επλυνα το παπλλωμα και την παντα και η μαμα μου καποια εσωρουχακαι και φορμακι ατου ξαδεφουμου,ναι ναι εχεικαι ροζ!αχαχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι κανουμε κοριτσαρες?

δημητρουλα πλαστικα να παρεις και ν του δινεις συγα μην τους εδινα γυαλινα θα ειχα αυτοκτονησει με τοσες φορες ν σκουπιζω . απαππαπαπα.αρχησαμε και τα ψωνια μπραβω καλα κανετε . εγω αμα δεν τελειωσω τ σπιτι δεν αγοραζω τπτ αρκετη κουραση εχω την αλλη εβδομαδα μαλλον θ αρχησω και εγω εαν και δεν εχω κ τπτ σπουδαιο ν παρω τ απαραιτητα μπιμπερα και τετοια μ εμειναν τπτ αλλο . εγω ν δω τι θα με πει την μπετη ο γιατρος που θ παω για υπερηχο . ελπιζω ολα ν ειναι καλα το ζουζουνι μ ολο γυρηζει κ γυρηζει που το βρισκει τον χωρο δεν ξερω βρε κοριτσαρες

:Dkoritsia aurio exoume giatrouli stis 9 i wra to prwi gia dopller kai tokografo ouf exw agwnia makari ola na pane kala....arage poso na ebale se miamisi bdomada stis 16 tou mina itan 1500 kilo twra???xixi einai ligo megali tha einai ntarntanoula xaxaxa:D:D

Με το καλό κοριτσάκι.Να μπεις να μας πει τα νέα σου.Εμάς σε μια βδομάδα πήρε περίπου 300γρ. Χθες τον υπολογίσανε 2 κιλά.Και στις 13 του μληνα ήταν 1710gr. :lol: Εμένα τον τοκογράφο δεν μου τον έχει αναφέρει ποτέ και ξέχασα να τον ρωτήσω.Τώρα θα ξαναπάμε 11 οκτώβρη.Ηθελα και νωρίτερα αλλά μου είπε οχι. :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

:Dkoritsia aurio exoume giatrouli stis 9 i wra to prwi gia dopller kai tokografo ouf exw agwnia makari ola na pane kala....arage poso na ebale se miamisi bdomada stis 16 tou mina itan 1500 kilo twra???xixi einai ligo megali tha einai ntarntanoula xaxaxa:D:D

περιπου 250 γρ τη βδομαδα παιρνουν ξανθη μου.λογικα σε 10 μερες θα εχει παρει περιπου 400 καπου εκει.

εγω αυριο εχω ΠΑΛΙ καρδιοτοκογραφο μη χασω...

Holy Diver

συμφωνω απολυτα !ειμαστε οτι ναναι!!!ολε ςγενναμε οποτε να ναι αλλα ο νοεμβριος νοεμβριος!!!σημερα επλυνα το παπλλωμα και την παντα και η μαμα μου καποια εσωρουχακαι και φορμακι ατου ξαδεφουμου,ναι ναι εχεικαι ροζ!αχαχαχαχ

ε καλα ειμαστε μεγαλα νουμερα ρε γιαυτο χαχαχα

ροζ φορμακι ο ξαδερφος??ααα δε μας τα λες καλα! χαχαχα

Holy Diver

αχα κι όμως. Καλημερα γλυκές! Εγώ αύριο καρδιοτογραφο λόγω ιστορικού. Ξάνθη μου καλά αποτελέσματα. Είμαι από κινητό. Θα παω ιπποκράτειο στις 6.30 εχω μάθημα-αν μπορέσω θα μπω μετά. Να έχετε μια υπεροχη μέρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ξεσ τι η θεία μου ειναι από βέλγιο κι επειδή έχουν πολύ μίκρα νούμερα εκεί ψωνίζε από κει αλλά πριν 30 χρόνια δεν ήξεραν αν έχουν αγόρι η κορίτσι. Εμένα με είχαν για αγόρι.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημεραααα κιεγω για τοκογραφο ειμαι σημερα οπως καθε εβδομαδα...εντωμεταξυ χτες ειχα ολη μερα συσπασεις(πονακια περιοδου με πετρωμα) τωρα το πρωι ξυπνησα παλι ετσι.να δω τι θα διξει ο τοκογραφος ...

καλη επιτυχια να εχουμε κισακι!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...