Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να κανεις κοριτσι πρεπει να εχεις επαφη 2 μερες πριν την οωρηξια.για να κανεις αγορι την μερα την οωρηξιας.και υπαρχει επιστημονικη εξηγηση.τα αρσενικα σπερματοζωαρια ειναι γρηγορα και ''ευθραυστα'' τα θυληκα ειναι αργα και γερα.ετσι αν κανεις σεχ 2 μερες πριν την ωορηξια (το σπερμα ζει 3 μερες μεσα στο σωμα) την ημερα που θα εχεις ωορηξια θα εχουν απομεινει ελαχιστα αρσενικα εφοσον ειναι και αδυναμα δε θα εχουν αντεξει.ενω τα θυληκα θα ειναι ακμαιοτατα:rolleyes: αν παλι κανεις σεξ τη μερα της οωρηξιας τοτε τα αρσενικα που ειναι κ γρηγορα θα προλαβουν να φτασουν πρωτα .

φυσικα και δεν ειναι 100%οτι θα κανεις κοριτσι η αγορι αλλα εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια που ειστε?

εφαγα,ειδα και μια ωραια ταινια με τον Ντενις Κουειντ που μ αρεσει πολυ διαβασα και την εφημεριδα μου και τωρα σερνομαι..

Ο μικρος μου σπρωχνει το διαφραγμα και εχω παλινδρομηση σε οτι τρωω τις τελευταιες 2 μερες.Καινουριο συμπτωμα αυτο,με τις υγειες μου!!

ουφ

Μείωση σε ποσοστό 50% των εισφορών του κλάδου Κύριας Σύνταξης που βαρύνουν τις μητέρες ασφαλισμένες του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. κατά το δωδεκάμηνο απασχόλησης που ακολουθεί το μήνα τοκετού

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_15_2010.pdf

Όργιο τι θες εδώ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;

Να πας στον Δεκέμβρη.:mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

παιδια ξερει απεξω τα λογια ουτε η μαρω λυτρα δε τα ξερει ετσι.

ααααα θα λαβω τα μετρα μου!!!λετε να ειναι ερωτευμενη?αχαχαχαχα αμα το πω στον αντρα μου θα παθει 7 εγκεφαλικα χαχαχαχα

ΕΝΤΙΤ!!! κουναει κ τον ποπο της κ χορευει!!! ααα παει αυτη νωρις νωρις θα φυγει...

Έβαλα το βίντεο και τρόμαξα. Αυτός ο καράφλας έχει γυναιείο όνομα;;:confused:

Κουρκούτιανα με την εγκυμοσύνη...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

koritsia ti kanete?xthes oli tin mera etrexa san ton veggo pigame tzampo kai gia ola ta aparaitita moroudiaka kai meta kai souper market pswnia gia to spiti kai psofisa..... koritsia na sas rwtisw kouberta agkalias ti pirate bambakeri lepti?pera apo tin pio xontri ego pira mia agkalias lepti alla einai flis den einai bambakeri lete na tin paw pisw????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Το πρωϊ πήγαμε το βαφτιστήρι να κοινωνήσει και το μεσημέρι είχαμε πάει σε μια βάφτιση. Τώρα σπίτι για ξεκούραση.

Χθες είδαμε τον μπόμπο μας! Όλα καλά μας είπε ο γιατρός. Έγινε 2 κιλά και έχει πάρει θέση. Δεν καταφέραμε να δούμε φατσούλα τρισδιάστατα.

Xanthi και εμείς πήγαμε χθες mothercare και πήραμε σεντονάκια και κουβερτούλα fleece για την εξοδό του απο το μαιευτήριο με το πορτ-μπεμπέ.Έχουμε όμως ακόμα να πάρουμε πολλά πράγματα.

Δήμητρα θα προτιμούσες να ακούει κλασσική μουσική το κορίτσι? :tongue:

Ποπάκι εδώ μπορείς να δεις τις πιθανότητες για το τι παιδί μπορείς να κάνεις. http://www.fskilkis.gr/index.php?option=com_womancalendar&action=render&josDate=2010-03-12&josMP=25&josML=5

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ΑΚΡΙΒΩΣ 2 μερες πριν την ωορηξια ειχα μια ελευθερη επαφη κ επιασα την μπεμπα:tongue: τοτε λεει κ το ημερολογιο που εβαλες οτι εχω πιθανοτητες για κορη:tongue:

Δήμητρα κορυφαίο ήταν αυτό εδώ το site http://www.tvoybaby.org/ το οποίο μου άνοιξε μόνο μια φορά γιατί πλέον ανοίγει με κορακίστικα. Το δοκίμασα με την κολλητή μου και έδειξε τι μωρό είχε. Το δοκίμασα και εγώ και είχε βγάλει ποσοστο 82% για αγόρι και τελικά πάλι έπεσε μέσα. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά πέτυχε. ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

ναι οντως τα γραμματα ειναι κορακιστικα τωρα:rolleyes:

λοιπον εχω απιστευτα νευρα...

ηθελε ο γιος μου να φαει μηλο!του καθαριζω ενα μηλο το βαζω σε μπωλ...σε 3 δευτερολεπτα ριχνει κατω το μπωλ..σπαει γεμιζουμε γυαλια.τα μαζευω με τα χερια τα χοντρα κ με τη σκουπα τα ψιλα.πεταω το μηλο του καθαριζω αλλο.το ξαναβαζω σε μπωλ και μολις το εφαγε μπαμ ριχνει παλι κατω το μπωλ στο σαλονι αυτη τη φορα...παλι γεμισαμε γυαλια κατω απο την πολυθρονα στα χαλια στο πατωμα παντου:evil: παλι η δουλαρα τα μαζεψε ολαμε τα χερια κ με τη σκουπα:evil: μολις τελειωσα ριχνει η κορη μου στο πατωμα το πιατο με το ψωμι κ τη μαρμελαδα:evil: πασαλειψε το πατωμα με μαρμελαδες.παλι η δουλαρα τα μαζεψε κ σφουγγαρισε:evil: μολις τελειωσα και απο αυτο πηγε παλι η κορη μου κ εριξε ενα ποτηρι νερο στο πατωμα της κουζινας...ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!:(:( τα μαζεψα και εκεινα...και τοτε ο γιος μου ανοιξε τα συρταρια και πεταξε εξω ολα τα ταπερ κ τα κατσαρολικα:( κρατηστε με σας παρακαλω θα γεννησω απο τα νευρα μου σας λεω:evil:

Holy Diver

ναι οντως τα γραμματα ειναι κορακιστικα τωρα:rolleyes:

λοιπον εχω απιστευτα νευρα...

ηθελε ο γιος μου να φαει μηλο!του καθαριζω ενα μηλο το βαζω σε μπωλ...σε 3 δευτερολεπτα ριχνει κατω το μπωλ..σπαει γεμιζουμε γυαλια.τα μαζευω με τα χερια τα χοντρα κ με τη σκουπα τα ψιλα.πεταω το μηλο του καθαριζω αλλο.το ξαναβαζω σε μπωλ και μολις το εφαγε μπαμ ριχνει παλι κατω το μπωλ στο σαλονι αυτη τη φορα...παλι γεμισαμε γυαλια κατω απο την πολυθρονα στα χαλια στο πατωμα παντου:evil: παλι η δουλαρα τα μαζεψε ολαμε τα χερια κ με τη σκουπα:evil: μολις τελειωσα ριχνει η κορη μου στο πατωμα το πιατο με το ψωμι κ τη μαρμελαδα:evil: πασαλειψε το πατωμα με μαρμελαδες.παλι η δουλαρα τα μαζεψε κ σφουγγαρισε:evil: μολις τελειωσα και απο αυτο πηγε παλι η κορη μου κ εριξε ενα ποτηρι νερο στο πατωμα της κουζινας...ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!:(:( τα μαζεψα και εκεινα...και τοτε ο γιος μου ανοιξε τα συρταρια και πεταξε εξω ολα τα ταπερ κ τα κατσαρολικα:( κρατηστε με σας παρακαλω θα γεννησω απο τα νευρα μου σας λεω:evil:

Βρε Δημητρούλα πλαστικά μπωλ πρέπει και εσύ να δίνεις στα διαολάκια!τουλάχιστον να γλιτώνεις κάποιες δουλειές! ;) Αχ μου θυμίζεις τη φίλη μου που κάθε μέρα με παίρνει τηλ και μου λεει τι της κάνουν τα μικρά.Και της λέω τώρα μου τα λες αυτά πριν όλα ωραία μου τα παρουσίαζες! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

nikx υπαρχουν δηλαδη σεντονακια σε μεγεθη πορτ μπεμπε? επειδη και μεις μ αυτο θα τον βγαλουμε απ το μαιευτηριο σκκεφτομουν οτι μαλλον θα διπλωσω 2-3 φορες ενα μεγαλυτερο..

nikx υπαρχουν δηλαδη σεντονακια σε μεγεθη πορτ μπεμπε? επειδη και μεις μ αυτο θα τον βγαλουμε απ το μαιευτηριο σκκεφτομουν οτι μαλλον θα διπλωσω 2-3 φορες ενα μεγαλυτερο..

Ναι υπάρχουν! είναι για καλαθούνα και πορτ-μπεμπέ! Είναι και βαμβακερά και πολύ ζεστά νοέμβριο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...