Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου ήταν ανάγκη να σταματήσει να βρέχει έχει πιάσει ζέστη πάλι αυτα τα μπιμπερό του brown τα έχει το mothercare θα παω να πάρω κ εγώ είναι από τα καλύτερα τώρα του φτιάχνω το βιβλίο των ευχών να γράφουν όταν έρθει με το καλό το εχω φτιάξει με θέμα ουράνιο τόξο οπότε ότι κ εάν είναι το παιδί έχει όλα τα χρώματα μέσα χεχεχε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλημερα δημητρουλα και φρωσο .

εχει απιστευτη ζεστη σημερα .

εγω ειμαι στο σπιτι μας κι κανουμε ανακαινηση , εγω ειμαι στην κρεβατοκαμαρα με τον υπολογηστη μια χαρα τζαμι .

Διαφημίσεις

Kαλημερουδιαααααα εγκυουλες!

Δημητρα αν ειχες τον ηλιο που εχουμε τωρα εδω μονο καταθλιψη δεν θα ειχες..

Εμεις κατεβηκαμε κατω στην παραλια για καφε.

Σημερα εχει κατι εκδηλωσεις και πεζοδρομησανε τη Λ.Νικης και ηταν τελεια που κατσαμε σ ενα καφε εξω και δεν περνουσαν αυτοκινητα απο μπροστα μας!

Εφαγα και ενα τεραστιο μπισκοτο cookies απο τα starbucks και το φχαριστηθηκα

Τωρα σπιτι, φακιολι και δουλιτσες

μπα παντα εχω καταθλιψη την κυριακη απο μικρη!ειτε εχει ηλιο ειτε οχι!μαλλον μου εμεινε ψυχολογικο επειδη τη δευτερα ανοιγαν τα σχολεια και η μανα μου δε μας αφηνε να βγουμε απο το δωματιο για να διαβαζουμε ολη μερα:evil:

Holy Diver

Εμένα με πιάνει κατάθλιψη την κυριακή εάν δεν βγω από το σπίτι οπότε περνώ το σκύλο κ τον παω σε μια μεγάλη πλατεία που έχουμε εδώ κ καθόμαστε εγώ διαβάζω εφημερίδα η παίζω με το κινητο κ εκείνος απολαμβάνει το γρασίδι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

..ναι να μη σε πιανει καταθλιψη,σημασια εχει οτι εσυ εισαι μανουλα τωρα και δεν πρεπει να κανεις τα ιδια στα παιδακια σου

Απο ψυχολογικα που οφειλονται στην οικογενεια ουουουου αλλο τιποτα:mad:

Τωρα ομως που εχουμε τις δικες μας οικογενειες ολα αυτα πρεπει να μεινουν πισωωωωωωωω:D

Εμένα με πιάνει κατάθλιψη την κυριακή εάν δεν βγω από το σπίτι οπότε περνώ το σκύλο κ τον παω σε μια μεγάλη πλατεία που έχουμε εδώ κ καθόμαστε εγώ διαβάζω εφημερίδα η παίζω με το κινητο κ εκείνος απολαμβάνει το γρασίδι

και μενα ετσι,πρεπει οπωσδηποτε να βγω βολτα

κοριτσια εμενα σχεδον σε ολοι την εγκυμοσυνη αμα μεινω μεσα εστω μια μερα αρχηζω και τρελαινομαι κ αμα μεινω μονη μ στο σπιτι θα αποτρελαθω τελειως . να σας ρωτησω υπαρχει καμια "συνταγη' που να κανεις κοριτσι? ρωτω για το επομενο :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...