Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

της αβεντ επαιρνα εγω στον μικροκκ αυτα παρα πολυ καλα.βασικα δεν ηξερα τα συγκεκριμενα τοτε.οταν τα εμαθα ηταν 6 μηνων κ δεν ειχαμε θεμα κολικων:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να λέει για χρόνο συντήρησης!επειδή όμως τα υλικά τους μπορούν να αντέξουν και εκτός ψυγείου υπολόγισε ότι μπορείς να τα συντηρήσεις μέχρι και 1 μήνα.μόνο που θα σου γίνουν σκληρά...αντ'αυτού μπορείς να τα κλείσεις σε αεροστεγές τάπερ και να τα βάλεις στο ψυγείο πάνω σε ένα απορροφητικό χαρτί(για την υγρασία)και να μην σου πάθουν τίποτα!παραδοσιακά δεν χρωματίζονται,αν θές όμως μπορείς να βάλεις στη ζύμη 1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής.

επίσης μου ήρθε μια ιδέα αφού θα κάνεις δοκιμαστική δόση.κράτα μερικά από αυτά ώστε να τα γλασάρεις από πάνω είτε με ένα μίγμα ζάχαρης και νερού(όπως γλασάρεται το cristmas cake) είτε με ένα γλάσο που θα φτιάξεις από μαστίχα υποβρύχιο.αν ψήνεσαι για κάποιο από τα δυο πες μου να σου στείλω λεπτομέρειες.μπορείς αν θες να χρωματίσεις το γλάσο αντί τη ζύμη!

Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλική. Στείλε μου και για τα δυο και θα τα δοκιμάσω και οποιο μου αρέσει αυτό θα κάνω στην τελική δόση :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

τι κανουν τα κοριτσια???

καλα κανατε και αρχησατε τα ψωνια . εγω αρχες οκτωμβρη θα παω να παω τα απαραιτητα που χρειαζομαι μονο αυτα μ εμειναν ολα τα αλλα τα εχω μορε...βρε κοριτσια ολο νηστικιες ειμαστε τι θα γινει εχουμε ακομα ποσα κιλα θα βαλουμε αραγε ακομα . αναρωτιμαι αλλες πως βαζουν μονο 10 κιλα σε ολοι την εγκυμοσυνη

δε σου ειπα ρε ποπακι εγω που στο 2ο εβαλα 9 κιλα ?πως εβαλα 9 κιλα μονο?ελα ντε????κ τωρα που ετρωγα λιγοτερο απο οτι ετρωγα οταν ημουν εγκυος στον γιο μου...εβαλα σχεδον τα διπλα.16!ε σε ενα μηνα αλλα 2 θα τα βαλω....παντως μην ανησυχεις.τα πρωτα 10 τα χανεις μεχρι να σαραντησεις.σκεψου οτι με τη γεννα χανεις μεσο ορο 7 κιλα.ταυπολοιπα 10 ....θελουν πεινα!αχχχ...

Holy Diver

Διαφημίσεις

τα 40 που ειχες ηταν οντως παρα πολυ λιγα ρε κοπελα μου..εδω τα 48 τα δικα μου κ μου φαινοταν λιγα.ποσο υψος εχεις?εγω 1.60:rolleyes: ειμαι πρωτο μποι...

ωστοσο οντως τα πολλα κιλα που βαζουμε αποτομα μας δυσκολευουν παρα πολυ στις κινησεις...αλλα στην κορη μου που ξεκινησα εγκυμοσυνη με ειδη παραπανισια κιλα(65!!) και εβαλα κ αλλα 25 στο καπακι δεν κουραζομουν τοσο οσο τωρα!τοτε ομως ετρωγα ε?μιλαμε ολη μερα μα ΟΛΗ ΜΕΡΑ ειχα κατι να μασαω!τωρα πως μπηκαν τα ατιμα?που υπηρχαν βραδια που ετσουζε το στομαχι μου απο την πεινα!!:confused: αδικια:!: τελευταιος μηνας παντως.ειπα θα τρωω σα βοδι α στο καλο πια.αφου βαζω που βαζω θα το ευχαριστηθω!ε μα πια!

Holy Diver

εμενα τ βαρος με ενοχλει . τ κιλα οχι . εννοητε οτι τα 40 ηταν λιγα αλλα ειτε τωρα ειτε πριν ετρωγα σαν γουρουνα απλα ετσι ειναι ο μεταβολισμος μ ειμαι 1.60 και εγω

κοιτα εγω το ειπα αυτο στη μαια μου.οτι απορω πως εβαλα τοσα κιλα αφου δεν τρωω πολυ!και μου ειπε οτι οταν η γυναικα ξεκιναει με μικροτερο βαρος απο το φυσιολογικο τοτε παιρνει αποτομα πολλα κιλα.η αληθεια ειναι οτι εγω μεχρι να κλεισω τον τριτο ειχα παρει 10!ελεος!κ εκανα κ εμετους 5-6 φορες την ημερα..δηλαδη απο που τα επαιρνα?αφου οτι ετρωγα το εβγαζα!απορω!στον γιο μου ειχα ξεκινησει 56 κ εφτασα 65.αλλα εκει ειχα καπως φυσιολογικο βαρος,.αντε να ειχα 2-3 κιλα πανω απο το φυσιολογικο οταν ξεκινησα.γιαυτο κ πηρα 9 κιλα...αυτη τη φορα που ξεκινησα 48 απο οτι μου ειπε η μαια παντα...επρεπε να δημιουργησει λιπος ο οργανισμος για να θρεψει το εμβρυο.γιαυτο κ το παραμικρο που ετρωγα αμεσως το εβαζα!προφανως το ιδιο εγινε κ με σενα.αλλα οκ μη φτασεις παλι 40 κιλα μετα...κ εμενα τα 48 δε μου πηγαιναν.κατι ποδια σαν καλαμια ειχα.αλλα δε πηγα 48 επειτιδες αλλα λογω τρεξιματος στο σπιτι!ξεχνουσα πολλες φορες να φαω:rolleyes: τωρα που θα εχω και 3 απορω αν θα μου περναει καν απο το μυαλο το φαι!:confused:

Holy Diver

αυτο το ξερω και εγω δημητρουλα μ η αδυνατες βαζουν τα πολλα και αποτομα .

κανονικα και το πιο φυσιολογικο μ ειπε ο γιατρος ειναι ν βαζουμε ενα κιλο καθε μηνα κανονικα

Διαφημίσεις

ποπο κοριτσια ειδα ενα εργο με μια που γεννουσε τι ηθελα κ το ειδα...!!

εντωμεταξυ εχω κ τις γνωστες συσπασεις κ μου εχουν σπασει τα νευρα..

βαρεθηκα την τεραστια κοιλαρα μου...

Holy Diver

Μείωση σε ποσοστό 50% των εισφορών του κλάδου Κύριας Σύνταξης που βαρύνουν τις μητέρες ασφαλισμένες του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. κατά το δωδεκάμηνο απασχόλησης που ακολουθεί το μήνα τοκετού

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_15_2010.pdf

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...