Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι οντως δοξα το θεο ειμαστε καλα απο αυτην τηνν αποψη αλλα και παλι . εγω παιδια τρωο και νιωθω οτι δεν εχω φαει καθολου .παω να φαω και δεν θελω σαν ν φουσκωσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια ειναι 3 μερες που μπηκα στον 8 και δεν αισθανομαι καθολου καλα η κοιλια μ παει ν εκραγη μπορει ν μην ειναι τεραστια οπως σε καποιες αλλες αλλα εχω βαλει 20 κιλα δεν την παλευω αλλο

ποπακι σε νιωθω!εγω εχω παρει 16:roll::oops::oops: ειμαι 64.200:( εχει να πεσει μεγαλη πεινα μετα τη γεννα...θα ευχαριστιθω φαι μεχρι να γεννησω γιατι μετα θα στερηθω πολλα κ με τον θηλασμο κ με τη διαιτα!:confused: τι καλα στον γιοκα μου ειχα παρει μονο 9! οταν γυρισα απο το νοσοκομειο ημουν -6 κ τα αλλα 3 τα εχασα μεσα σε 10-15 μερες..μεχρι να 40ντησω ημουν λιγοτερα απο πριν μεινω εγκυος...τωρα εχω γινει σαν φοραδα...

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια καλό Σαββατοκύριακο! Είδα καλά???? 53 μέρες μου μείνανε μόνο??? Τώρα είναι που δεν περνάνε οι μέρες με τί-πο-τα! Θα αρχίσω την αντίστροφη μέτρηση σαν να αλλάζει ο χρόνος! χαχαχαχα! Μην μιλάτε για φαγητό! Όλο τρώω και όλο αισθάνομαι οτι είμαι νηστικιά!

MbGIp1.png

kalimera koritsia.....simera tha paw na pswnisw gia to mwraki pragmata gioypiiiiiiiiii........eimai xaroumeni exw na parw xilia duo pali tha xeparadiastoumeeeee den tha meinei eurw xaxaxaxa.....tha paw tsampo kai apo deutera sta prenatal kai gia mena na parw kamia nyxtikia akoma....bre koritsia ti polla pragmata einai ama katseis kai ta grapseis...oufff mpimpero poia pirate i poia tha parete????peite gnwmes na paw na parw....filakia:D:D:D:D:D

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

ρε Δημητρα ηθελα να σου γραψω και για μπουγατσα,αλλα ειπα να μη μπερδεψουμε τις γευσεις πρωινιατικα

Θα σου στειλω λοιπον και μια με κρεμα Σερραικη που ειναι και οι καλυτερες .. γιαμ γιαμ:tongue::tongue:

Λοιπον εγω αφου ξυπνησα τοσο νωρις ξυπνησα και τον αντρουλη μου και πηγαμε για μπεμπε ψωνια

Πηρα επιθεματα θηλασμου, θηλες σιλικονης αχρειαστες να ναι, μπουκαλακια φυλαξης γαλατος και σερβιτες λοχειας

Επισης πηραμε μπανακι,ελπιζω να μας βολεψει

Αυτααααααααααααααααααα

Α! πηραμε και 2 μπιμπερο σε περιπτωση που δεν τα καταφερουμε καλα απ την αρχη, dr brown γυαλινα

Παω τωρα να τα ξεζουμισω......

Διαφημίσεις

αν τα ψαξεις το ιντερνετ ξανθη μου θα τα βρεις πολυ πιο φθηνα.τωρα σε ποια μαγαζια τα εχει στην ελλαδα δε ξερω:tongue: Fire ποσο τα αγορασες?δε ξερω τιμες στην ελλαδα.εδω κανει 9 ευρω το ενα.ειναι οντως πολυ καλα.

Holy Diver

αν τα ψαξεις το ιντερνετ ξανθη μου θα τα βρεις πολυ πιο φθηνα.τωρα σε ποια μαγαζια τα εχει στην ελλαδα δε ξερω:tongue: Fire ποσο τα αγορασες?δε ξερω τιμες στην ελλαδα.εδω κανει 9 ευρω το ενα.ειναι οντως πολυ καλα.

πηρα ενα πακετο των 2,γυαλινα με βουρτσα μεσα,13 ευρω

ναι αυτα αλλα τα μικρα που ειναι για 0+

Ειναι anti-colic γυαλινα,ολοι αυτα μου προτειναν,ακομη και η πωλητρια,ελπιζω να κανουν δουλεια..

Εγω ωστοσο ειχα στο μυαλο μου και της avent

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...