Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

..σχεδον παντα :tongue:

καλη ωρα πριν εφαγα μια σεβαστη ποσοτητα κοτοπουλο με πατατες και τωρα νιωθω.. αδεια

Χαιδευω την κοιλιτσα μου και λεω στον μπεμπη "βρε παλι εκλεψες το φαι της μαμας"?:rolleyes:

κοριτσια πριν 2 ωρες εφαγα και οσο ετρωγα μεχρι π ν τελειωσω τ φαγτο μ αδειο το στομαχι . τωρα περιμενω τον αντρα μ ν ερθει ν παραγηλουμε κατι ν φαμε μ την ανακαινηση δεν μαγηρευουμε .αλλα μ εκανε με γαλη εντυπωση

κι εγώ πεινάω. Χτες αγανάκτησα με μένα που γκρίνιαζα επειδή με πονουσε το μωρό....τι φταίει κι αυτό.... Κι εγώ να το μαλωνω.... Και ντροπή μου να μην μπορώ να κάνω υπομονή ενώ ήθελα τόσο πολύ ένα παιδάκι.κουράγιο κοριτσάκια μου θα περάσει. Κι εγώ πεινάω κορίτσια αλλά πρήζομάθ πολύ με το φαΐ-ουφ μόλις γύρισα από τη δουλειά.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τα νευρα μου:evil::evil::evil:

ο γιος μου εφαγε μερεντα με ψωμι.πηγε κ εφτυσε τα μασημενα επανω στο χαλι κ μετα σκουπισε στο χαλι τα πασαλειμενα με σοκολατα μουτρα του!μετα εκει που εκατσε να πιει γαλα το εριξε ΟΛΟ πανω σε ενα αλλο χαλι κ στο πατωμα!εβαψε πανω στον δερματινο καναπε με στυλο!πηγε να κατουρισει κ τα μισα τα εκανε εξω!τον αλλαξα 4 φορες ρουχα κ εσωρουχα!ετριψε τυρι στο πατωμα κ ενω νομιζα οτι ετρωγε μηλο αυτος το μασουσε κ το εφτυνε κατω!εχω απελπιστει πια μαυτο το παιδι!!!μου εχει δυαλυσει τα παντα εδω μεσα!τραπεζια συρταρια ντουλαπες υπολογιστες κρεβατια!δεν εχει αφησει τιποτα!!στο σχολειο ενω καθοταν τις πρωτες μερες μια χαρα εχει μια βδομαδα που κλαιει!με παιρνουν τηλ κ τρεχω να τον παρω με την κοιλια περα!ολα τα παιδια καθονται να φανε κ αυτος τρεχει αλλου κ κλαιει κ ουρλιαζει!δεν μπορω της εξηγησα της δασκαλας!το σχολειο πηγαινε ελα ειναι 45 λεπτα με τα ποδια!δεν εχω διπλωμα δεν οδηγω!της λεω τον αλλο μηνα γενναω!δε μπορω να τρεχω να τον παιρνω επειδη εσεις δε μπορειτε να κανετε κατι για να μη κλαιει!δηλαδη της λεω αν δουλευα τι θα γινοταν?θα σταματουσα τη δουλεια???μα μου μου λεει μαλακιες!εγω τη δευτερα εχω γυναικολογο!αμα με παρουνδηλαδη τηλ να παω να τον παρω τι θα γινει?θα παρατησω τον καρδιοτοκογραφο στη μεση να τρεξω επειδη αυτες δε μπορουν να τον κρατησουν???5 δασκαλες για 25 παιδια!5 παιδια η καθε μια!ελεος πια!τι πληρωνουμε τοτε?για να τον εχουν 2 ωρες κ μολις κλαψει αμεσως τηλ να παω να τον παρω??κ της λεω οταν γεννησω δηλαδη θα ερχομαι με νεογεννητο μωρο μεσα σε παιδικο σταθμο με τοσα μικροβια κ ενα σωρο παιδια?κ θα βγαζω το μωρο εξω με 0 βαθμους κ με -10 και -20?τελος!να κοψουν το λαιμο τους να βρουν λυση!τι σπουδασαν τοτε???εχω κατι νευρα:evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

στην αρχή όταν κλότσαγε ήταν σαν φτερούγισμα, σαν νευρικό τικ. Τώρα κάθε της κίνηση είναι τ΄σο δυνατή που καμιά φορά νιώθω ότι τρώω αγκωνιά στη κοιλιά μου. Δεν πονάω αλλά παραείναι έντονο. Πωπω! Μέχρι τον Νοέμβρη τι έχει να γίνει...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

ρε δημητρούλι τι να πω πρέπει να νιώθεις πολύ απογοητευμένη....καλά τις είπες ρε συ....5παιδιά αυτη ειναι η δουλειά τους....άχρηστες πραγματικά άχρηστες. Κανε κρατεί βαλε και τοο μπαμπά του να του τρίξει τα δόντια του μικρού.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ο αντρας μου να τριξει δοντια?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μην αρχισει να κλαιει κ αυτος μαζι με τον μικρο φοβαμαι!βρηκες ατομο να τριξει δοντια κ εσυ!

η μεγαλη τι κανει?καθε βραδυ σηκωνεται κ χτενιζεται κανει κοτσιδες κ βαζει κοκαλακια:shock: μερικες φορες φοραει κ φουστανι.δηλαδη ΕΛΕΟΣ!

ασε κισακι οντως εχω απογοητευτει...

Holy Diver

ελα Δημητρα, ειναι ζορικες οι καταστασεις που περιγραφεις

Ειμαι σιγουρη ομως οτι ειναι μονο στιγμες αυτες της απογοητευσης..

Τις περισσοτερες φορες βαζω στοιχημα οτι κοιτας τα ομορφοπαιδα σου και λιωνεις.. ετσι δεν ειναι?

Αυριο θα ειναι παλι ολα καλα και μετα παλι θα γινει κατι και θα φρικαρεις κοκ, εσυ τα ξερεις καλυτερα απο μας!!

Μακαρι να μην εξαρτιομασταν απο κανεναν,αλλα..

Καληνυχτα γκαστρουλες

Αυριο ξημερωνει καινουρια μερα

Διαφημίσεις

οπως τα λες ειναι κοριτσακι μου.αλλα ωρες ωρες λες δεν αντεχω αλλο θα εκραγω βοηθειαααααα:oops:

ξυπναω το πρωι στις 7.μολις ανοιγει το ματι τρεχω να παω τα παιδια τουαλετα να στρωσω κρεβατια να δωσω βιταμινες να ετοιμασω γαλα.να τους χωρισω καμια 10 φορες που θα μαλωσουν να ετοιμασω πρωινο για το σχολειο.μεχρι εδω εχει περασει 1 ωρα!μετα να πλυνω πιατα να τους ετοιμασω τα ρουχα να ντυσω το μικρο να βπηθησω τη μεγαλη αν δε μπορει να φορεσει κατι.να την χτενισω 50 φορες γιατι δεν της αρεσει καμια κοτσιδα.να φωναξω τον αντρα μου να ξυπνησει να συμμαζεψω τον χαμο που εχει γινει εχει παει 9 ηωρα.τα παμε μαζι σχολειο με το αυτοκινητο γιατι ο μικρος δε μπορει χωρις εμενα ειναι μαμοθρευτο!:evil:φοβαται μη με κλεψουν ορεξη με ειχαν:evil: τα αφηνουμε σχολειο ερχομαστε σπιτι να στρωσω την κρεβατοκαμαρα να καθαρισω μπανιο να βαλω σκουπα.φευγει ο αντρας μου για δουλεια.10.30.μπαινω στα κλεφτα εδω να δω τι κανετε κ να πουμε τιποτα.κατα τις 11 κ κατι ετοιμαζω φαγητο να ειναι ετοιμο ως τη 1 γιατι 1 ηωρα πρεπει να φυγω να παω με τα ποοοδια να παρω τον μικρο επειδη δε μπορει να κατσει παραπανω κ δε μπορουν να τον κρατησουν οι καρακαξες.μεχρι να παω να τον παρω να ερθω σπιτι εχει παει σχεδον 2 ηωρα!θα γκρινιαξει ποση ωρα μετα να του βαλω να φαει.θα μου σπασει τα νευρα γιατι θα φτυνει η θα τρεχει απο δω κ απο κει.15.00 ερχεται ο αντρας μου με την μεγαλη απο το σχολειο.μολις μπαινουν μεσα αρχιζει η φασαρια με τα παιδια.αμεσως πλακωνονται στο ξυλο.να αλλαξω ρουχα στη μεγαλη γιατι εγινε σα γουρουνι.ο μικρος εντωμεταξυ ως τωρα εχει αλλαξει 2 φορες.μια μολις τον εφερα απο το σχολειο γιατι ηταν γουρουνι κ αυτος κ μια μετα που εφαγε γιατι παλι εγινε χαλια.τα βαζουμε για μπανιο να ξεβρωμισουν απο τα χωματα.ξανα καθαριζω το μπανιο γιατι εχει γινει σκατα.βαζω την μεγαλη να φαει εχει παει 16.00.παιζουμε ολοι μαζι μιση ωρα μετα ετοιμαζεται ο αντρας μου 16.45 φευγει.ειναι η ωρα που μαλωνουν παλι!βαζω σκουπα για 2η φορα!ενδιαμεσα εχω ξανασκουπισει 2-3 φορες με το σκουπακι σε μερικα σημεια !18.00 αρχιζω να ετοιμαζω απογευματινο.μεχρι να φανε κ τα 2 να ξαναπλυνω πιατα να μαζεψω εχει παει 19.00 ααα ξανα σκουπακι γιατι ολο κ κατι εχουν ριξει...μιση ωρα διαλλειμα.παιζουν κανουν τα χαζα τους.19.30 πινουν γαλα πλενουμε δοντια τσισα κ υπνο.στο ενδιαμεσο ολων αυτων βαλτε κ καμια ζημεια που θα κανουν στανταρ καθε μερα η ο ενας η ο αλλος.συν τα ψωνια 2 φορες τη βδομαδα.συν πλυντηριο και σιδερωμα συν το ενδιαμεσο παιχνιδι!!..20.00 ειναι για υπνο.κ τοτε λεω ας χαλαρωσω!!!απο τις 7 το πρωι!ελα ομως που σε λιγο καιρο ουτε τοτε θα χαλαρωνω γιατι θα εχω την μπεμπααααααα

μπορω να εχω ενα κοκτειλ λεξοτανιλ παρακαλωωωωωωωω???:shock::shock::shock::shock::shock:

Holy Diver

..κοκτειλ λεξοτανιλ δεν θα ταν καλο να πιεις αλλα θα σου στειλω με την κουμπαρα μου που θα ρθει στα μερη σας απο βδομαδα 2 περιποιημενα πιτογυρα,απ αυτα που δεν εχετε εκει,να τα φας να τα καταφχαριστηθεις!!!

Πιτογυρο απο Θεσσαλονικη τωρα ε,καταλαβαινεις..:lol::lol::lol:

Αντε ελπιζω τα Σκ σου να ειναι πιο ξεκουραστα

Εγω παλι ξυπνησα στις 6 σημερα αλλα οχι γιατι ειχα αυπνιες,ουτε γιατι κλωτσουσε ο μικρος, ΑΛΛΑ γιατι η απο πανω μας ξυπνησε για καποιο λογο απ τις 6 παρα και φορεσε τα τσοκαρακια της,ναι ναι ξερετε αυτα τα τσοκαρακια που φορανε στις σαπουνοπερες..ε αυτα!

Γυροφερνει απο τοτε λοιπον μ αυτα και μου χουν πεταχτει τα ματια εξω να ετσι :shock: συν του οτι κραταω τον αντρα μου να μην παει επανω και την βαλει να τα φαει

Ελλας Ελληνων παρτακιδων

Αυτα, καλημερα μας

τα τσοκαρα εεεεε????λοιπον πριν μεινουμε εδω μεναμε σε ενα αλλο σπιτι με μια ελληνιδα απο πανω παντρεμενη με 2 παιδια!γενικως κανανε φασαρια ολη μερα.ενα βραδυ οταν ημουν εγκυος 7 μηνων στην μεγαλη μου φασαρια κακο φωνες τραγουδια γελια και...ΤΑΚΟΥΝΙ!!!ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΑΚΟΥΝΟ!πηγε 3 το βραδυ πηγε 5 πηγε 6 το πρωι ....εγω....να με κραταει ο αντρας μου να μη παω πανω κ την σαπισω!!!!8 το πρωι σκασανε!!!ετσι εισαι λεω παλιορουφιανα!βαζω κ γω τερμα το ραδιο.αλλα μιλαμε ΤΕΡΜΑ!κ αρχιζω να κοπαναω με το σκουποξυλο το ταβανι:evil::evil::evil::evil::evil: μιση ωρα μετα κατεβαινει η παλιοκυρατσα κατω κ μου λεει ''καλε τι φασαρια ειναι αυτη'' της λεω ''σαν αυτη που εκανες εσυ παντως δεν ειναι με τις τακουνες μεχρι το πρωι'' και τι μου λεει....''ειχα επισκεπτες ρε συ!ειχε ερθει ο αδερφος μου με τη γυναικα του!εγω με τι θα ημουν???με παντοφλες???'':roll::roll::roll::roll: κ αλλη φορα κανανε φασαρια τα παιδια της ηλικιας τοτε 9 και 11 εγω ειχα τη μικρη 3-4 μηνων κ σαν πρωταρα ξερεις δεν ηθελα φασαρια μη ξυπνησει το παιδι μη το ενα μη το αλλο...ειχε μαθει στην ησυχια να κοιμαται.της χτυπαω το κουδουνι 10.30 το βραδυ της λεω να τους πει να κανουν ησυχια και μου λεει

''εσυ φταις γιατι εμαθες το μωρο να κοιμαται με ησυχια'':shock: ο αντρας της δουλευε μαζι με τον αντρα μου.του λεει ο αντρας μου για την φασαρια κ ττου απανταει ''ε παιδια ειναι τι να τους πω ''ελα ομως που 2-3 βραδυα αργοτερα η κορη μου να κλαιει γοερα ολη νυχτα:mrgreen: ερχεται το πρωι μου λεει ''ποπο σας ακουγα ολη νυχτα κλαμα κλαμα και περα δωθε πηγαινατε...'' και της λεω ''ε βρεφος ειναι τι να της πω?εδω δε καταλαβαινουν τα δικα σου που ειναι 9 και 11 θα καταλαβει το 4 μηνων?''α σιχτιρ πια

λοιπον ο θεσσαλονικιοτικος πιτογυρος δε με χαλαει καθολου...πρωι πρωι θα τον ετρωγα!!!τον κανουν και μπολικο μπολικο....ααα πες της να φερει και καμια μπουγατσααααααααααααα (καθοτι βορρειοελλαδιτισα κ εγω :mrgreen:)

Holy Diver

καλημερα κοριτσια ειναι 3 μερες που μπηκα στον 8 και δεν αισθανομαι καθολου καλα η κοιλια μ παει ν εκραγη μπορει ν μην ειναι τεραστια οπως σε καποιες αλλες αλλα εχω βαλει 20 κιλα δεν την παλευω αλλο

δημητρούλι μάλλον με 1 παιδί θα μείνω. Γουστάρω το μακελειό 3 παιδιών αλλά το ξανασκεφτομαϊ. Αχ κούκλες ολες έχουμε να διηγηθούμε μια ιστορία με γείτονες εμένα ειναι σημαντική θα σας την πω άλλη φορά. Την πιο γλυκιά μου καλημερα και μην γκρίνιαζετε. Υπάρχουν γυναίκες σου περνούν όλη την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Τελειώντ υπομονή

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...