Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμένα η μάνα μου όταν ήμουν 2-3 χρονών είχε καφενείο και μου έχει πει πως έφευγαν οι πελάτες απο το τραπέζι και δεν προλάβαινε να πάει να μαζέψει τα ποτήρια, πήγαινα εγω τρέχοντας και έπινα ότι έβρησκα πάνω στο τραπέζι, από νερό μέχρι ούζο και ουίσκυ!:shock::shock:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυστηχως εδω στην ελλαδα εαν κανεις το πρωτο καισαρικη θελεις δεν θελεις και ταλλα με κα;ισαρικη θα βγουν λογο ιστορικου οτι το πρωτο ειναι με καισαρικη . λενε οτι δεν θελουν ν ρυσκαρουν φυσιολογικα χαζομαρες .

εγω κοιμαμαι και απο δεξια και αριστερα .

τρεξιμο απο εδω και περα δεν λετε τπτ εγω δεν την παλευω αλλο κανω τ σταυρο μ να τελειωσουμε μ την ανακαινηση ν φτιαξω κ τ σπιτι ειδη δεν κανω τπτ κ κουραζομαι πολυ . κοριτσαρες ν σας ρωτησω οταν περπαταω κ μετα απο λιγο π κουραζομαι στην δεξια πλευρα σε ενα σημειο με ποναει παντα γιατι ετσι?

το βραδυ ειδα τοσα ασχετα ονειρα το τελευταιο ηταν τ καλητερο ονειρο π ειδα κ ξυπνησα ειναι ο μικρουλης μ ενα κατασπρο αγορακι με γκριζομπλε ματακια ν μ κοιτανε κ ν μ τ φερνει η νοσοκομα τ μωρο κ ν σηκωνει κεφαλακι ν τον φιλησω και ξυπνησαααααααααα

Και εμένα η μάνα μου όταν ήμουν 2-3 χρονών είχε καφενείο και μου έχει πει πως έφευγαν οι πελάτες απο το τραπέζι και δεν προλάβαινε να πάει να μαζέψει τα ποτήρια, πήγαινα εγω τρέχοντας και έπινα ότι έβρησκα πάνω στο τραπέζι, από νερό μέχρι ούζο και ουίσκυ!:shock::shock:

xa xa! εγω παλι ημουν του τσιπουρου!!!

Φυσικα και χουμε γινει υπερβολικες και ολο αυτο ειμαι μια εκμεταλευση που στηριζεται "στο καλο των παιδιων μας" κτλ

Και μενα τα ξαδερφια μου στον Καναδα δεν ξερουν τι ειναι η αποστειρωση

Αλλα ναι μωρε ολοι οι αυτοι ειναι οι τριτοκοσμικοι και μονο εμεις αγαπαμε τα μωρα μας

Anyway

kalimera koritsia sas diabasa.....emena na fantastite gyrise kai mou eipe o giatros mou oti twra poia me to paramikro ginete kaisariki emeis moy leei tha pame gia fusiologika ektos kai an yparxei sobaros logos....kala apo aposteirwsi kai apo trofes ama arxisoume na ta psaxnoume ola tha prepei na mpoume mesa se mia giala me ola ayta oti na nai pou kukloforoun....opote kleiste autia kai matia oso ginete......emena pote tha mou feroun tin surtariera mou eleos oi apergies trellaaaaaaaaaa:evil::evil::evil:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia sas diabasa.....emena na fantastite gyrise kai mou eipe o giatros mou oti twra poia me to paramikro ginete kaisariki emeis moy leei tha pame gia fusiologika ektos kai an yparxei sobaros logos....kala apo aposteirwsi kai apo trofes ama arxisoume na ta psaxnoume ola tha prepei na mpoume mesa se mia giala me ola ayta oti na nai pou kukloforoun....opote kleiste autia kai matia oso ginete......emena pote tha mou feroun tin surtariera mou eleos oi apergies trellaaaaaaaaaa:evil::evil::evil:

Αχ xanthi όταν εγώ γκρίνιαζα να παραγγείλουμε νωρίτερα τα πράγματα όλοι φώναζαν.Κυρίως η μάνα μου ότι δεν κάνει. Τώρα αν καθυστερήσουν κι άλλο ξέρω που θα ξεσπάσω. ;)

Εμείς αύριο πρέπει αν πάμε αθήνα για την doppler και ακούω συνέχεια ότι κλείνουν την εθνική και τρελαίνομαι. Βλέπω να πλακώνω κανέναν αύριο έτσι και μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ποπακι ειναι σαν σουβλια ο πονος?η σαν περιοδος?εγω χτες το βραδυ τα ειδα ολα.καθε 1 ωρα ξυπνουσα απο κραμπες στην κοιλια.δε μπορουσα να κουνηθω εβαζα τον αντρα μου να με βοηθαει να σηκωθω γιατι απο την κραμπα εμενα διπλωμενη.αυτος τα ειδε ολα:rolleyes: η μαια που το εχω πει κ αλλες φορες μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι κ το τριτο κ οτι σε καθε επομενο παιδι ειναι κ πιο δυσκολα αλλα πρωτη φορα τοσο πονος μου ρθε να κλαψω απο απελπισια.αφου ελεγα δεν αντεχω αλλο θεε μου δεν αντεχω!!!

Holy Diver

XANTHI οι φορτηγατζήδες έχουν δίκιο και καλά κάνουν που διαμαρτύρονται γιατί γενικώς η χώρα πάει κατα διαόλου! Το θέμα είναι όμως οτι εμείς την πληρώνουμε την νύφη!:evil:

MbGIp1.png

ναι δημητρουλα μου αλλα οταν περπαταω κι μετα με ποναει στο ιδιο σημειο παντα με ποναει και δεν ξερω τ να κανω .

ποιες εμειναν να κανουν ντομπλερ?

εγω την πεμπτην εχω

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...