Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια γιατι στην ελλαδα αν κανεις μια φορα καισαρικη στα παιρνουν ολα με καισαρικη μετα?εδω δεν ειναι ετσι..αν κανεις καισαρικη πχ στο πρωτο το δευτερο το γεννας φυσιολογικα αν δεν υπαρχει λογος καισαρικης.λυστε μου αυτη την απορια γιατι θα σκασω!

Γενικά στην ελλάδα απ'οτι έχω καταλάβει είναι υπέρ της καισαρικής.Όταν είχα ρωτησει και τον γιατρό μου έλεγε ότι αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.βέβαια για την ώρα βλέπω ότι με πάει για φυσιολογικό γιατί με έβαλε να κάνω μια κολπική εξέταση.Ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη στο τέλος. :twisted:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν η μαία που είναι φιλη της μάνας μου θα μου κανει μαθήματα από δευτέρα κ βλέπουμε αλλά δεν ανησυχούμε έχουμε ακόμη 7 εβδομάδες για να γεννήσω με το καλό

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Το είχα σκεφτεί και εγώ να κοιμάμαι όρθια! :D

Fire εγώ βάζω νερό και σαπούνι,μετά τα περνάω με τα μαντηλάκια τα κλινεξ και για να είμαι πιο σίγουρη ντύνω τα συρτάρια με αλουμινόχαρτο.Μη γελάς.Την είχα βρει τη λύση ως φοιτήτρια γιατι αηδίαζα να έρχονται σε επαφή τα ρούχα μου με τα συρτάρια.

οχι δεν αηδιαζω αλλα το αλουμινοχαρτο ειναι αληθεια ..δεν το χω ξανακουσει!!

Πρεπει να κανε θορυβο παντως ε? χα χα

Δημητρα,χαρτι κουζινας?? να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητα αποστειρωμενα..

Περσι ειχα δει ενα ρεπορταζ στην τιβι που ελεγε οτι ουτε καν τα κολοχαρτα -με τα συγχωρησεως, ολων των εταιριων ειναι πληρως αποστειρωμενα

κοριτσια γιατι στην ελλαδα αν κανεις μια φορα καισαρικη στα παιρνουν ολα με καισαρικη μετα?εδω δεν ειναι ετσι..αν κανεις καισαρικη πχ στο πρωτο το δευτερο το γεννας φυσιολογικα αν δεν υπαρχει λογος καισαρικης.λυστε μου αυτη την απορια γιατι θα σκασω!

άκου να δεις πώς έχει το πράγμα: αν γεννήσεις μόνη σου, εσύ που κάνεις όλη τη δουλειά δεν θα πληρωθείς και ο γιατρός θα πάρει κάτι ψιλά(λέμε τώρα).αν σε κάνει καισσαρική εσύ πάλι δεν θα πληρωθείς αφού δεν έκανες τίποτα, αλλά ο γιατρός θα τα πάρει χοντρά γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη επέμβαση για σένα και την βιωσιμότητα του παιδιού!

συμπέρασμα με την καισσαρική το χρήμα κυκλοφορεί πιο άνετα άρα στηρίζεται η οικονομία του κράτους άρα πάμε μπροστά αρα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αρα γιατί οχι?τόσο απλά!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν αηδιαζω αλλα το αλουμινοχαρτο ειναι αληθεια ..δεν το χω ξανακουσει!!

Πρεπει να κανε θορυβο παντως ε? χα χα

Δημητρα,χαρτι κουζινας?? να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητα αποστειρωμενα..

Περσι ειχα δει ενα ρεπορταζ στην τιβι που ελεγε οτι ουτε καν τα κολοχαρτα -με τα συγχωρησεως, ολων των εταιριων ειναι πληρως αποστειρωμενα

ασε δε θελω να βλεπω εκπομπες τετοιες γιατι παθαινω κρισεις.κ για τις πανες ελεγαν διαφορα αηδιαστηκα κ ουτε τα κοιταξα γιατι θα εβαζα στα παιδια πετσετες αντι για πανες!

άκου να δεις πώς έχει το πράγμα: αν γεννήσεις μόνη σου, εσύ που κάνεις όλη τη δουλειά δεν θα πληρωθείς και ο γιατρός θα πάρει κάτι ψιλά(λέμε τώρα).αν σε κάνει καισσαρική εσύ πάλι δεν θα πληρωθείς αφού δεν έκανες τίποτα, αλλά ο γιατρός θα τα πάρει χοντρά γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη επέμβαση για σένα και την βιωσιμότητα του παιδιού!

συμπέρασμα με την καισσαρική το χρήμα κυκλοφορεί πιο άνετα άρα στηρίζεται η οικονομία του κράτους άρα πάμε μπροστά αρα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αρα γιατί οχι?τόσο απλά!!!

:shock::shock::shock: α μαλιστα!!!δηλαδη συνοψιζοντας

η καισαρικη ειναι κ γρηγορη στο πιτς φυτιλι κ πιο επικερδης!!!ενω στο φυσιολογικο ποιος καθετε να την περιμενει την αλλη να γεννησει ετσι?κ να βογγαει κ να φωναζει κ να μη σου αποφερει κ τοσα λεφτα...τσ τσ

εχουν ενα δικιο!ναι ναι τους καταλαβαινω...:shock::shock::shock:

Holy Diver

να δεις εγω τι παθαινω που ειμαι και ολιγον υποχονδρια..

εχω θεμα με τα μικροβια

Στην 1η μου δουλεια ειχα 4 γυναικες συναδελφους.Και οι 4 επαθαν το ιδιο διαστημα ουρολοιμωξη και κολπιτιδα.Εγω ειχα αδεια, η τυχερουλα..

Κατεληξαν στο οτι το συγκεκριμενα χαρτι υγειας το οποιο ειχαμε αγορασει για 1η φορα ειχαν μαλλον ξεχασει να το αποστειρωσουν..

Δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιος συγχρονισμος

Καλά...αν κάτσουμε να αναλύσουμε το τι είναι αποστειρωμένο και το τι όχι...το τι είναι καρκινογόνο και το τι όχι, το τι είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και το τι οχι και αν ξέραμε όλες τις αλήθεις για όλα όσα χρησιμοποιούμε και καταναλώνουμε, θα είχαμε φρικάρει και δεν θα χρησιμοποιούσαμε τίποτα!

MbGIp1.png

Καλά...αν κάτσουμε να αναλύσουμε το τι είναι αποστειρωμένο και το τι όχι...το τι είναι καρκινογόνο και το τι όχι, το τι είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και το τι οχι και αν ξέραμε όλες τις αλήθεις για όλα όσα χρησιμοποιούμε και καταναλώνουμε, θα είχαμε φρικάρει και δεν θα χρησιμοποιούσαμε τίποτα!

συμφωνω μ αυτο που λες,ωστοσο πιστευω οτι δεν πρεπει να ειμαστε μηδενιστες και ωχαδερφιστες αλλα να προσπαθουμε για το καλυτερο και να ψαχνουμε τα πραγματα οσο μπορουμε..

υπαρχουν πραγματα που ειναι de facto αποδεδειγμενα και δεν μπορουμε να κλεινουμε τα ματια και τ αυτια μας

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγγυος οτι ασυρματο ειχαμε σπιτι το καλωδιοσαμε.Μου ειπαν:ελα μωρε και στη δουλεια σου ολα ασυρματα δεν ειναι?

ΝΑΙ ειναι.Εγω αποφασισα οτι μπορω να εκθετω το μωρο μου 8-9 ωρες που ειμαι στη δουλεια στην ασυρματη ακτινοβολια και οχι 24 ωρες..

Τα κινητα παντα κλειστα στο σπιτι.Οποιος θελει να μου μιλησει ξερει το σταθερο

Τουλαχιστον ετσι νιωθω καλα εγω με τη συνειδηση μου.Να κουμανταρω οσο μπορω αυτα που μπορω.Γιατι ολα αυτα που δεν ξερω και δεν μπορω να ελεγξω -οπως αν το χαρτι υγειας που χρησιμοποιω ειναι αποστειρωμενο ή αν το μπιφτεκι που μου σερβιραν ειχε πριν πεσει κατω- απλα τα δεχομαι..

Διαφημίσεις

απλαρεκοριτσι ακαι η πολλη αποστειρωση βλαπτει...πρεπει να κανουμε αντισωματα...αλλιως αν παθουμε κατι θα μας βαλουνμικροβια,ετσι επαθεμια θειαμου μιχ μιχσαν τονκατακουζηνο στο κωνσταντινουι κιελενης!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια η ελλαδα πλησιαζει το 45%τωνκαισαρικων!!!!!πρωτη ειναιη βραζιλια με 95%%%%!!!!τοξερατε????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

...αλλο η αποστειρωση, εννοειτε!!

Η μανα μου μου χει πει οτι οταν ημουν μικρη οτι εβρισκα το βαζα στο στομα μου,δεν με προλαβαινε χι χι και ο γιατρος της ειχε πει να μη στεναχωριεται θα κανω καλο ανοσοποιητικο

Να ναι καλα ο ανθρωπος!!

Τα τελευταια 15 χρονια γριπωθηκα 2 φορες.

Τον Νοεμβρη ημουν σ ενα σπιτι οπου φροντιζα 2 ανθρωπους που παθαν τον ιο της γριπης κια ενω ηθελα τοσο να κολλησω για να κανω αντισωματα.. δεν κολλησα

Για την αποστειρωση πιστευω και γω οτι δεν πρεπει να τρελλαινομαστε αλλα να σου πω κατι κισακι? εγω δεν μπορω στον παγκο που κοβω το κρεας να κοβω και τα λαχανικα -οσο καλα κι αν τον πλενεις μετα -και ας με λενε υπερβολικη

Πέρισυ τον Νοέμβρη πέρασα την γρίπη του χοίρου και απο μ'ένα κόλλησε ο αδελφός του άντρα μου. Δεν είπα να μην προσέχουμε, να προσέχουμε φυσικά, απλά δεν ξέρουμε για όλα το τι γίνετε προσέχουμε για κάτι και από την άλλη την πατάμε απο άλλα που ούτε καν φανταζόμαστε! Εμείς τώρα τρέχουμε να πάρουμε αποστειρωτές για να αποστειρώνουμε τα μπιμπερό των μωρών μας και βραστήρες για να πίνουν γάλα απο το βρασμένο νερό. Έχω πολούς φίλους φίλους Αιγύπτιους που απλά ζεσταίνουν το νερό για τα μωρά και δεν το βράζουν καν και τα παιδάκια είναι μια χαρά δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Πολύ ''μη μου άπτου'' δεν νομίζετε οτι είμαστε βρε κορίτσια? Και μου έχουν πεί πολλόι Αιγύπτιοι οτι εμείς οι Έλληνες αρρωσταίνουμε πολύ εύκολα γιατί προσέχουμε πολύ και δεν έχουμε καθόλου αντισώματα. Εδώ συμφωνώ με την Κίσα! Οί γυναίκες τους στην εγκυμοσύνη δεν πάνε καν κάθε μήνα για γεν.αίματος και ούρων!:shock: Απλά κάνουν τις πιο απαραίτητες εξετάσεις όπως αυχενική διαφάνεια και β' επιπέδου....και όλες μια χαρά παιδάκια κάνανε!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...