Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σωστα τα λεει η βασιλικη!το σακχαρο δεν ειναι λογοσ καισαρικης!κ το κισακι κανει κρατει μια χαρα το καημενο.γιατι να κανει καισαρικη αν δε χρειαζεται μωρε?μη κανονιζεις απο τωρα κισακι!εγω σου ειπα θα πηγαινα με προκληση κ επισκληριδιο οπως εκανε μια γνωστη μου κ θα γεννουσα κ γρηγορα κ χωρις πονο:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αριστερά?

δεξιά?

ή ανάσκελα?

οεο?

απάντηση:όπως σας βολεύει. προτιμότερη θέση η αριστερή πλάγια γιατί στις άλλες δύο πιέζεται από το βάρος της μήτρας η κάτω κοιλη φλέβα, που είναι η φλέβα που φέρνει το αίμα από το κάτω μέρος του σώματος στην καρδιά και μπορεί να σου προκαλέσει ζαλάδες ή λιποθυμιά.αν δεν σε ενοχλεί μπορείς να κοιμάσαι όπως θες και όπως σε βολεύει!τίποτα δεν απαγορεύεται.;)

βέβαια η περίπτωση στης Φρόσως(ισχιακή προβολή) στην περίπτωση που δεν αλλάξει(πράγμα το οποίο απεύχομαι) είναι σαφής ένδειξη καισσαρικής στις πρωτότοκες.ενώ αν είχε ξαναγεννήσει δεν θα ήταν πρόβλημα.

και πάλι,αξίζει να περιμένει μέχρι τις 34 εβδομάδες τουλάχιστον γιατί μπορεί να γυρίσει το μωράκι.φρόσω ξεκίνα τις ασκήσεις!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια με τι να καθαρισω τη συρταριερα του μωρου? δεν ειναι απο ξυλο ειναι απ αυτο το υλικο που εχουν συνηθως τα ικεα,δεν θυμαμαι πως στο καλο λεγεται..

με βετεξ και νερο ειναι λιγο, απ την αλλη δεν θελω να χρησιμοποιησω καποιο ισχυρο καθαριστικο.. τα φωτα σας παρακαλω!

Εγω το αποφασισα: θα κοιμαμαι ορθια :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!κουκλες εμενα μου ειπαν οτι τελευταια οργανα που ωριμαζουν στο μωρο ειναιο εγκεφαλοςκαι οιπνευμονες,γιαυτο δε θελουμε προωρα....το σακχαροεχεινακανειμε μεγαλα μωρα που δενμπορεινα ανταπεξελθει ημητερα σε φυσιολογικη γεννα και ταπαιρνουν στις 38εβδομαδες ,αλλωστε μετπ σακχαρο ο πλακουντας δεν αιματωνεται σωστα και δεν τρεφει το εμβρυο και υπαρχει κινμδυνος ενδομητριου θανατου... δεξια μονο ειναιτοθεμα τηςκατωκοιλης φλεβαςπουφερνει ζαλαδες και κτλ,αριστεραειναιπιο ασφαλες,ανασκελαδενυπαρχει θεμαπαρα μονο το βαρος μαςπουμαςπιεζει! εμενα δεμουειοπε ο γιατρος για καισαρικη μονοη διαβητολογος νατο εχω υποψιν,οτανμιλησαμε τογιατρομου ειπε θ αδουμεμη σε αγχωνει αυτο θ ατοπαλεψουμεμεχρι τελους....ειναι κατατηςκαισαρικης γενικα!ξανακαλημερα σας ειπα?ειμαι δουλεια και τρεχω!!!!!!κοριτσια ψυχραιμια κοντευουμε!!!!μην κλαιγομαστετωρα αμαν αμαν καναμε για ταμπεμπακια μας!ολαθ απανε τελεια!και σ ελιγοθατα κραταμε αγκαλια!ναι δημητρουλι νωριςεινα10 κι εγω ετσι νομιζω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερούδια!

Εσείς με τις στάσεις ύπνου θα με χωρίσετε.:tongue: Κοιμάμαι μόνο αριστερά και ο άντρας μου γκρινιάζει ότι του γυρίζω την πλάτη συνέχεια.Βέβαια στην διάρκεια της νύχτας αναγκάζομαι να καθίσω και ανάσκελα γιατί ανακουφίζομαι απο τις ξινίλες και όταν ξαπλώνω δεξιά πιάνεται μετά παο λίγο το χέρι μου.Που θα πάει σε δυο μήνες όλα θα αλλάξουν! :D

Πήρα απο την αρχή το μαξιλάρι ύπνου απο τα mothercare.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βόλεψε.Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό.ενα βράδυ πήγα να το αποχωριστώ και ήταν αδύνατον.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ρε κοριτσια με τι να καθαρισω τη συρταριερα του μωρου? δεν ειναι απο ξυλο ειναι απ αυτο το υλικο που εχουν συνηθως τα ικεα,δεν θυμαμαι πως στο καλο λεγεται..

με βετεξ και νερο ειναι λιγο, απ την αλλη δεν θελω να χρησιμοποιησω καποιο ισχυρο καθαριστικο.. τα φωτα σας παρακαλω!

αν είναι μελαμίνη μπορείς να την περάσεις μια ελαφριά σαπουνιά(όχι πολλά νερά)και μετά με το βιντεξ και αν θες και με ενα ύφασμα στεγνό να πάρει όλη την υγρασία.αν θες για έξτρα καθαριότητα στο νερό μπορείς να βάλεις μια σταγόνα ντετολ(μια σταγόνα όμως ,όχι παρα πάνω!)

αν έναι ξύλο που έχει πόρους και τραβάει καλύτερα να μην το σαπουνίσεις.μόνο νεράκι με ντετόλ και μετά ύφασμα.

και ναι στην ισχυακη προβολη ανειναι πρωτο μωρο γεννας με καισαρικη ,αν ητανδευτερο θα γενναγες φυσιολογικα!νερο και βετεξ μιαχαραθα ειναι,εκτος ανπερασειςκαιαζαξ μετακαιαστο ανοιχτον αξεμυρισει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εχει μαντηλακια ντετολ αν θες

Holy Diver

Διαφημίσεις

νικχ μου,νακοιμασαιαπομεσαεσυ για ανμην τονεχει ςπλατηαποαριστερα!χιχιχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αν είναι μελαμίνη μπορείς να την περάσεις μια ελαφριά σαπουνιά(όχι πολλά νερά)και μετά με το βιντεξ και αν θες και με ενα ύφασμα στεγνό να πάρει όλη την υγρασία.αν θες για έξτρα καθαριότητα στο νερό μπορείς να βάλεις μια σταγόνα ντετολ(μια σταγόνα όμως ,όχι παρα πάνω!)

αν έναι ξύλο που έχει πόρους και τραβάει καλύτερα να μην το σαπουνίσεις.μόνο νεράκι με ντετόλ και μετά ύφασμα.

Σ ευχαριστω Βασιλικη μου, κατατοπιστικοτατη!!!

κοριτσια γιατι στην ελλαδα αν κανεις μια φορα καισαρικη στα παιρνουν ολα με καισαρικη μετα?εδω δεν ειναι ετσι..αν κανεις καισαρικη πχ στο πρωτο το δευτερο το γεννας φυσιολογικα αν δεν υπαρχει λογος καισαρικης.λυστε μου αυτη την απορια γιατι θα σκασω!

Holy Diver

εχει μαντηλακια ντετολ αν θες

μ αυτα κανω πολλες επιφανειες στο σπιτι αλλα δεν ηξερα αν κανει και για το υλικο αυτων των συρταριων..

εχω αγαπη με το detoil θα πρεπε να μου δινουν ποσοστα..

Το είχα σκεφτεί και εγώ να κοιμάμαι όρθια! :D

Fire εγώ βάζω νερό και σαπούνι,μετά τα περνάω με τα μαντηλάκια τα κλινεξ και για να είμαι πιο σίγουρη ντύνω τα συρτάρια με αλουμινόχαρτο.Μη γελάς.Την είχα βρει τη λύση ως φοιτήτρια γιατι αηδίαζα να έρχονται σε επαφή τα ρούχα μου με τα συρτάρια.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...