Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μη σταματήσεις να γράφεις όταν γεννήσεις! Μου φτιάχνεις τη διάθεση μιλάμε!! (σου θυμίζει κάτι αυτό το βλέμμα?? :shock: )

καλε οχι δε σταματω σιγα μη με ξεφορτωθητε.εδω θα κατσω να σας σπαω τα νευρα χαχαχα( πολλα μου θυμιζει αλλα δε καταλαβα πιο απο ολα εννοεις!:tongue:)

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

.... εκει που εχω κ το μεγαλο ζορι εχω κ τον γιο μου να με κοιταει ετσι :shock: ....ελεος...

θα γενίσεις και θα σε "κοιτάω" έτσι απο το forum με αυτό το βλέμμα και θα λές: έλεος....

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

αχαχαχαχα απο τη μια λεω ποτε να ερθει αυτη η μερααααα και απο την αλλη λεω φοβαμαιιιιιιι

το πρωτο πραγμα που κανει τη διαφορα μετα τη γεννα ειναι οτι δεν κατουρας καθε 10 λεπτα!την πρωτη φορα που γεννησα ελεγα κατι αλλαξε κατι αλλαξε κατι ξεχναω να κανω...τι να ειναι τι να ειναι....!κ τελικα καταλαβα οτι δε κατουρουσα καθε 10 λεπτα!!ααααα κ ο πρωτος μου υπνος ηταν...μπρουμυταααααα

τι τελειαααααα

βαρεθηκα να κοιμαμαι στο πλαι.ανασκελα δε κανει...

αν το προαισθημα μου βγει σωστο γενναω σε 25 μερες:shock::shock::shock::shock: να το το βλεμμα...

Holy Diver

Πάω να ρίξω έναν ύπνο στο πλάϊ. Μια ζωή ανάσκελα, με τα χέρια ανοιχτά κοιμόμουν. Έχω βάλει τον άντρα μου να κρατάει τσίλιες αμα γυρίσω ανάσκελα στο πλάϊ, να με ξυπνίσει. (ευτυχώς δεν το έχει κανει γιατί μπορεί να έτρωγε καμιά ανάποδη μέσα στον ύπνο μου ;))

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Τι με χαλάει?

Τύψεις (αν παρεκκλίνω από τη δίαιτα Διαβήτη)

Τύψεις (όταν λέω, αμάν σταμάτα να κλοτσάς)

Τύψεις (γιατί ώρες-ώρες μου λείπουν οι παλιές ασχολίες μου)

Τύψεις (για τα νεύρα που με πιάνουν όταν όλοι είναι στη κοσμάρα τους)

ΤΥΨΕΙΣ (γιατί στιγμές-στιγμές ζορίζομαι …)

Garouf ειδικά για τα νελυρα που σε πιάνουν με τους άλλους να μην αισθάνεσαι καθόλου τύψεις.Δεν φταίμε που δεν μας καταλαβαίνουν! Τώρα για τις υπόλοιπες τύψεις άσε γιατί και ε΄γω μερικές φορές νιώθω ότι απο αυτές θα τρελαθώ.Ειδικά για το θέμα φαγητό...

ααααα κ ο πρωτος μου υπνος ηταν...μπρουμυταααααα

τι τελειαααααα

βαρεθηκα να κοιμαμαι στο πλαι.ανασκελα δε κανει...

αν το προαισθημα μου βγει σωστο γενναω σε 25 μερες:shock::shock::shock::shock: να το το βλεμμα...

Αχ πόσο μου έχει λείψει και μένα να κοιμάμαι μπρούμυτα. Ανάσκελα γιατί δεν κάνει? Εγώ το βράδυ καθομαι λίγο ανάσκελα για να το νιώσω περισσότερο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

kai ego kamia fora kathomai anaskela alla koimamai sto plai kai panta apo dexia giati apo tin aristeri me piezei...mono mia stasi ypnou oufffffff.......koritsia ebgale prosfora o marinopoulos carfull sta mpampers 25 tis ekato pio ftina me tin karta... lew na parw alla mipos einai noris gia mpimpilina na parw ton allo mina?????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

και δεξιά δεν κάνει να κοιμάσαι. Μπορεί να πάθεις ρίξη της κάτω κοιλησ φλεβάς κάπως έτσι δεν αιματώοέται το μωρό σωστά και σε πιάνει απίστευτο πλακώμα και δυσφορια. Θα το καταλάβεις αμεσωη. Δυστυχώς μόνο από αριστερά κορίτσια. Εγώ ξύπνησα από το λοξυγγα του μωρου. Ακούγεται κιόλας. Αχαχα αγανάκτησα να κοιμηθώ από τον πόνο που στριφογυρνουσε τώρα λοξυγγας. Αχ τι να κανείς υπομονή. Τελειώσαμε. Δήμητρα με είπε μια φιλη σήμερα ότι νομίζει ότι θα γεννήσω 10 οκτώβρη πολύ νωρίς το λόγω αλλά λες σε μαζί με τι ραφαέλα, αχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημερα κισα πρωινη πρωινη, καλημερα κοριτσια

Εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει θεμα για το ανασκελα.Απλα οτι πρεπει να προτιμαμε το αριστερο απ το δεξι πλευρο

Ξερω περιπτωσεις με εγγυες που λογω αποκολλησης την βγαζαν 2 κ 3 μηνες στο κρεβατι ανασκελα..

Και γω στην αρχη ανασκελα κοιμαμαι κ μετα πηγαινω προς τ αριστερα

Δεν μπορω τοσες ωρες μονο αριστερα,μουδιαζει το χερι μου:(

Λοιπόν κορίτσια με τον ύπνο δεν εχω πρόβλημα βρήκα την λύση το μαξιλάρι του θηλασμού ανάμεσα στα πόδια κ αγκαλιά μέχρι το κεφάλι εχω ρίξει κάτι ξεγύρίσμένα ροχαλιτα είναι όνειρο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

και δεξιά δεν κάνει να κοιμάσαι. Μπορεί να πάθεις ρίξη της κάτω κοιλησ φλεβάς κάπως έτσι δεν αιματώοέται το μωρό σωστά και σε πιάνει απίστευτο πλακώμα και δυσφορια. Θα το καταλάβεις αμεσωη. Δυστυχώς μόνο από αριστερά κορίτσια. Εγώ ξύπνησα από το λοξυγγα του μωρου. Ακούγεται κιόλας. Αχαχα αγανάκτησα να κοιμηθώ από τον πόνο που στριφογυρνουσε τώρα λοξυγγας. Αχ τι να κανείς υπομονή. Τελειώσαμε. Δήμητρα με είπε μια φιλη σήμερα ότι νομίζει ότι θα γεννήσω 10 οκτώβρη πολύ νωρίς το λόγω αλλά λες σε μαζί με τι ραφαέλα, αχα

το ειχα ακουσει κ εγω με τον υπνο δεξια κ ειπα να μη το πω να μη σας αγχωσω αλλα κισακι εισαι πολυ γλωσσου:tongue::tongue: εγω κοιμαμαι κ δεξια σιγα..μεσα στον υπνο δε καταλαβαινω πως κοιμαμαι,..

10 οκτ ειναι πολυ νωρις ρε κισακι.εγω για μενα λεω 18.10 κ μου κολλησε!αμα γεννησεις 10.10 θα βγει σα την κορη μου.γλωσσου τσαπερδωνα τσουραπω που ειπε κ μια χαχαχαχα τελεια λεξη :tongue::tongue: και ψωνιο

ολη μερα στον καθρευτη με τη χτενα:tongue:

αλλα θα βγει πανεμορφη και πανεξυπνη (ξανα κουκουβααααααα):-P

Holy Diver

Eγω εχω ενα του σαλονιου,καλο ειναι αφρατουλικο αλλα στη διαρκεια του υπνου το πεταω..

Απο που το πηρες?

Υπάρχει στα τζάμπο στο μαδερ κεαρ γενικά όπου έχει βρεφικά

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Φρόσσω θα το κανονίσουμεγια το νοσοκομείο, δεν το βλέπω για δύσκολο, αφ'όσον γεννήσουμε μαζί η με μια μέρα διαφορά.Θα μιλήσω και εγώ στον δικό μου γιατρό! Δημητρούλα δε βλέπω με πολλάααααααααααα νεύρα, η πιο χαλαρή της παρέας πάντως είναι η Κίσσα!:tongue:

MbGIp1.png

καλημέρα κορούες!!!

πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες,ευτυχώς έρχεται σ/κ και θα ησυχάσω λίγο...

λοιπόν χθές μάθαμε πολλά πράγματα.μας ξενάγησαν στον χώρο του μαιευτηρίου,είδαμε τις αίθουσες τοκέτου,γένναγε και μια κοπέλα δίπλα και ακούγονταν οι φωνές!

θα σας πώ τι αποκόμησα.η αίθουσα τοκετού είναι ένας παγωμένος χώρος με κλιματισμό.έτσι λέει πρέπει να είναι για τα μικρόβια.και σκέφτομαι το εξής:καλά όταν γεννάς και υδρώνεις,μετά που πρέπει να μείνεις 1 ώρα μέχρι να σε ράψουνε,και να σταματήσει η αιμορραγία είναι βέβαιο ότι θα ξεπαγιάσεις!για αυτό συμβουλέυω:πάρτε μαζί σας χοντρές κάλτσες και καμιά πασμίνα γιατί αλλιώς θα το δαγκώσετε σίγουρα.ααα! και καμιά καραμέλα για να σας δώσει ενέργεια που δεν απαγορεύεται κιόλας.

αυτό αφορά όσες έχουν ζάχαρο:οι πνεύμονες του μωρού είναι πιο ανώριμοι σε σχέση με αυτές που δεν έχουν,για αυτό το λόγο αφήνουν τα μωρά μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να προλάβουν να ωριμάσουν(τουλάχιστον 38 εβδ)

η καισσαρική δεν είναι απαραίτητη αν ο διαβήτης είναι ρυθμισμένος.συμπέρασμα: κάντε κράτι στο φαΐ τώρα για να γλιτώσεται την καισσαρική.μην συμφωνείτε από τώρα για να κάνετε καισσαρική με τον γιατρό σας.στις 38 εβδ μπορεί το μωρό να είναι οκ και να γεννηθεί φυσιολογικά.οι γιατροί χαίρονται με τις καισσαρικές το σωστό όμως μπορεί να είναι άλλο...

αυτάαααα .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...