Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας διαβασα!!!

Δεκα σελιδες μου πεσαν πολλες ειναι αληθεια!!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα..

Μπράβο όρεξη! :tongue: Τώρα θα γράφεις και θα διαβαζεις καθημερινά! Δεν παλεύεται το κλείσιμο στο σπίτι.Εγώ ακόμα το έχω γλιτώσει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fφαιρ μου εχει ςιντερνετ εεεεε?σουπερ θ ατα λεμε!εγω σου ειπα δημητρα εισαι το καρμα μου αλλα δενεακους!αχαχαχαχμπραβο νικχ μου!!!κι εμενα δε μου ειπε κατι η μικροβιολογος θ ατ αδειξω την τριτη στ ο γιατρο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δεν παλευεται ρε συ οντως κιεγω ολο βολτες ειμαι και ατριο παω στη δουυλεια!χιχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Να σας πω την αληθεια μου φαινετε τεραστια η ημερα λογω του οτι δεν δουλευω, αλλα φυσικα δεν ... παραπονιεμαι!!!;)

Σημερα μας φεραν και την ντουλαπα και τη συρταριερα οποτε απο αυριο θ αρχισω να καθαριζω και να πλενω

Ποναει το κεφαλι μου και προσπαθω να το αντιμετωπισω χωρις ντεπον,ελπιζω να τα καταφερωωωω

ναι οσο μπορεις κι εγω προσφατα ειχ απονοκεφαλο δυνατο οπως στι ς αρχες αλλα εκανα υπομονη!αχ ρ εκοριτσια ελατε να μου κανετε τη βαλιτσα...βαριεμαι πολυ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ναι οσο μπορεις κι εγω προσφατα ειχ απονοκεφαλο δυνατο οπως στι ς αρχες αλλα εκανα υπομονη!αχ ρ εκοριτσια ελατε να μου κανετε τη βαλιτσα...βαριεμαι πολυ!

τωρα που ειπες βαλιτσα, κοριτσια σημερα πηρα ενα απιστευτο σουτιεν θηλασμου της μεντελα.. τα σκασα χοντρα βεβαια,αλλα νομιζω θα τα βγαλει τα λεφτα του

fire μου καλα εκανες αν και προτιμησε και τα σουτιεν τααθλητικα στηριζουν ομορφα το στηθος και ανοιγουν απο μπροστα και ειναι πολυ πιο οικονομικα!εμενα μου εδωσε σουτιεν θηλασμου μι αφιλη,αλλιως αθλητικ αθα επαιρνα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω ρε κοριτσια ειχα παρει οταν εκανα την μεγαλη σουτιεν θηλασμου 70 ευρω το ενα:confused: κ μου σπασανε τα νευρα.καθολου δε με βολευανε!το στηθος στον θηλασμο αλλαζει.καμια σχεση μαυτο που εχουμε τωρα!θα γινει πιο μεγαλο κ πιο φουσκωτο!συνεχεια ξεκουμπωνοταν απο μονα τους απο μπροστα εκει που το ανοιγεις για να βγει το στηθος κ μου σπαγανε γενικως τα νευρα:confused: με τα αθλητικα βολευτικα απιστευτα κ ειχα κ στο γιο μου κ τωρα παλι αθλητικα πηρα

Holy Diver

70???τωρατ αειδα γυρω στα 40 δημητρα αι παλι πολλα μου φανηκαν....!αχαχα τι σεε νοχλει η μαρω λυτρα???αφου δεν ακουει το παιδι και μπεζαντακου μι αχαρα ειναι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εφαγα μ ετετοια λαιμαργια...νομιζω θ ασκασει η κοιλι αμου!δημητρουλα 3 δαμασκηνα-βανιλιες ννοω φρεσκα τη μερ ατρωγε και δε παονας τουλαχιστον οταν πας τουαλετα,εγω αυτο κανω και πιανειτωρατελευταια φτου φτου!αλλιβς κανε εκεινο μ ετο ξερο δαμασκηνο που σου ειπα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

υποτιθεται απο τα καλα:evil: στον μικρο η μανα μου μου ειχε φερει απο ελλαδα 1 σουτιεν θηλασμου 35 ευρω αλλα μια φορα το εβαλα για να της κανω την χαρη κ μετα το εξαφανισα:rolleyes: και μαρω λυτρα κ γενικα οτι περιεχει κουνιμα κωλου ακουει:twisted: α καλα ασε τα λεω στον αντρα μου κ αμεσως χλωμιαζει.αυτος νομιζει θα την εχει μια ζωη αγκαλιτσα χαχα πολυ αστειο του λεω..σε 10 χρονια θα μας φερει γκομενο μολις το λεω κ αυτο πιανει την καρδια του χαχαχαχα :tongue:

Holy Diver

Σαν αθλητικο ειναι! ειναι απιστευτα πρακτικο αλλα το καλυτερο του ειναι η ποιοτητα κοριτσια,ειναι τοσο απαλο σαν κωλαρακι μωρου!!

Πηρα και αφρολουτρα σαμπουαν γαζες καλεντουλα και τα βαλα σε μια σειρα

και τα βλεπω και χαιρομαι

Νιωθω ηδη χαζομαμα:tongue::tongue::tongue:

αχ κισακι μου εχω προβλημα με τα δαμασκηνα κ δε το ηξερα!δοκιμασα κ φρεσκα κ ξερα κ μολις φαω ενα -δυο με τσουζει το στομαχι παρα πολυ ομως!λες κ μου περνανε βελονες!δε ξερω γιατι με πειραζουν ετσι...κριμα γιατι ακουω απο πολλα ατομα οτι εχουν αποτελεσμα

Holy Diver

φαιρ μου εγω δνεπηρ ατιποτα ακομη,περιμενω τι θα μου δωσουν και θ αμου πουν απο το μαιευτηριο-δινουν κι κεει καποια πραγματα!δημητρα δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!το πρψι χλιαρο νερακι με λεμονι η μελι...ακτινιδιο και συκο εστωκαι ξερα συκα μπορεις να βρεις?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Σαν αθλητικο ειναι! ειναι απιστευτα πρακτικο αλλα το καλυτερο του ειναι η ποιοτητα κοριτσια,ειναι τοσο απαλο σαν κωλαρακι μωρου!!

Πηρα και αφρολουτρα σαμπουαν γαζες καλεντουλα και τα βαλα σε μια σειρα

και τα βλεπω και χαιρομαι

Νιωθω ηδη χαζομαμα:tongue::tongue::tongue:

αμα δεν ανοιγει απο μπροστα για να βγαινει το βυζι μια χαρα ειναι.εμενα αυτα με νευριαζαν.κ εγω εχω τα αθλητικα τα μπουστακια κ με βολευουν μια χαρα.

μεγεια τα καλλυντικουλια!χαχα αμυγδαλελαιο μη ξεχασετε για να νινακια σας.ειναι οτι πιο αγνο για το δερματακι τους.να τους βαζεται κ στα μαλλακια 5-6 ωρες πριν το μπανακι για να μη κανουν νινιδα.η κορη μου ειχε κανει νινιδα 2 μηνες εκανα να την καθαρισω.ειχε κ απιστευτα μπολικο μαλλι κ κολλουσαν στα μαλλια της.μιλαμε ομως για ολοκληρα κομματια η καημενη μεχρι κ στο μετωπο κ στα φρυδια της ειχε βγαλει ...δεν ηξερα για το λαδι τιποτα..στο γιο μου εβαζα προληπτικα κ δε μου εβγαλε

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...