Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρούλα εσύ δικαιολογείσαι πιο πολύ απ'ολες μας να γκρινιάζεις! Σκέψου όμως ότι σε λίγες μέρες μπαίνεις στον μήνα σου.

Λοιπόν η δική μου λίστα :

1. Οι ξινίλες και κυρίως οι βραδινές που δεν με έχουν αφήσει ένα βράδυ να ευχαριστηθώ τον ύπνο μου σε συνδυασμό με το ότι μου έχει λείψει ο ύπνος μπρούμυτα.

2. Το ότι είναι αρκετά ήσυχο και δεν το νιώθω πολύ και με αγχώνει αν είανι καλά.

3. Το βάρβαρο σύπτωμα της συχνοουρίας που μπορεί να εμφανίστηκε έντονα τώρα αλλά ήδη μου σπάει τρελά τα νεύρα.Δεν μπορώ να πάω ΠΟΥΘΕΝΑ.

Και ένα 4ο που δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης όλοι γύρω που έχουν άποψη για όλα και θέλω να αρχίσω τις σφαλιάρες....

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

17 Νοέμβρη μπαίνω στο Τζάνειο για εξετάσεις και 18 γεννάω Φροσάκι! Αν τύχει και πας για καισσαρική, το οποίο δεν στο εύχομαι αφ'όσον δεν το θέλεις, πότε θα γεννήσεις? Και λόγω ζαχάρου θα κάνω καισσαρική, αλλά ομολογώ οτι είναι μια χαρά το ζάχαρο δεν ανεβαίνει! Την Δευτέρα θα είμαι στο Τζάνειο, έχω ραντεβού με τον Καράδαγλη, μήπως θα είσαι εκεί? Άντε ρε συ να κανονίσουμε το δωμάτιο! χαχαχαχαχα!

γμτ στις 6 του μηνος εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα τον ρωτησω τι κ πως κ εαν ειναι θα του πω εαν παμε για καισσαρικη λογω που δεν γυρισει το παιδι να την κανω στις 17 να εχουμε το ιδιο δωματιο κατσε κ θα δουμε πρωτα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

.

Και ένα 4ο που δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης όλοι γύρω που έχουν άποψη για όλα και θέλω να αρχίσω τις σφαλιάρες....

αυτη την ηλιθια συνηθεια την εχουν ΟΛΟΙ οταν εισαι εγκυος στο πρωτο!λες και εισαι καμια ηλιθια ρε παιδι μου !!!κ σε μενα ετσι γινοτανε στην κορη μου.ολοι ειχαν κατι να πουν και θα δεις πως ολα θα ειναι χειροτερα μετα τη γεννα!!ολοι θα γινουν παιδιατροι κ μαιες!!:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

εγω ειχα μια φιλη της θειας μου που μενει εδω που οταν γεννησα την μεγαλη καθε τρεις κ λιγο ερχοταν!60 χρονων ηταν τοτε κ ερχοταν κ ελεγε τι να κανω εγω με το μωρο κ πολυ με νευριαζε!η κορη μου οταν ηταν μωρακι οπως ολα τα μωρα ηταν ζουμερη με μπουτακια κ διπλες κ ζουμερα μπρατσακια κ μαγουλακια!στα κιλα της ηταν παντα μεσα στις καμπυλες αλλα ολα τα κοριτσακια ειναι παντα πιο ζουμπουρλα απο τα αγορακια επειδη εχουν περισσοτερο λιπος.ε λοιπον ερχοταν κ συνεχεια ελεγε ''το μωρο ειναι χοντρο!μη το ταιζεις!θα γινει παχυσαρκο!'' οταν η κορη μου ηταν περιπου 1 ετων ειχε ερθει μια μερα εγω πολλα νευρα.(παντα ερχοταν χωρις να παρει τηλ:evil:) αυτη εντωμεταξυ πολυ τσιγγουνα.60 χρονων με κατι φτηνιαρικα ρουχα 2-3 νουμερα μεγαλυτερα (αυτη πετσι κ κοκκαλο με το ζορι 50 κιλα) ψωνιζει ρουχα απο σουπερ μαρκετ γιατι ειναι πιο φθηνα κ γενικα κοιταει ΠΑΝΤΑ το φθηνοτερο κ δε την νοιαζει ουτε η ποιοτητα ουτε τιποτα.οχι μονο στα ρουχα αλλα σε ολα.φαγωσιμα κλπ(οικονομικα ειναι παρα πολυ καλα) α!κ τα μαλλια ρε παιδι μου ασπρα...ουτε μια βαφη των 5 ευρω δε παιρνει...τεσπα ερχεται εκεινη την ημερα...κ αρχιζει παλι

''μη το ταιζεις αλλο το παιδι.δε το βλεπεις τι χοντρο που ειναι?'' της λεω οτι ειναι μεσα στις καμπυλες κ βαρος κ υψος κ συνεχιζει''οι καμπυλες ειναι βλακειες.καλα ο παιδιατρος δε σου ειπε να μη το ταιζεις???'' της λεω ΟΧΙ κ οτι ο παιδιατρος την βρισκει τελεια!εγω εντομεταξυ ειχα αρχισει να φορτωνω.

ηθελε γιαουρτι η μικρη κ της βγαζω ενα να της δωσω...συνεχιζει η αλλη''παλι θα φαει?καλε δε το βλεπεις?θα γινει παχυσαρκο!!!και της δινεις κ τα ακριβα γιαουρτια!εχει κατι αλλα με 80 λεπτα τα 4!'' ε τα πηρα αγρια κ της λεω

''το παιδι μου θα τρωει ΟΣΟ θελει και ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ!και δε θα τσιγκουνευτω ΠΟΤΕ στο φαι της ουτε και σε τιποτε αλλο!αλλιως θα καταντησει 60 χρονων με ασπρα μαλλια και να ψωνιζει φαρδια φτηνιαρικα ρουχα απο σουπερ μαρκετ!!'':evil::evil::evil:

αχ τον βουλωσε ομως.και στανταρ το πιασε το νοημα γιατι απο τοτε αρχισε να αραιωνει τις επισκεψεις μεχρι που μια μερα ηρθε παλι χωρις να παρει τηλ.χτυπουσε το θυροτηλεφωνο κοιταω απο το παραθυρο το αμαξι της κατω.ε οχι ρε φουστη λεω δε σου ανοιγω.αναβω επειτιδες κ ΟΛΑ τα φωτα να δει οτι ειμαι μεσα:twisted: χτυπαει χτυπαει 100 φορες.πηγε χτυπησε κ σε μια φιλη μου που εμενε τοτε απεναντι:shock: την αλλη μερα με πηρε τηλ κ μου λεει ''καλε που εισαι ηρθα χτες χτυπουσα χτυπουσα'' και της λεω ''α εσυ ησουν?δεν ειχα ορεξη για επισκεψεις κ δεν ηθελα να ανοιξω σε κανεναν.κ γω ελεγα ποιος χαζος επιμενει κ χτυπαει μια ωρα'':twisted:

αυτη ηταν κ η τελευταια φορα που μου μιλησε μουχαχα ειχα μια σκασιλα ....

Holy Diver

χαλλο!αιματολογικε ςμια χαρα,σιδηρος φερριτινη οκ,αιματοκριτης 34 επρεπε πανω απο 37 αλλα οκ απο το 28 που ειχ αειναι μια χαρα!τι νεα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

.

αυτη την ηλιθια συνηθεια την εχουν ΟΛΟΙ οταν εισαι εγκυος στο πρωτο!λες και εισαι καμια ηλιθια ρε παιδι μου !!!κ σε μενα ετσι γινοτανε στην κορη μου.ολοι ειχαν κατι να πουν και θα δεις πως ολα θα ειναι χειροτερα μετα τη γεννα!!ολοι θα γινουν παιδιατροι κ μαιες!!:evil:

Καλε έχουν αρχίσει ήδη. Όλοι αποφασίζουν πότε θα το βγάλουμε πρώτη φορά έξω το παιδί. Τι ώρες θα το κοιμίζουμε,θα το ταϊζουμε κ.λ.π. Πήραμε κάτι βιβλία για να ενημερωθούμε για κάποια πράγματα και άρχισε το κήρυγμα.

Δεν παίρνει κανένας απόφαση ότι εγώ το κουβαλάω 9 μήνες,εγώ ζω με το άγχος κάθε μέρα αν είναι καλά και αν θα βγει καλά και ότι μόνο εγώ θα αποφασίσω(μαζί με τον άντρα μου) πως θα το μεγαλώσω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δημητρα δενεισαι ενταξει μονη επαιζες το παιχνιδι?αχαχαχχαα τρελη!κουκλιτσες κουλαρετε ρε....τελειωνουμε!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαλλο!αιματολογικε ςμια χαρα,σιδηρος φερριτινη οκ,αιματοκριτης 34 επρεπε πανω απο 37 αλλα οκ απο το 28 που ειχ αειναι μια χαρα!τι νεα?

κισακιιιιιι μπραβοοοοο!!κ εσυ αιματοκριτη 34 ε???καλε ολα ιδια εμεις.κ εγω απο 28 στο 34 εφτασε!χαχαχα κ ιδια ΠΗΤ και κορες...τυχαιο?????????????δε νομιζω!!!!!:tongue::tongue::tongue: α! και εσυ παιρνεις φεροσανολ!χαχαχα

Holy Diver

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ:evil::evil::evil::evil: τετοια ανατροφη της εδωσα εγω????????????? ανοιγει το γιου τουμπ απο το αλλο λαπτοπ κ βαζει απο την λιστα ελεος!!!!! ακου μαρω λυτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

Holy Diver

Kisha και εγω 36 έχω και η μικροβιολόγος είπε ότι για εγκυμονούσα μια χαρά ειμαι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

παιδια ξερει απεξω τα λογια ουτε η μαρω λυτρα δε τα ξερει ετσι.

ααααα θα λαβω τα μετρα μου!!!λετε να ειναι ερωτευμενη?αχαχαχαχα αμα το πω στον αντρα μου θα παθει 7 εγκεφαλικα χαχαχαχα

ΕΝΤΙΤ!!! κουναει κ τον ποπο της κ χορευει!!! ααα παει αυτη νωρις νωρις θα φυγει...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...