Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασιλική με τα αμυγδαλωτά το σκεφτομαι σοβαρά. Εχει και κάτι που μπορεις να βαλεις μέσα και να τα χρωματίσεις ίσως δοκιμάσω για αρχή να κάνω λιγα να δω αν πετύχουν. Πόσες μέρες όμως διατηρούνται ????:confused:

λοιπόν όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να λέει για χρόνο συντήρησης!επειδή όμως τα υλικά τους μπορούν να αντέξουν και εκτός ψυγείου υπολόγισε ότι μπορείς να τα συντηρήσεις μέχρι και 1 μήνα.μόνο που θα σου γίνουν σκληρά...αντ'αυτού μπορείς να τα κλείσεις σε αεροστεγές τάπερ και να τα βάλεις στο ψυγείο πάνω σε ένα απορροφητικό χαρτί(για την υγρασία)και να μην σου πάθουν τίποτα!παραδοσιακά δεν χρωματίζονται,αν θές όμως μπορείς να βάλεις στη ζύμη 1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής.

επίσης μου ήρθε μια ιδέα αφού θα κάνεις δοκιμαστική δόση.κράτα μερικά από αυτά ώστε να τα γλασάρεις από πάνω είτε με ένα μίγμα ζάχαρης και νερού(όπως γλασάρεται το cristmas cake) είτε με ένα γλάσο που θα φτιάξεις από μαστίχα υποβρύχιο.αν ψήνεσαι για κάποιο από τα δυο πες μου να σου στείλω λεπτομέρειες.μπορείς αν θες να χρωματίσεις το γλάσο αντί τη ζύμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=489

αυτα μου ειχε συστησει ο παιδιατρος οτι ειναι τα καλυτερα για την περιπτωση κολικων κ οντως κοριτσια με ειχαν σωσει.ο μικρος ειχε τρομερους κολικους κ ειχα μπιμπερα Νυκ κ τα αλλαξα κ πηρα αυτα κ ειδα μεγαλη αλλαγη στο μωρο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Kαλησπεραααααααααα

Να μαι παλι μαζι σας!!!

Ο καλος μου ειχε κανει αιτηση για ιντερνετ στο σπιτι και μου το κρατουσε εκπληξη!! σημερα ηρθαν και μας το συνδεσαν! Τι καλα, ειχα ηδη αρχισει να πληττω..

Παω πισω να διαβασω τα νεα σας και τα ξαναλεμε!! :D:D:D

μπηκα να γκρινιαξω κ βγαινω

αν δε τα πω καπου θα σκασω

δεν αντεχω αλλο αυτη την τεραστια κοιλια!ΒΟΗΘΕΙΑ!ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!θελω να τρεξω να σηκωσω βαρος να ανεβω σκαλες φορτωμενη πραγματα θελω να σκαρφαλωσω στη σκαλα θελω να κανω γενικη το σπιτι θελω να βγω εξω χωρις να κατουριεμαι καθε 10 λεπτα θελω να περπατησω χωρις να λαχανιασω θελω να γινω οπως πριν κ να μην ειμαι μια βουβαλα!δεν αντεχω αλλο αυτες τις κραμπες στην κοιλια!100 φορες την ημερα με πιανουν!δε μπορω να κουνηθω μεχρι να φυγουν!δεν αντεχω πλεον μολις ξυπναω να νιωθω πονο στα ποδια λες κ επεσε κανενα αυτοκινητο πανω τους!δεν μπορω να βλεπω τα ουλα μου να σταζουν αιμα σαν βρυκολακας!δεν αντεχω να με ποναει κ να με κλωτσαει μερα νυχτα!θελω να γεννησω δε μπορω αλλο κουραστικα δεν ευχαριστιεμαι καν τα παιδια μου!!!δεν αντεχω ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαμματα:cry::cry::cry: ποτε θα τελειωσει ολο αυτο βαρεθηκα!!!!!!ποτε δεν μου αρεσε να ειμαι εγκυος ποτε δεν ενιωσα αυτο που λενε ''η ωραιωτερη περιοδος στη ζωη μιας γυναικας ειναι η εγκυμοσυνη'':shock::shock::shock: για μενα ηταν παντα ενα προβλημα!ενα αγχος μια κουραση !κ ειδικα αυτη η τριτη φορα η χειροτερη απο ολες!

συγνωμη κοριτσια συγνωμη αλλα τωρα αισθανομαι καπως καλυτερα...

Holy Diver

δημητρααααααααααααααα βαστα γερα!!!!!!!!τελειωνουμε!!!!!!κοριτσι αμετο ζοριπηγα και ηρθα στο μικροβιολογικο,μαλλον απο τηνπεινανομιζ αθα σωριαστω!ειμαι πολυ καλα τωρα βεβαια!θα παω απογευμ αν ατα παρω!φιλακια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αρε Δήμητρα,ομοιοπαθείς είμαστε όλες...για αυτό μπορουμε να καταλάβουμε η μία την άλλη...ώρες ώρες απελπισία με πιάνει και μένα.βέβαια η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική απο την άλλη.ακόμα και από παιδί σε παιδί έιναι διαφορετική.κουράγιο κούκλα είσαι στην τελική ευθεία!τουλάχιστον θα γεννήσεις πριν από όλες μας!!!δες το από την καλή του πλευρά.

λέω να παίξουμε ένα παιχνίδι να το διασκεδάσουμε λίγο.τι λέτε?

ας αριθμήσει η κάθε μία μας τα 3 χειρότερα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.

αρχίζω εγώ:

1.δεν μπορώ να βρώ 1 στάση να βολευτώ στον ύπνο,σε συνδυασμό με τα κουνούπια,αρα και την αυπνία είναι το χειρότερό μου.:cry:

2.η δυσκοιλιότητα και οι αιμορροίδες!:evil:

3.οι πόνοι στην πλάτη-μέση-αυχένα που νομίζω οτι θα μοιραστώ στα 2 και θα με πάρουν για συναρμολόγηση μετά!:rolleyes:

εσείς?

πωπω εχω στρεσ θελω να γυρισει το παιδι αλλιως παμε για καισαρικη ελενηηηηηηηηηη ποτε ειπαμε γενναςςςςςςςςςς

17 Νοέμβρη μπαίνω στο Τζάνειο για εξετάσεις και 18 γεννάω Φροσάκι! Αν τύχει και πας για καισσαρική, το οποίο δεν στο εύχομαι αφ'όσον δεν το θέλεις, πότε θα γεννήσεις? Και λόγω ζαχάρου θα κάνω καισσαρική, αλλά ομολογώ οτι είναι μια χαρά το ζάχαρο δεν ανεβαίνει! Την Δευτέρα θα είμαι στο Τζάνειο, έχω ραντεβού με τον Καράδαγλη, μήπως θα είσαι εκεί? Άντε ρε συ να κανονίσουμε το δωμάτιο! χαχαχαχαχα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...