Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολυμπιααααααα τελικα δεν εχω ρε συ!!δε μου λες

δηλαδη θελει πιστοποιητα γεννησης κ μετα μεταφραστη?στο χαρτι του μεταφραστη που θα ειναι γερμανικα δε θελει εκει καμια σφραγιδα???:confused::confused::confused:

οοοοοοοοο,ναι θελει μεταφραση με τη βουλα...χαχαχα...με σφραγιδα.

Εμενα μεχρι στιγμης μου κοστισε 30 ευρω η κουριερ που μου εφερε το δικο μου πιστοποιητικο και 35 ευρο ο μεταφραστης που μετεφρασε το δικο μου και του αντρα μου το Ελληνικο.

Τωρα περιμενουμε να μας στειλουν το πιστοποιητικο απο την χωρα που γεννηθηκε και να το παμε και αυτο για μεταφραση.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις πηρα τηλ τον μπαμπα μου τωρα κ ειπε οκ θα μου τα φερει μεταφρασμενα γιατι θα ερθουν 10 του μηνα!αχ σε ευχαριστω πολυ βρε ολυμπια μου!με εσωσες!

να σε ρωτησω τωρα που σε βρηκα!για τα erziungsgeld τι ξερεις?μια λενε θα τα σταματησουν μια ΄λενε οχι!εγω δε δουλευα δηλωμενη ποτε εδω!κατι μηνες αδηλωτη μονο

Holy Diver

να σε ρωτησω τωρα που σε βρηκα!για τα erziungsgeld τι ξερεις?μια λενε θα τα σταματησουν μια ΄λενε οχι!εγω δε δουλευα δηλωμενη ποτε εδω!κατι μηνες αδηλωτη μονο

αυτο ειναι τα Elterngeld αν δεν κανω λαθος ετσι;;

Δεν εχω ακουσει οτι θα τα κοψουν εντελως απλα τα εχουν κανει 14 μηνες.

Και εγω δεν εχω δουλεψει ποτε εδω στην Γερμανια.

Εμεις που δεν εχουμε δουλεψει ποτε δικαιουμαστε 300 ευρο το μηνα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ναι γιαυτα λεω !τα επαιρνα την μεγαλη 2 χρονια κ στον μικρο 12 μηνες.

α!τα kindergeld τα που τα εκαναν 184 το μηνα για καθε παιδι αυτα δεν ειναι μεχρι να τελειωσει τις σπουδες το παιδι?γιατι μια γνωστη μου πηγε για σπουδες κ η μανα της τα επαιρνε ακομα.

παντως για τα elterngeld εχω μπερδευτει...δεν εχεις ακουσει τιποτα?η μηπως ισχυει οτι τα σταματανε μονο γιαυτους που ειναι hartz 4?

Holy Diver

οχι ρε Δημητρα δεν νομιζω να τα σταματησουν.

δεν ξερω για τους hartz 4, αλλα ουτε και αυτους δεν νομιζω να τους τα κοψουν, κριμα ειναι τα παιδακια τους.

οταν θα ερθουν τα χαρτια, θα μαθω περισσοτερα και θα σου πω.

οσο για τα kindergeld ειναι το λιγοτερο μεχρι 18 χρονων, παιζει ρολο μετα αν θα δουλευει το παιδι κτλ.

Εσυ τωρα για το τριτο παιδι θα παιρνεις 190 ευρω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

κ γω αυτο ειπα για τους hartz 4 ειδικα αυτοι λογικα πρεπει να τα εχουν πιο πολυ αναγκη.παντως κ γω ετσι λεω οτι δε πιστευω να τα σταματησουν αλλα ειδα κατι παραξενα στο γκουγκλ οταν το εψαξα erziungsgeld 2011 δε τα πολυκαταλαβα κιολας...τεσπα θα δειξει!

για πες πως ηταν η γεννα...απο οτι διαβασα γεννησες ευκολα ετσι?με τεχνητους ε? οι τεχνητοι εχουν δικιο που λενε οτι ποναει περισσοτερο απο τους κανονικουσ?

Holy Diver

πηγα στις 8 το πρωι μου εδωσαν ενα χαπι, δεν μου εκανε τιποτα.

Δεν ειχα πονους, εκοβα βολτες με την μαμα μου τον αντρα μου και τον μικρο.

Μετα απο 4 ωρες μου εδωσαν το δευτερο χαπι, εκει τα ειδα ολα, με επιασε ενα πονος συνεχομενος, με εβαλαν λιγο να ξαπλωσω για να περασει, ηταν που με επιασε ευκολα το δευτερο χαπι.

Αφου ηρεμησα λιγο με εστειλαν παλι βολτουλα, αλλα ομως που στην βολτουλα με επιασαν ξαφνικα διλεπτοι πονοι και δυνατοι.

Ξαναπηγα μεσα και τους ειπα οτι εχω συσπασεις δυνατες καθε λεπτο.

Οταν με βαλανε στο Kreißsaal ηταν 18:00 ωρα, στις 18:56 ωρα γεννηθηκε ο μπεμπης, μπαμ μπαμ με τρεις σπρωξιες.

Η προκληση ποναει πιο πολυ, καλα λενε.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αχ ρε ολυμπια σε νιωθω!δεν εκανα τεχνητους αλλα κ μενα ετσι αποτωμα με πιασανε μα εντελως στα καλα καθουμενα ανα 1 λεπτο:confused: παρακαλαω να μη μου ξανασυμβει αυτη τη φορα.μακαρι να γεννησω πιο ''ηρεμα'' παρα στο μπαμ μπαμ κ να πονεσω τοσο πολυ:( ειδικα αυτο το χερι που σου βαζουν ρε παιδι μου την ωρα του πονου...δεν παλευεται με τιποτα....χειροτερα απο πονο γεννας

Holy Diver

καλημερα κοριτσια . συγουρα ολες κοιμαστε . παλι με τα φαντασματα ξυπνησαμε σημερα εμεις .οι καλαθουνες η ψαθηνες δεν ειναι καλες γεμηζουν μιρμιγκια μεσα .δεν ξερω ακομα με τι θα βγαλω το αγορακι μου.οσο για παμπερσ αληθεια κοριτσια δεν ξερω . θα δοκιμασω πρωτα μαλλον αυτη που περνει η αδερφη μ και μετα βλεπουμε αλλα δεν θυμαμαι ποια μαρκα ειναι, την βολεψε παρα πολυ .οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολα θα το νιωθουμε? ειναι λογικο?

επειδη παρατηρησα δεν μ κανει ποια βουναλακια εμενα μονο γυρηζει κ κλωτσαει .ολυμπια μου πως παει ολα καλα πως παει το ξενυχτι?

...τελικα πολυ τελεια τα φεροσανολ ε?μεσα σε 2 μηνες απο 28 πηγε 34 ο αιματοκριτης κ δε μπορω να πω οτι αλλαξα κατι στη διατροφη....

Δήμητρα, το φεροσανολ (ferosanol) σου προκάλεσε δυσκοιλιότητα; (Ρωτώ γιατί κάποια προκαλούν)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις συνεγκυούλες! Πόπη, ισχύει το ότι όσο περνάει ο καιρός θα το νιώθουμε πιο δύσκολα γιατί μεγαλώνει και δεν έχει πολύ χόρο μέσα στην κοιλιά να κάνει τούμπες κ.τ.λ.! Το είχα αναφέρει και εγώ αυτό για την καλαθούνα οτι γεμίζει μαμούνια! Εχτές πάλι πήγα και ψώνησα πραγματάκια! :tongue: Πήρα 4 φορμάκια, 4 φανελάκια, πιπίλα, μπιμπερό, βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό, θήκη πιπίλας, 2 δελτεδάκια, πετσέτα για το μπάνιο, σεντονάκια, πετσετούλες για το ρέψιμο, φυσικό σφουγγαράκι και άλλα είδη για το μπάνιο, σαμπουάν-αφρόλουτρο, κρέμα συγκάματος, 2 πακέτα πάμπερς, κουδουνίστρα με νανούρισμα αυτήν που κρεμάμε στην κούνια, κουβερτούλα, δαγκάνα για να πιάνω τα μπιμπερό όταν τα αποστειρώνω και ένα ζευγάρι παντόφλες για το νοσοκομείο! Τώρα ανυπομονώ να περάσουν λίγο οι μέρες για να στήσω την κούνια και να φτιάξω το δωμάτιό της!

MbGIp1.png

αχ τι καλά αυτα ειναι ετοιμασίες. Τελεία. Παω για γενική αίματος τα λέμε μετά-φιλάκια πεινάω πολύ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κορίτσια, στο θέμα με τα πάμπερς δεν ισχύει το ποιά είναι καλά και ποιά όχι...το θέμα είναι ποιά θα βολέψουνε τα μωράκια μας και εμάς, δηλαδή στο δικό μου μωρό μπορεί να με βολεύουν τα πάμπερς και σε κάποιο άλλο μωρό να το βολεύουν τα λέμπερο! Κίσσα, μου το είπαν και εμένα οτι τα πάμπερς του λιντλ είναι καλά! Και στον ανηψιό μου αυτά βάζαμε!

MbGIp1.png

καλημέρα!

πω πω δεν σας προλαβαίνω!τα απογεύματα με τις δουλειές δεν προλαβαίνω να μπώ και έτσι μέχρι το πρωί έχουν προκύψει πολλά θέματα που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!:confused:

για πάνες πήρα τα nanys ήταν τα μόνα που είχε το σουπερμάρκετ εκείνη τη μέρα για νεογέννητα!στα μαθήματα μας έδωσαν δείγματα από pambers αλλά μου φαίνεται οτι στο τέλος θα τα δοκιμάσω όλα και μετά θα αποφασίσω!;)

ελένη μου με υγεία να τα χαρείτε τα ψώνια σας!από ψώνια πέρα από τα ρουχαλάκια ,μάρσιπο και την πρόικα του μωρού δεν έχουμε πάρει τίποτα άλλο.ούτε καρότσια ούτε καθισματάκι,ούτε κουνια ουτε τίποτα!φαντάζομαι τις πρώτες μέρες που θα είμαστε στην κύπρο δεν θα τα χρειαστώ...μετα οταν πάμε Γιάννενα θα τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς μας και θα τα βρούμε εκεί.σκέφτομαι και τον αποστειρωτή να τον πάρω στα γιάννενα.αν χρειαστώ κάτι θα το βράζω για λίγο καιρό.:rolleyes:

πόπη και ξανθη όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δυσκολεύουν τα πράγματα.τουλάχιστον μέχρι τις 36 εδομάδες.μετά επειδή το μωρό ''κατεβαίνει'' και σφηνώνεται στην πύελο(λεκάνη)από άποψη αναπνοής θα καλυτερέψουν τα πράγματα.και εμένα άλλες μέρες είναι ήσυχη και άλλες νομίζω οτι μαθαίνει καράτε στην κοιλιά μου!!!όταν ξαπλώνω και την ψηλαφώ εκτείνεται από τα πλευρά μου μέχρι τη κύστη μου!ώρες ώρες αναρωτιέμαι που θα φτάσει!:confused:

κισα καλά αποτελέσματα!περιμένουμε νέα!

χριστινάκι τέλειο θα βγει το δωμάτιο!οσο πιο πολύχρομο τοσο πιο χαρούμενο!μην φοβάσαι τα χρώματα!παιδικό δωμάτιο είναι άλλωστε!

Δήμητρα, το φεροσανολ (ferosanol) σου προκάλεσε δυσκοιλιότητα; (Ρωτώ γιατί κάποια προκαλούν)

επαιρνα σιδηρο κ στα 3 παιδια κ παντα ειχα δυσκοιλιοτητα.ειναι πολυ σπαστικο!πιο ευκολα γεννησα τον γιο μου (15 λεπτα!!) παρα η τουαλετα που πηγαινω!

καλημερα κοριτσια μπηκα για καλημερα παω να ετοιμασω τα παιδια για τον παιδικο τα λεμε μετα εεεε φιλακιαααααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...