Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παμπερς επαιρνα στην μεγαλη κ ημουν παρα πολυ ευχαριστημενη.μεχρι 2.5 ετων που εμαθε γιογιο παμπερς της επαιρνα.ουτε μια φορα συγκαηκε ουτε εναν ερεθισμο ουτε τιποτα.στον γιο μου ομως ειχα προβλημα!αρχισε να συγκαιγεται!αλλαξα μαρκα πανες κ πηρα μια γερμανικη.το συγκαμα εφυγε μετα απολιγες μερες.καιρο αργοτερα.μετα απο 2-3 μηνες?πηρα παλι παμπερς.ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ να σου παλι το συγκαμα!κατακοκινο με σπυρακια κ πυον!αμεσως του τις αλλαξα κ παλι μετα απο λιγες μερες εφυγε.πριν απο κανενα 9μηνο πηρε ο αντρας μου παμπερς παλι γιατι ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕ.(ελεος) και λεω ε δε πιστευω ακομα να τον πειραζουν...ελα ομως που συγκαηκε παρα πολυ ασχημα.με μια φορα που το εβαλε γεμισε σπυρια με πυο που ετρεχαν αιμα κ ο ποπακος του ηταν οχι απλως κοκκινος αλλα ΜΩΒ!του εβαζα σουντοκρεμ κ μελανι για συγκαμα.μιλαμε οτι το παιδι σπαραζε απο τον πονο.δε κοιμοταν δεν ετρωγε δεν επαιζε ολο αγκαλια ηθελε κ μολις εκανε τσισα μαλλον τον ετσουζε κ ουρλιαζε απο πονο,.του επλενα τον ποπο καθε μια-δυο ωρες κ βαζαμε κρεμες .μια βδομαδα ταλαιπωρηθηκε το καημενο μου...τωρα εχει 3 μηνες που κανει γιογιο κ γλυτωσαμε απο τις πανες.

για την μπεμπα ουτε ξερω τι μαρκα να παρω...μαλλον θα παρω παλι την γερμανικη κ οχι παμπερς

Holy Diver

τι να πω ρε κοριτσια?αλλαξαν τα υλικα?γιατι μονο στο γιο μου ειχα το προβλημα που σας ειπα πιο πανω.ισως εβαλαν πιο φτηνα υλικα!κατα τα αλλα και καλα μαρκα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

koritsia kano diatrofi logou saxarou alla thelo na fao liga patatakia ti na kano????oufffff

Αμα το ζητάς να το φας.μη φας ολοκληρο το σακουλακι ομως! ;)

Εγώ περιμένω τον αντρα να γυρισει απο τη δουλειά να μου φέρει πιτόγυρα. :D Και ας ξερω οτι το βράδυ δεν θα κοιμηθώ απο το βάρος...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Νιώθω ακριβώς κάτω απο το στήθος ένα πράγμα σαν τρέμουλο.Τι είναι τώρα πάλι αυτό? Φτάνει τόσο ψηλά τώρα το μωρό? ουφ!εχω αρχίσει να φοβάμαι και ψάχνω το οτιδήποτε νιώθω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μωρε κ εκει φτανει κ στα πλευρα τερμα πλαι φτανει κ εκει που αρχιζει το πιπι φτανει...ρωτα κ μενα τι τραβαω τι τρεμουλο εδω μιλαμε για εξωγκωματα λες κ παει να βγει απο μεσα κανενα παραξενο πλασμα!εχει 2 μηνες αυτη η υποθεση!

ο αντρας μου οποτε βλεπει ετσι την κοιλια μου λεει ''δε μπορω να βλεπω φοβαμαι παπαπα'' νομιζει οτι θα σκιστει:tongue:

Holy Diver

μωρε κ εκει φτανει κ στα πλευρα τερμα πλαι φτανει κ εκει που αρχιζει το πιπι φτανει...ρωτα κ μενα τι τραβαω τι τρεμουλο εδω μιλαμε για εξωγκωματα λες κ παει να βγει απο μεσα κανενα παραξενο πλασμα!εχει 2 μηνες αυτη η υποθεση!

ο αντρας μου οποτε βλεπει ετσι την κοιλια μου λεει ''δε μπορω να βλεπω φοβαμαι παπαπα'' νομιζει οτι θα σκιστει:tongue:

χαχαχα!ειμαι περίεργη οταν βγει αν θα είναι ακομα ετσι ζωηρή.Γιατί εμένα ειναι πολυυυ ήσυχος ή ίσως εγώ δεν τον παίρνω χαμπάρι πάντα.

Αλλά το ότι δεν τον νιώθω πολύ μου αυξάνει τον φόβο! :-(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Που είστε τσούπρες;;;

Ναααα, φουσκώνουμε, φουσκώνουμε;;

ο αντρας μου οποτε βλεπει ετσι την κοιλια μου λεει ''δε μπορω να βλεπω φοβαμαι παπαπα'' νομιζει οτι θα σκιστει

χαχα..τα ίδια έλεγε και μένα ο δικός μου.

Τώρα που σε βρήκα, ήθελα να σου πω και κάτι.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις ήδη, αλλά φρόντισε να προμηθευτείς από τώρα ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως, δική σου και του άντρα σου από Ελλάδα.

Πάνε σε ένα μεταφραστή να τις κάνει μετάφραση στα γερμανικά, έχουν αλλάξει οι νόμοι και χωρίς αυτές δεν μπορείς να δηλώσεις το μωρό.

Εμείς ακόμα τρέχουμε γιατί ο άντρας μου δεν είναι γεννημένος στην Ελλάδα και θέλουν από εκεί που γεννήθηκε, γαμ....σε τα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κορίτσια άκουσα από πολλές φίλες ότι τα λιντλ έχουν πολύ καλά και οικονομικά πάμπέρς.... Ασε που θα φέρουν σε κλινικές διάφορες εταιρίες και δοκιμάζεις.11κι εμένα αεικίνητο ειναι φτου φτου σκόρδα. λεν μετά θα ειναι ήρεμα. Τα βραδιά κάνει πάρτυ δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ξάνθη μη φας πατάτακια κανε κρατεί ρε συ. φάε σοκολάτα η κανένα γλυκό για διαβητικούς η φρούτο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Που είστε τσούπρες;;;

Ναααα, φουσκώνουμε, φουσκώνουμε;;

χαχα..τα ίδια έλεγε και μένα ο δικός μου.

Τώρα που σε βρήκα, ήθελα να σου πω και κάτι.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις ήδη, αλλά φρόντισε να προμηθευτείς από τώρα ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως, δική σου και του άντρα σου από Ελλάδα.

Πάνε σε ένα μεταφραστή να τις κάνει μετάφραση στα γερμανικά, έχουν αλλάξει οι νόμοι και χωρίς αυτές δεν μπορείς να δηλώσεις το μωρό.

Εμείς ακόμα τρέχουμε γιατί ο άντρας μου δεν είναι γεννημένος στην Ελλάδα και θέλουν από εκεί που γεννήθηκε, γαμ....σε τα.

αληθειααααααα???νομιζω οτι εχω δεν ειμαι σιγουρη!παω να δω!!!!εννοεις πιστοποιητηκα γεννησης δικα μου κ του αντρα μου ε?κατσε να παω να δω ωχ αγχωθηκα καλεεε

Holy Diver

ολυμπιααααααα τελικα δεν εχω ρε συ!!δε μου λες

δηλαδη θελει πιστοποιητα γεννησης κ μετα μεταφραστη?στο χαρτι του μεταφραστη που θα ειναι γερμανικα δε θελει εκει καμια σφραγιδα???:confused::confused::confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...