Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα

α σημερα βγηκαν οι αιματολογικες απο τον γυναικολογο.ολα μια χαρα ειπε κ ο αιματοκριτης πηγε 34 καλεεε απο 30!ακομα να συνεχισω ομως λεει 2 φεροσανολ την ημερα!τελικα πολυ τελεια τα φεροσανολ ε?μεσα σε 2 μηνες απο 28 πηγε 34 ο αιματοκριτης κ δε μπορω να πω οτι αλλαξα κατι στη διατροφη:tongue:

μαγνησιο θα παιρνω μεχρι 37 εβδ μου ειπε.

Holy Diver

Γεια σας κορίτσια όλα καλά τα νέα σας βλέπω αντε κοντεύουμαι κουραγιο !!!

Νεκταρία καλέ τι γίνετε που χάθηκες καιρό να μάθουμε νέα σου!!

Εγώ όλα καλά πήγα τη περασμένη Δευτέρα γιατρό ολα καλά θα πάω στις 29 το επόμενο μου ραντεβού !!!

Βασιλική με τα αμυγδαλωτά το σκεφτομαι σοβαρά. Εχει και κάτι που μπορεις να βαλεις μέσα και να τα χρωματίσεις ίσως δοκιμάσω για αρχή να κάνω λιγα να δω αν πετύχουν. Πόσες μέρες όμως διατηρούνται ????:confused:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω και μηνες διατηρουνται κουλα μου!!!!ρωτα ζαχαροπλαστειο,θ αρωτησω και τη γιαγια μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κορίτσια έχω απορία! Πήρατε καλαθούνα για να πάρετε το μωρό απο το μαιευτήριο? Εμείς λέμε να χρησιμοποιήσουμε το πορτ-μπεμπέ.Θα έχουμε και δρόμο μετά για να γυρίσουμε. Διαβάζω παντού για το καθισματάκι του αυτοκινητού!Καλά μπαίνει το νεογέννητο στο καθισματάκι?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 18/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια έχω απορία! Πήρατε καλαθούνα για να πάρετε το μωρό απο το μαιευτήριο? Εμείς λέμε να χρησιμοποιήσουμε το πορτ-μπεμπέ.Θα έχουμε και δρόμο μετά για να γυρίσουμε. Διαβάζω παντού για το καθισματάκι του αυτοκινητού!Καλά μπαίνει το νεογέννητο στο καθισματάκι?

οι καλαθουνες δεν ειναι ασφαλες για ενα βρεφος.μονο το ειδικο καθισματακι αυτοκινητου 0-12 κιλα η το 0-18.βασικα το 0-12 βολευει περισοτερο γιατι το βγαζεις απο το αμαξι αν το μωρο κοιμαται κ θες καπου να πας με τα ποδια.

εδω ειναι υποχρεωτικο αν δεν εχεις καθισματακι δε σαφηνουν να φυγεις απο το νοσοκομειο κ αν σε πιασει αστυνομια χωρις το καθισματακι αλλα με πορτ μπεμπε η με το μωρο στα χερια ειναι 500 ευρωπουλακια προστιμο.κ γενικως μεχρι 1.40 υψος πρεπει να καθεται σε ειδικο καρεκλακι αλλιως τρως το προστιματακι.εχει διαφορετικα για καθε ηλικια η βαρος.

Holy Diver

Διαφημίσεις

http://www.babyartikel.de/produkt/babyschalen_bis_13_kg/esprit_zero_plus_comfort_new_college

αυτο πχ ειναι πολυ καλο.εχει ειδικο μαξιλαρακι στην πλατη για νεογεννητα το οποιο το βγαζεις μετα.κ ξαπλωνει κ το μωρο εκει μεσα κ τραβαει απιστευτους υπνους σου λεω!:tongue:

Holy Diver

dimitra dikaio exeis i kalathouna einai boliki gia to spiti mono... kala germania xero pantos se merika pragmata den pianete oxi opos edo... ego emena sto ambourgo...esy pou meneis dimitra??arketa xronia?

Gütersloh μενω 5 χρονια.ειναι διπλα ακριβως απο το Bielefeld κ 1 ωρα απο ανοβερο

αμβουργο εχω παει κ για καποιους μηνες μεναμε σε μια πολη διπλα στο αμβουργο.οταν ημουν ακομα εγκυος στην μεγαλη μεχρι 3 μηνων.μετα ηρθαμε εδω.κ στο schleswig (holstein) εχουμε μεινει και στο schwerin αλλα τελικα εδω κ 5 χρονια καταληξαμε εδω χαχαχ εχω παει κ βερολινο για μια μερα

Holy Diver

Τι να πω ρε κορίτσια!οταν είπα σε όλους οτι πρεπει να το βάλουμε στο καθισματάκι φευγοντας έπεσαν να με φάνε.Ειδικα η μάνα μου! Πως θα μπει μου λένε 4 ημερών παιδί στο κάθισμα.και μένα μου φαίνεται περίεργο αλλα για να λένε τα καθισματάκια απο 0+ κάποιος λόγος θα υπάρχει.Σημερα με στελνει τουαλέτα ανα μισή ώρα.Να μη σας πω ανα 10'!ουφ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...