Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!

μόλις ξύπνησα!μέχρι τις 4 στριφογύριζα δεξιά και αριστερά. μετά κατάφερα να κοιμηθω και να 'μαι τώρα!

κισάκι μπουλούκα θα γίνει!αχ πόσο μου αρέσουν τα παχουλά μωρά.σου έρχεται να τα ρουφήξεις!μια χαρά είναι μην αγχώνεσαι!34 εβδομάδων είσαι! αχ περνάει ο καιρός!

Χριστίνα και εγώ έβαλα στοίχημα με τη μαμά μου ότι θα γεννήσω ή 26 ή 28 οκτωβρίου!πλάκα θα έχει!

πόπη μου είναι πολύ ωραία τα σχεδιά τους ειδικά εκείνα με τα αγγελάκια!βέβαια όταν μένεις σε σπίτι με ενοίκιο,δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα...

κοιτα εγω ναι μεν ειναι ωραια . αλλα δεν μπορεις ν τ ασφησεις για παντα ετσι τ μωρο θ μεγαλωνει . μετα βαψημο απο την αρχη οποτε μια και καλη ουδετερα και ωραια χρωματα και τελειωσε η υποθεση αν και συγουρα για να κανεις τετοιο δωματιο θα θελει και λεφτα ετσι και δεν θα ειναι λιγα .

καλε βαψτε τα δωματιακια μπεμπεκιστικα!ετσι κιαλλιως 2 χρονια μετα θα αρχισουν να βαφουν στους τοιχους:rolleyes: οποτε θα ξαναχρειαστει ετσι κιαλλιως βαψιμο:tongue: μη νομιζετε οτι θα το βαψετε κ θα μεινει ετσι...3 φορεσ εχουμε βαψει το σπιτι μεσα σε 2.5 χρονια....πινακα ζωγραφικης το εχουν κανει!κ παλι βαψιμο θελει αλλα αφου θα μετακομισουμε σε 6 μηνες δε κανουμε τιποτα.γιαυτο σας λεω...:tongue:

Holy Diver

Εμεις Δημητρα νομίζω οτι το παρακαναμε παιδικο.Θεμα στον τοιχο φαρμα,κουρτινα σε εντονο γαλαζιο, χαλί έντονο μπλε με κύκλους πορτοκαλι πρασινους και φουξια πανω(το φουξια με χαλασε λιγο :tongue:) ,κούνια πρασινο με κιτρινομπεζ και προικα πρασινη.Φοβαμαι οτι θα βγει καρναβαλι στο τελος. :tongue: Και ακομα ολα αυτα τα περιμενω να ερθουν.Βρωμοαπεργιες!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια εχθες μιλησα με τον μπογιατζη μ εδωσε καποιες ιδεες η μια ο ενας τοιχος γαμμα θα ειναι αγοριστικο και το αλλο κατι προ ς κοριτσιστικο αλλα οχι ροζ το αλλο γαμμα

δεν αποφασισαμε χρωμα θ μ φερει χρωματολογιο κ θα δουμε απο την αλλη σκεφτηκα ο μισος τοιχος απο πανω ενα χρωμα κια ο μισος απο κατω αλλο χρωμα και ν τους χωρηζει μια λωριδα ασπροι κ ν βαζω αυτο κολλητα θα δουμε θα μ πει και αλλες ιδεες .

το δωματιο μ θα γινει ασπρο επειδη ειναι σκοτεινο δωματιο δυστηχως .

θα δηξει τρεχαματα . θα κανουμε και στο σαλονι σχεδιακια ολο το τοιχο τον εναν με τουβλακια κοκκινα . ειναι τελειο σαν μαστορας ο δικος μ θα γινει κουκλι .

σε 2 εβδομαδες τ πολυ θα το εχω επιπλωσει δεν ειναι τπτ αφου προχωραμε με γρηγορους ρυθμους

. αμα εχετε καμια ιδεα πειτε μ

Εμεις Δημητρα νομίζω οτι το παρακαναμε παιδικο.Θεμα στον τοιχο φαρμα,κουρτινα σε εντονο γαλαζιο, χαλί έντονο μπλε με κύκλους πορτοκαλι πρασινους και φουξια πανω(το φουξια με χαλασε λιγο :tongue:) ,κούνια πρασινο με κιτρινομπεζ και προικα πρασινη.Φοβαμαι οτι θα βγει καρναβαλι στο τελος. :tongue: Και ακομα ολα αυτα τα περιμενω να ερθουν.Βρωμοαπεργιες!

μια χαρα ωραιτοτατο ειναι!χαρουμενα χρωματα αρεσουν στα νινια!:tongue:

εγω κοριτσια εχθες μιλησα με τον μπογιατζη μ εδωσε καποιες ιδεες η μια ο ενας τοιχος γαμμα θα ειναι αγοριστικο και το αλλο κατι προ ς κοριτσιστικο αλλα οχι ροζ το αλλο γαμμα

δεν αποφασισαμε χρωμα θ μ φερει χρωματολογιο κ θα δουμε απο την αλλη σκεφτηκα ο μισος τοιχος απο πανω ενα χρωμα κια ο μισος απο κατω αλλο χρωμα και ν τους χωρηζει μια λωριδα ασπροι κ ν βαζω αυτο κολλητα θα δουμε θα μ πει και αλλες ιδεες .

το δωματιο μ θα γινει ασπρο επειδη ειναι σκοτεινο δωματιο δυστηχως .

θα δηξει τρεχαματα . θα κανουμε και στο σαλονι σχεδιακια ολο το τοιχο τον εναν με τουβλακια κοκκινα . ειναι τελειο σαν μαστορας ο δικος μ θα γινει κουκλι .

σε 2 εβδομαδες τ πολυ θα το εχω επιπλωσει δεν ειναι τπτ αφου προχωραμε με γρηγορους ρυθμους

. αμα εχετε καμια ιδεα πειτε μ

αναμεσα στα 2 θα εκανα το μισο χρωμα κατω απο τη μεση κ το μισο πανω απο τη μεση.το κατω χρωμα θα ηταν πιο σκουρα για να αντεχει στους λεκεδες:lol:

Holy Diver

και εγώ συμφωνώ με την Δήμητρα.το πάνω πιο ανοικτό και το κάτω πιο σκούρο για να μήν λερώνει και μια ωραία μπορντούρα είτε ζωγραφιά είτε τύπου ταπετσαρία στη μέση για να ξεχωρίζουν τα χρώματα.έτσι όταν χρειαστεί να το ξαναβάψεις θα βάφεις μόνο το κάτω μισό και θα αλλάζει όλο το δωμάτιο.εγώ δεν θα κάνω τίποτα.το δωμάτιο βάφτηκε πριν 2 χρόνια πολύ απαλό ροζ και δεν έμεινα ποτέ μέσα για να το λερώσω,άσε που δεν τους εμπιστεύομαι να τα κάνουν μόνοι τους,άλλα χρωματα θα ζητήσω και άλλα θα βγούν!το πολύ πολύ να βάλω κανα αυτοκόλλητο.αν ήμουν εκέι θα έκανα πολλά πράγματα.δεν πειράζει όμως θα τα κάνω αμα μεγαλώσει λίγο!

εμεις τωρα το παιδικο το εχουμε το επανω κιτρινο και το κατω μπλε με μια μπορντουρα κορδελα εκει που τελειωνει το πανω κ αρχιζει το κατω.εχει επανω κατι αρκουδακια κ στους τοιχους βαλαμε σχεδια ντορα κ καρτουνς

Holy Diver

Διαφημίσεις

koritsiaaaaaaaa!τι κανετε?αυπνη ειμαι απο τις 3,30 ξυπνια!το μωρο δε σταματαει με ποναει....ιδιως τ ο απογευμα μεχροι το πρωι!ειχ ακαι γαλα σημερα παλι...κιτρινο ομως,προχτες ειχα ασπρο!αχαχαχ λετε να βγαλω και κακαο????ναι φβαμαι οτι θα ειναι μεγαλο μωρο και δενξερω αν θα πρεπει ν χαιρομαι η οχι ,αν ειναι απο σακχαρο η οχι ανκαι το ελεγχω!!!!ειμαι και μια σταλια,θ αμπορεσω να το γεννησω?εσει ςτι νεα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμεν ΟΙ ΤΟΙΧΟΙΘ ΕΙΝΑΙΟΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩς,Οι 2 ασπροι ,ο αλλο ςκερασι και ο αλλος κιρτρινος με εντονες κιτρινες ριγες....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ολοκαι κανενα αυτοκολλητο θα κολλησω!εννοειται!πηρα κι επιθεμματα στηθους σημερα μην παθω καμι απλακα,αν και δε νομιζω αλλα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

koritsiaaaaaaaa!τι κανετε?αυπνη ειμαι απο τις 3,30 ξυπνια!το μωρο δε σταματαει με ποναει....ιδιως τ ο απογευμα μεχροι το πρωι!ειχ ακαι γαλα σημερα παλι...κιτρινο ομως,προχτες ειχα ασπρο!αχαχαχ λετε να βγαλω και κακαο????ναι φβαμαι οτι θα ειναι μεγαλο μωρο και δενξερω αν θα πρεπει ν χαιρομαι η οχι ,αν ειναι απο σακχαρο η οχι ανκαι το ελεγχω!!!!ειμαι και μια σταλια,θ αμπορεσω να το γεννησω?εσει ςτι νεα?

kisaki μια χαρα θα μπορεσεις μην αγχωνεσαι!μια γνωστη μου 1.52 υψος και 43 κιλα(προ εγκυμοσυνης.στην εγκυμοσυνη ειχε βαλει 13-14) εκανε εναν παιδαρο 53 εκ κ 3950...φυσιολογικα εννοω.δεν ειχε σακχαρο απο οσο ξερω αλλα ο αντρας της ειναι 1.88:rolleyes:

ολοκαι κανενα αυτοκολλητο θα κολλησω!εννοειται!πηρα κι επιθεμματα στηθους σημερα μην παθω καμι απλακα,αν και δε νομιζω αλλα....

χαχαχα καλε μη φοβασαι!επιθεματα θα χρειαστεις 2-3 μερες μετα τη γεννα:tongue:

Holy Diver

αχαχα ναι απλα μι ακοπελα μου λεει κιεμενα λιγο λιγο ξεκινησα και πηγα ν αβγω μαι μερ ακαι ημπλουζ αμου ηταν βρεγμενη....!για υτο ρε συ!ασε που θ ατα χρειαστω γιατο μαιευτηριο,σε μια εβδομαδα τα κοβω ολα!!!!μονο σιδηρο θ ααφησω!μαλλον και ισως μαγνησιο θα δω,αυριο παωγια γενικη αιματος!νς δουμε ποσο με εχει ρουφηξει το βρυκολακακι μου!!!!αααααααα ηρωας η φιλη οσυ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...