Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια τι γίνετε μέσα στην κοιλιά μου:confused::confused::confused::confused::confused: Βομβαρδισμός:!::!::!: Μπαμ, φλουπ, μπουμ, μπλουμ, πάει, έρχετε, ανεβαίνει, κατεβαίνει!!!!!!όλη μέρα γίνετε αυτή η δουλειά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα η μερα μου ηταν μια χαρα ησυχη εχθες . ψιλοδουλειτσεςς .

αν και ο μπεμπης εχθες ουτε φωνη ουτε ακροαση τπτ ουτε ενα βουναλακι ουτε μια κλωτσια . καποια στιγμη τ απογευμα π γυρνουσαμε απο το χωριο κ ειμουν στο αμαξι μονη γυρναω και του λεω χοντρουλη μου σημερα ουτε φωνη ουτε ακραση να αρχηζει να ανησυχει η μανουλα μετα απο 1 λεπτο αρχησε της κλωτσεις λεω ετσι μπραβω :P:p:p:p

τον λεω χοντρουλη επειδη ο μπαμπας του με λεει χοντρουλα απο τοτε που ειχαμε σχεση επειδη ειμουν 40 κιλα ανθρωπος κ αυ5το μεχρρι τωρα παραμενει :P:p:p:p

Διαφημίσεις

ναι βρε επιτελους μπηκαμε και εμεις στον 8 παρτυ θα κανω σημερα χιιχιιχιχι

ελπιζω μονο ν μην παρουμε ολο τον 9 .

μολις μπω στον 9 συγουρα θα σκεφτωμαι την γεννα τωρα δεν τ σκεφτομαι αλλα μετα συγουρα . αν καιδεν θα κανω επισκληριδιο γιαυτο ;)

ναι βρε επιτελους μπηκαμε και εμεις στον 8 παρτυ θα κανω σημερα χιιχιιχιχι

ελπιζω μονο ν μην παρουμε ολο τον 9 .

μολις μπω στον 9 συγουρα θα σκεφτωμαι την γεννα τωρα δεν τ σκεφτομαι αλλα μετα συγουρα . αν καιδεν θα κανω επισκληριδιο γιαυτο ;)

Αλήθεια έχει πει ο γιατρός πως θα γεννήσεις? ή θα το αποφασίσετε στην πορεία?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοιτα φυσιολογικα θα γεννησω δεν υπαρχει περιπτωση . τωρα 30 τυ μηνος εχω ντομπλερ ., εσυ το εκανες?

Το σάββατο θα παω!και το περιμένω πως και πως.Γενικά αν μπορούσα να βλέπω τον γιατρό ανά δυο μέρες θα το έκανα. :) Όσο δεν φοβόμουν τον πρώτο καιρό τόσο φοβάμαι τώρα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

αχ τυχερη που εισαι . σε δημοσιο πας και εσυ?εγω πηγαινω στο ιπποκρατειο . εσυ σκεφτεσαι ν γεννησεις μ καισαρικη?

Σε ιδιωτικό στην Αθήνα.Ελπίζω να μην πληρώσουμε πολλα. Κοίτα ο γιατρός μου απ'ότι έχω καταλάβει είναι υπέρ της καισαρικής. Άλλα με έβαλε να κάνω μια εξέταση 35η βδομάδα που δείχνει ότι με προετοιμάζει για φυσιολογικό.Εγώ φυσιολογικά θέλω.Ο θεούλης θα αποφασίσει στο τέλος.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δεν εχεις κανονησει το ποσο? ετσι στο αγνωστο πας καλε ρωτα ν ξερεις τ σου γινεται .για να δουμε τ θα δουμε στο ντομπλερ ελπιζω ολα ν πανε καλα

Οταν το είχαμε ρωτήσει είχε πει να σας νοιάζει πρώτα να γεννηθεί γερό το μωρό.Τον γνώριζε ο πατέρας μου και πήγα εκεί και γενικά είναι καλός ανθρωπος.Ελπίζω να μην μας αφήσει ταπί! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...