Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Η πιο ζωντανη απόδειξη ότι μπορεί όλα να είναι καλά είμαι εγώ!!! Στις 19/11 θετική χοριακη με τιμή 346, δύο μέρες μετά πτώση της χοριακης στο 238, ούτε καν αύξηση μικρή, πτώση! Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και 4 ημέρες μετά η χοριακη ήταν 4800!!!Είδαμε και σάκο! Μια μέρα εμφάνισα λίγο ροζ με καφέ και πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα απολύτως. Τώρα αν έκανε βλακεια το εργαστήριο ποτέ δε θα το μάθω... πιστεύω πώς όχι γιατί είναι πολύ καλή και με πολύ καλά μηχανήματα. Εσύ επειδή έχεις βάλει πολλά έμβρυα που είναι άριστα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει συμβεί αυτό! Εμένα μόνο το 1 από τα τρία ήταν άριστο! Να είσαι συγκρατημένη και βασικό τα φάρμακα σου σωστά και επανάληψη οπότε είπε ο γιατρός. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μου δίνει δύναμη… απλά νιώθω μια απογοήτευση γιατί ήταν 4 έμβρυα κ υποτίθεται ότι εξ αρχής θα έπρεπε φαντάζομαι να ήταν υψηλή, ενώ η αρχική είχε βγει 103 μόνο… κ σήμερα ανέβηκε πολύ λίγο… τι να πω..; Συγκρατούμε να δω πως θα εξελιχθεί… απλά θεωρώ ότι με 4 έμβρυα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η χοριακη κ όχι μόνο 103… αν κ γιατρός δεν είμαι… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, Φρόσω με το κάλο, αντε να μας πείς τι έγινε μετά γιατί και εγώ θα πάω αύριο να πάρω το χαρτί απο την δουλειά και μετά στο ικα!! Ευτυχώς έχει δροσούλα σήμερα! Και εγώ σκεύτομαι το θέμα με τα χειμωνιάτικα ποποπο!

MbGIp1.png

εμείς χειμωνιάτικα δεν χρειαζόμαστε πριν τον δεκέμβρη!και μην φανταστείς τίποτα βαριά,κανα μπουφανάκι,μακριά παντελόνια,και κανα ελαφρύ πουλοβεράκι και κάλτσες!αυτά είναι όλα κι όλα.για τα γιάννενα δεν το συζητώ από τον οκτώβριο τα κατεβάζουμε!φοβάμαι οτι θα πάω τον δεκέμβρη στα γιάννενα με τα ελαφριά μου τα κοντομάνικα ρουχαλάκια και εκεί θα έχει 1 μέτρο χιόνι!!!!

Διαφημίσεις

μπραβω ωραια . εγω δυστηχως θα παρω μονο τα 1000 ευρω μετα την γεννα . λογο οτι δενε χω συμπληρωσει τ 200 ενσημα . φροσω για μετα την γενα π σ δινουν τα 1000 ευρω . πρεπει ν πας η ν κανεις χαρτια πριν γενησεις ? η μετα την γεννα με το χαρτυ του νοσοκομειου μονο?

πηρα της μητροτητας σημερα μετα το τοκετο θα παρω το λοχειας κ του τοκετου θα παρω το τιμολογιο απο το νισοκομειο κ την ληξειαρχικη πραξη γεννας κ θα παω στις παροχες του ικα παλι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

koritsia ti kanete pos eistai simera???? edo exei drosisei kai einai wraia re paidia exo paraggeilei mia trapezaria arxes augoustou kai mou eipan tha einai edo arxes septembri kai akoma na erthei kai opos to kobo tha argisei kialo kai ta pragmata tis mpempas xerete ti ginete me tis apergies ton fortigon????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?Εγώ σήμερα πήγα για γενικές εξετάσεις γιατί το σάββατο έχουμε γιατρούλη.

Είδα ένα όνειρο χθες. Οτι γέννησα 28η οκτωβρίου.Και ξυπνησα απότομα γιατί νόμιζα ότι γέννησα πολύ νωρίτερα.Μετρούσα τις μέρες νυχτιάτικα. :?:

koritsia thelo na kano ta xeimwniatika kapoia mera gia na min ta exo kai auta mesa sto mualo mou kai na afiso liga kontomanika isa isa eseis pote tha ta kanete???? olo douleies olo oufff:(:(:(

Xanthi μην τα κάνεις τώρα και κουραστείς.Άστα για μόλις μπεις στον 9ο! Εγώ πάλι απορώ γιατί την έκανα αυτή την αλλαγή και δεν άφησα τα ρούχα όπως ήταν.Λες και φόρεσα τίποτα απο τα καλοκαιρινά τώρα.

exo paraggeilei mia trapezaria arxes augoustou kai mou eipan tha einai edo arxes septembri kai akoma na erthei kai opos to kobo tha argisei kialo kai ta pragmata tis mpempas xerete ti ginete me tis apergies ton fortigon????

Την ιδια απορία έχω και εγώ.Στο μαγαζί μας είπαν οτι μετά τις 25 θα τα είχαμε αλλά μας το χαλάνε οι απεργίες.Ελπίζω να σταματήσουν πριν γεννήσουμε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

kala dikio exeis apo tis polles epiloges ton kalokairinon den ixera ti na balo xaxxaxa tipota den foresa apo auta.... to xero einai kourasei alla siga siga tha ta kano giati ta exo sto mualo mou kai meta apo bdomada thelo na asxoleitho me ta rouxalakia tou morou na arxiso na ta taktopiw liga liga ama bebaia prwta erthei i syrtariera oti na nai.... kala apo oneira allo tipota kai ego synexeia blepo xazomares....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

kala dikio exeis apo tis polles epiloges ton kalokairinon den ixera ti na balo xaxxaxa tipota den foresa apo auta.... to xero einai kourasei alla siga siga tha ta kano giati ta exo sto mualo mou kai meta apo bdomada thelo na asxoleitho me ta rouxalakia tou morou na arxiso na ta taktopiw liga liga ama bebaia prwta erthei i syrtariera oti na nai.... kala apo oneira allo tipota kai ego synexeia blepo xazomares....

Καλέ εγώ το πίστεψα σου λέω! Αφού έβλεπα πριν μάθουμε το φύλο του παιδίου ένα αγοράκι και μετά μου είχε κολλήσει. Βέβαια ο άντρας μου γέλαγε το πρωί.Μου λέει καλά για το φύλο έχεις 50% πιθανότητες να πετύχει το όνειρο, για το πότε θα γεννήσουμε έχεις 1 στις 400! Λέω να βάλω κανένα στοίχημα μαζί του για να τον έχω στην τσίτα! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

σωστα φροσακι οπωςτ αλες ειναι κιεμενα ετσιμου ειπαν για τα επιδοματα ,μετα ξαναπας στο ικα ,ο αντρας σου με κατι εξουσιοδοτησει ςπου συμπληρωνεις και τ απαιρνει αυτος και μετα πα ςκαι οαεδ!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

συσπασει ςεκαΝΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕς,ΤΙΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 2400!! πολυ μεγαλο ρε σεις νομιζω ειναι κι αρχιζω να φοβαμαι...λογω σακχαρου!παντως ειναι μι9 αχαρα!ξανα την αλκλλη εβδομαδα καρδιοτοκογραφοκαι εξεταση!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...