Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Την Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορά με 1 άριστη υγιή (ελεγμένη με προεμφυτευτικο) βλαστοκυστη και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες έχετε εμπειρία με ελεγμένη βλαστοκυστη που δεν τα καταφέρατε, αν καταλήξατε στο ότι ήταν τυχαίο γεγονός ή βρήκατε το λόγο... 

Πάντα υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, αν έχεις ελέγξει τα πάντα (αίμα, μικροβιωμα κλπ) θα είναι αυτό που λέμε για άγνωστο λόγο. Μη σκέφτεσαι όμως έτσι, τώρα πας για θετικό αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου αλλά προσπάθησε να είσαι χαρούμενη. Θα πετύχει!!! Πολύ καλή επιτυχία!!!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ κοριτσια νευριασα το απογευμα πολυ κ φωναξα μιλαμε απο 10 πιεση μπορει να πηγε κ 15:!::!: με τα παιδια γιατι εκαναν πολλες βλακειες κ η μπεμπα χορευει τωρα....

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia stin alexandroupoli brexei murise broxoula ti wraiaaaa!!! exo exo kai doppler kai tokografo tin idia mera.... koritsia thelo na kano ta xeimwniatika kapoia mera gia na min ta exo kai auta mesa sto mualo mou kai na afiso liga kontomanika isa isa eseis pote tha ta kanete???? olo douleies olo oufff:(:(:(

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

κορίτσια πηγα δουλειά μετά μάθημα 10γύρισα σπίτι. Θα σας πω αύριο. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό καισαρική και βλάστοκυτταρα. Η κοιλιά μου ειναι πρησμενη και με πονάει κάθε κίνηση του μωρου. Μα συνέχεια με τρέλανε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω ποτε δε σηκωνω τα χειμωνιατικα χαχαα γερμανια ειναι εδω:rolleyes:

παντα θα χρειαστουμε κ κατι...εχουμε δει καλοκαιρια με ιουλιο με δερματινο μπουφαν κ μποτα..κ αυγουστο με 10 βαθμους:rolleyes:

φετος ηταν καλα.40 μερες ειχαμε απο 30 μεχρι 38.απο τελη ιουνιο μεχρι αρχες αυγουστου

σημερα ειχαμε 14 βαθμους

Holy Diver

τοκογραφο ?? τι εξεταση ειναι αυτη πρωτη φορα την ακουω. εκτος εαν τι κανουν την εξεταση η εξω γιατροι . γιατι εγω πηγαινω σε δημοσιο νοσοκομειο . εγω σε μια η δυο εβδομαδες θα τα ταχτοποιησω τ χειμωνιατικα μολις τελειωσουμε την ανακαινηση θα ταχτοποιηθουν .

ποπακι ειναι ο καρδιοτοκογραφος.την κανουμε μετα τις 30 εβδ(μια φορα τη βδομαδα εδω .στην ελλαδα δε θυμαμαι)ειναι ενα μηχανημα που ελεγχει τους χτυπους της καρδιας του μωρου κ τις συσπασεις της μητρας.σου βαζουν ζωνες στην κοιλια με τζελ κ ενα μηχανημα κ απο κει ακους την καρδια του μωρου.βγαζει ενα χαρτι σαν καρδιογραφημα το οποιο ειναι η καρδια κ οι συσπασεις της μητρας

Holy Diver

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καταλαβα πιο λες το εχω δει το μηχανημα . για μιση ωρα ακουνε καρδια μωρου . αντε ν δουμε . σας καληνυχτω ειχα μια δυσκολη μερα και θα εχω και αυριο παλι στους δρομους θ ειμαι . φιλακια:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!:P

φρόσω και πόπη έξοπλιστείτε με μπόλικη υπομονή και χιούμορ.όπου δείτε γραμμή ,τουρλώστε την κοιλιά και περάστε μπροστά!(ο νόμος σας κάλύπτει)εκμεταλλευτείτε και τα καλά της εγκυμοσύνης!!!

εγώ μέχρι τις 12 χθες ταλαιπωρήθηκα με τα κουνούπια(ΠΑΛΙ!!!)μετά δεν ξέρω πώς έγινε κοιμήθηκα μονοκόμματα μέχρι τις 8!!!!ούτε για τουαλέτα δεν σηκώθηκα!!!

σήμερα είπα θα κάνω κουνελάκι στιφάδο που το πεθύμησα.πάω να καθαρίσω πολλά πολλά κρεμμύδια!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...