Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Την Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορά με 1 άριστη υγιή (ελεγμένη με προεμφυτευτικο) βλαστοκυστη και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες έχετε εμπειρία με ελεγμένη βλαστοκυστη που δεν τα καταφέρατε, αν καταλήξατε στο ότι ήταν τυχαίο γεγονός ή βρήκατε το λόγο... 

Πάντα υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, αν έχεις ελέγξει τα πάντα (αίμα, μικροβιωμα κλπ) θα είναι αυτό που λέμε για άγνωστο λόγο. Μη σκέφτεσαι όμως έτσι, τώρα πας για θετικό αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου αλλά προσπάθησε να είσαι χαρούμενη. Θα πετύχει!!! Πολύ καλή επιτυχία!!!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

2200???μπραβο τον κοριτσαρο!!!μπραβο ρ εδημητρουλι αναπτυσσονται πολυ γρηγορα τα μωρα ρε σεις!εγω θα ξερω αυριο ποσο πηγε!θα σα ςπω.κιεμενα καπου κεει την κοβω!εμενα δμεου λεει εκατοστα!λεει οτι δενμπορορυμε ευκολα να προσδιορισουμε,και το βαρος κατ απροσεγγιση ειναι!και οτα την προηγουμεν η εβδομαδα ηταν 1950 ειπε οτι ειναι κανονικο προς το μεγαλο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλαι ε?ξυνεσαι?λεν οταν βγαζουν μαλλι και νυχι ξυνεσαι,εγω ειχα στοπρωτο τριμηνο αγουρα,απο το τεντωμα μαλλον και τωρ απαλιπου και που

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

είναι πολύ αστείο,γιατί σηκώνομαι από το τραπέζι το μεσημέρι και σκέφτομαι τι θα φάω μετά από μισή ώρα.ειδικά τις 4 τελευταίες μέρες ολη μέρα τρώω και δεν χορταίνω!πάω να κολυμπίσω καμιά ώρα γιατί το μεσημέρι θέλω να απολάυσω την μακαρονάδα μου χωρίς τύψεις!

Χαχαχα!και εγώ μόλις τρωω σκέφτομαι τι θα ξαναφάω μετά απο λίγο.Γι'αυτό φούσκωσα τόσο! Βλέπω και τις φωτογραφίες απο τη βάφτιση και λέω στην κουμπάρα μου θα βάλω καμία στο ψυγείο για να μην το ανοίγω! :tongue:

γεια σας κοριτσακια!μολις γυρισα απο γυναικολογο

η μπεμπα ειναι 2200 γρ 44 εκ και κεφαλι 30 εκ:tongue: το κεφαλι το ρωταω παντα γιατι εχω εναν φοβο μην ειναι μεγαλο κ πως θα βγει:tongue:

αυριο θα μου εχει κ το 3d cd ετοιμο κ τις φωτο.καλε εχει πολλα μαλλια!κ τα 2 παιδια μου με πολλα μαλλια βγηκαν αλλα η ραφαελα ειδικα ειχε μαλλια μεχρι τους ωμους αν της τα κατεβαζες γιατι στεκοτανε παντα ορθια:tongue:

εκανα κ τοκογραφο με εξετασε κ απο κατω κ ολα μια χαρα.ο σιδηρος μου λεει μονο που ειναι πεσμενος 30 ηταν την προηγουμενη φορα (ηταν 28 αλλα ανεβηκε παλι καλα) σημερα μου πηρε παλι αιμα να δουμε ποσο θα εχει φτασει.πιεση 10 με 6.ανεβηκε λιγο κ αυτη:tongue:

αυταααααα

Μια χαρά είσαι Δημητρούλα. Άντε λίγες μέρες έμειναν και μπαίνεις στον μήνα.Εμένα μου φαίνεται αιώνας ακόμα και οι δυο μέρες για να μπω στον 8ο.ΟΥΦ!

Ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλιά και τις καούρες?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

οντως το βαρος κ υψος παντα στο περιπου ειναι

αυτο για τα μαλλια κ το ξυσιμο δε το ξερα:tongue: δε ξυνομουν σεκανενα παιδι κ βγηκαν ολα μαλλιαρα σαν πιθηκια:tongue:

για τις καουρες ειχα ακουσει οτι φταινε τα μαλλια αλλα τελικα δεν ισχυει.καουρες εχουμε επειδη το μωρο πιεζει το στομαχι κ αναιβαινουν επανω ολα τα καυστικα υγρα που εχει μεσα γιαυτο κ μας καινε.απο καουρες αλλο τιποτα...ειδικα τα βραδια..!!

Holy Diver

εγω δενεχω ρεκοριτσια!μονο 2 πρωτες εβδομαδες οτυ 7ου απο τοτε πουπαιρνω τα χπαια μ ετις συσπασει ςδενεχω!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μπράβο Δήμητρα!τέλεια τα νέα!για τον αιματοκρίτη μη σκάς,κι εγώ μια από τα ίδια..ο γιατρος μου είπε<<τι θα γίνει με σένα?μετάγγιση θα σου κάνουμε στο τέλος!!!>>.:tongue:

ούτε εγώ έχω καούρες.μια -δυό μέρες μόνο είχα,συνήθως όταν τρώω μέλι!βέβαια εγώ είμαι και 20 μέρες πριν από εσάς...ελπιζω να μη με πιάσουνε ξανά!

καλε να χαιρεστε που δεν εχετε καουρες ειναι παρα πολυ σπαστικο,εγω κ στα 3 τα παιδια!απο τον 5ο μηνα κ στα 3ξεπατωνομαι στην καουρα...!μονο με παγωμενο νερο καπως ανακουφιζομαι οταν πινω την ωρα που την νιωθω να ανεβαινει!

Holy Diver

καλε να χαιρεστε που δεν εχετε καουρες ειναι παρα πολυ σπαστικο,εγω κ στα 3 τα παιδια!απο τον 5ο μηνα κ στα 3ξεπατωνομαι στην καουρα...!μονο με παγωμενο νερο καπως ανακουφιζομαι οταν πινω την ωρα που την νιωθω να ανεβαινει!

στα μαθήματα μας είπαν οτι το γάλα με το μέλι βοηθάει.δεν το έχω δοκιμάσει,μπορείς αν θέλεις να το δοκιμάσεις στο κάτω κάτω δεν χάνεις τίποτα.επισης τα μικρά και συχνά γεύματα,να μην τρως τίποτα τουλάχιστον 2 ώρες πριν ξαπλώσεις,όχι τηγανητά και όσπρια,όχι πολύ όξινα και γενικά παρατήρησε ποιές τροφές σε πειράζουν για να μην τις τρώς.;)

Βασιλικη μου εγω ειμαι περιπτωση χαχαχα οντως το γαλα τωρα που το λες κρυο κρυο βοηθαει..δε τρωω τηγανιτα κ τετοια αλλα δε ξερω τι στο καλο με πειραζει...παντα βραδυ μετα τις 8 με πιανουν..

Holy Diver

καλησπερα κοριτσια τι μ κανετε ολα καλα?εμεις σημερα ειχαμε δυσκολη μερα ξυλοσαμε τ πατωματα βγαλαμε τις ταπετσαριες και παει λεγοντας . αυριο θα ερθει ο μπογιατζης να διαλεξουμε χρωματα . οπου ναναι θα ερθουν ν παρουν μετρα για παραθυρα και πορτες .

αυριο θ παω στο πατρικο μ ν κανω δουλειτσες του μικρου . να πληνω τα ρουχαλακια του . απο εδω και περα ηρεμα ,. περιμενω πως και πως ν περασει αυτη η εβδομαδα και ν ερθει η αλλη για ν παω για εξεταση

Διαφημίσεις

κ εγω εχω τοκογραφο 27 του μηνος παλι...στις 4 οκτ εχω ξανα τοκογραφο!5 οκτ εχω νοσοκομειο αναλυτικες εξετασεις υπερηχο τοκογραφο κλπ στις 7 οκτ παλι γυναικολογο(ελεος...)αλλον υπερηχο εκει.!!11 οκτ.παλι καρδιοτοκογραφο:confused: 15 οκτ παλι υπερηχο(λογικα ο τελευταιος)με τοκογραφο μαζι:rolleyes: μεχρι εκει ξερω τα ραντεβου.μετα δε τα ξερω.αλλα ελεος 100 φορες θα παω μεχρι να γεννησω αν ειναι δυνατον..

Holy Diver

koritsia kai ego perimeno na perasei ayti i ebdomada na pao gia tokografo stis 27 dimitra tin idia mera tha pame....ego proti fora tha kano exo kai uperixo meta ti ora tha teleiosoume??????????thelo na do poso tha zugizei i mpempoula mou ante 1 ebdomada einai popi tha perasei pote exeis esy?

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

καλησπέρα!μόλις γυρισα από την γιαγιά.μάλλον θα βγεί μια από τις επόμενες μέρες και θα την φέρουμε σπίτι!!!!φτηνά την γλίτωσε από τέτοιο πέσιμο και τόσο σοβαρό χειρουργείο!είμαι πολύ χαρούμενη!

ποπάκι κουράγιο με τόσες αλλαγές!προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι μακριά.όλη αυτή η σκόνη και οι αναθυμιάσεις σίγουρα δεν κάνουν καλό... εύχομαι να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!

καλά εσάς το παράκαναν με τον καρδιοτοκογράφο στην γερμανία.κάθε τρεις και λίγο πηγαίνεις στο νοσοκομείο,ας σε καλωδιώσουν σε μόνιμη βάση και στο σπίτι να μην πηγαινοέρχεσαι άδικα!!!!!όταν τους ρώτησα εδώ μου είπαν μετα τις 38 εβδ. αν χρειαστεί θα μου κάνουν. ότι να 'ναι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...