Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera k se sena xanthi.ele mou nte pote tha perasei o kairos???barethika kai anipomono!!pio poli na sou po me talaiporise to zaxaro,opos me talaiporei polla xronia, alla tora sthn egkimosini 100 fores xeirotera..barethika oli mera na metrao, na kano insoulini k xana mana!!prosoxi eipame..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή εβδομάδα κοριτσάκια!

Χθες έγινα νονά.Βάφτισα έναν κούκλο! :D Αλλά μετά ήμουν τόσο κουρασμένη που ήταν να σας γράψω δεν είχα κουράγιο!Αλλά σας διάβασα.

Κούλλα την μπεμπούλα είναι σίγουρο ότι θα την υποδεχτείτε με καινούργια πραγματάκια!Εμείς θέλουμε ακόμα να πάρουμε έναν καναπέ για το τζάκι αλλά το καθυστερούμε γιατί μαζεύτηκαν πολλά έξοδα.Τα πραγματάκια του μπέμπη βλέπω να καθυστερούν πολύ με την απεργία. :mad:

Δημητρούλα και ο δικός μου τα ίδια λεει.Καμαρώνει ότι είναι καρπερός! Και του απαντάω κάθε φορά ας μην ήταν το εδαφός μου καλό και θα σου έλεγα! :tongue:

Το μωρό μου παραμένει ήσυχο, αλλά παίζει να μην το καταλαβαίνω και εγώ συνέχεια.Και στον γιατρό προχθες αυτός κουνιόταν συνέχεια και εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. :confused:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

πάντα άξια Χριστίνα!:P

Ευχαριστώ Βασιλική! :)

Εγώ ξύπνησα το πρωί και τα δαχτυλά μου έχουν γίνει τούμπανο! Βγάζω την βέρα το βράδυ που κοιμάμαι και το πρωί δεν έμπαινε! Άρχισε και το πρήξιμο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

α πιστεψε με μπορει ν ειχε κ ν μην πηρα χαμπαρι τοσο ζωηρο που ειναι τα κανει ολα ο δικος μ αλλα δεν καταλαβενω τπτ

ποπάκι ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα λόξυγγα.φαντάζομαι κάποια στιγμή θα το καταλάβουμε κι εμείς.

σήμερα λέω να αρχίσω περπάτημα στο πάρκο,μέχρι χθες κολυμπούσα αλλά τώρα νυχτώνει πιο νωρίς και δεν θέλω να κολυμπάω μες την νύχτα,μην κρυώσω κιόλας!!!σήμερα έφτασα τα 70 κιλά!(+9)που θα πάει αυτή η κατάσταση!θέλω 2 μήνες ακόμα μέχρι να γεννήσω!μου φαίνεται θα πέσει πολύ πείνα μετά:rolleyes:!

ξανθη μου εμενα κοντομανικα ειναι,θ απαρω και μια ζακετα η ρομπακι και ολα καλα!ναι θελει πολυ λιγο φαγητο,εμενα μονο 3 γευματα εχει.παντα αξια νικχ μου!!!!!βασιλικη χορτασες υπνο ε?εγω εχω πονακια κατω απο την κοιλια,εκει που καποτε ηταν οι ωοθηκεςμου νομιζω....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μια χαρα ειναι τα +9 κιλα κουκλ αμην αγχωνεσαι!!!!το φυσιολογικο ειναι 14!εγω ειχαπαρει 10 τους πρωτους 4 μηνες!μετα μεινα σταθερηκαι μετα τα εχασα λογω σακχαρου και διατροφης...τα 4. μια χαρα εισαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ποπάκι ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα λόξυγγα.φαντάζομαι κάποια στιγμή θα το καταλάβουμε κι εμείς.

σήμερα λέω να αρχίσω περπάτημα στο πάρκο,μέχρι χθες κολυμπούσα αλλά τώρα νυχτώνει πιο νωρίς και δεν θέλω να κολυμπάω μες την νύχτα,μην κρυώσω κιόλας!!!σήμερα έφτασα τα 70 κιλά!(+9)που θα πάει αυτή η κατάσταση!θέλω 2 μήνες ακόμα μέχρι να γεννήσω!μου φαίνεται θα πέσει πολύ πείνα μετά:rolleyes:!

Βασιλική μια χαρά είσαι.Εγώ είμαι ήδη στα 12 και σύμφωνα με τον γιατρό 5 κιλά περισσότερα απ'όσο θα έπρεπε να είμαι τώρα.Σαβ/κο έσπασα τη διατροφη αλλά απο σήμερα ξαναρχίζω.πρέπει να μείνω στα 12 όσο μπορώ.Θα πέσει πείνα αυτή τη βδομάδα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι τα +9 κιλα κουκλ αμην αγχωνεσαι!!!!το φυσιολογικο ειναι 14!εγω ειχαπαρει 10 τους πρωτους 4 μηνες!μετα μεινα σταθερηκαι μετα τα εχασα λογω σακχαρου και διατροφης...τα 4. μια χαρα εισαι!

τι να πώ οι γιατροί μου είπαν 8-12 να πάρω,πιθανόν επειδή είσαι μικροκαμωμένη να σου είπαν 14.πάντως έλπιζα να παραμείνω στα 8 καμια δεκαπενταριά μέρες ακόμα αλλά τι να κάνω?ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!!!

Βασιλική μια χαρά είσαι.Εγώ είμαι ήδη στα 12 και σύμφωνα με τον γιατρό 5 κιλά περισσότερα απ'όσο θα έπρεπε να είμαι τώρα.Σαβ/κο έσπασα τη διατροφη αλλά απο σήμερα ξαναρχίζω.πρέπει να μείνω στα 12 όσο μπορώ.Θα πέσει πείνα αυτή τη βδομάδα.

είναι πολύ αστείο,γιατί σηκώνομαι από το τραπέζι το μεσημέρι και σκέφτομαι τι θα φάω μετά από μισή ώρα.ειδικά τις 4 τελευταίες μέρες ολη μέρα τρώω και δεν χορταίνω!πάω να κολυμπίσω καμιά ώρα γιατί το μεσημέρι θέλω να απολάυσω την μακαρονάδα μου χωρίς τύψεις!

οχι ο γιατροςμου ειχ επει πριν το προβλημα, οτι πανω απο 10 παιρνουμε σιγουρα!λιγο το μωρο,οπλακουντας,το αμνιακο υγρο,η κατακρτατηση...μανι μανι ειναι 12 -14 κιλα!αυτο ειναι το φυσιολογικο!μην αγχωνεσαι μου ειχε πει, δενειναι λιπος τοσες αλλαγες γινονται εκει μεσα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

α δενειμαι ημονηπου πειναω!!!παλικαλα!μολι ςπλακωσα σπανακορυζο,και το βραδυ θα φαω ψαροσουπα!!!!μιαμ!κι εγω το βραδινο σκεφτομαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσακια!μολις γυρισα απο γυναικολογο

η μπεμπα ειναι 2200 γρ 44 εκ και κεφαλι 30 εκ:tongue: το κεφαλι το ρωταω παντα γιατι εχω εναν φοβο μην ειναι μεγαλο κ πως θα βγει:tongue:

αυριο θα μου εχει κ το 3d cd ετοιμο κ τις φωτο.καλε εχει πολλα μαλλια!κ τα 2 παιδια μου με πολλα μαλλια βγηκαν αλλα η ραφαελα ειδικα ειχε μαλλια μεχρι τους ωμους αν της τα κατεβαζες γιατι στεκοτανε παντα ορθια:tongue:

εκανα κ τοκογραφο με εξετασε κ απο κατω κ ολα μια χαρα.ο σιδηρος μου λεει μονο που ειναι πεσμενος 30 ηταν την προηγουμενη φορα (ηταν 28 αλλα ανεβηκε παλι καλα) σημερα μου πηρε παλι αιμα να δουμε ποσο θα εχει φτασει.πιεση 10 με 6.ανεβηκε λιγο κ αυτη:tongue:

αυταααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...