Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν το μωρο εχει λοξυγγα νιωθεις εσωτερικα ρυθμικα κουνιματακια σαν χτυπηματακια που χτυπανε μεχρι πισω τον ποπο σου.θα το καταλαβεις γιατι δεν ειναι οπως οταν κουνιεται το μωρο η οταν κλωτσαει.ειναι σα να τιναζεται

Holy Diver

Διαφημίσεις

αυτο το καταλαβαινεις γιατι χοροπηδαει η κοιλια σου.ειναι οπως οταν εχεις εσυ λοξυγγα μονο που αντι να τρανταζεσαι στο θωρακα τρανταζεσαι στην κοιλια:tongue: κ η δικια μου που δε σταματαει λεπτο οταν εχει την καταλαβαινω.

μα ελεος κ αυτη η μικρη...πηγαμε μια βολτα το μεσημερι κ καταλαβαινα πως ενω περπατουσα αυτη κλωτσουσε...ειναι δυνατον?υποτιθεται τα εμβρυα κοιμουνται οταν κινηται η μαμα.κ το πρωι απλωνα ρουχα μπαμ μπουμ αυτη απο μεσα..

τι στο καλο πια...

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημέρα Πόπη!καλημέρα κορίτσια!

σήμερα ξύπνησα τις 6 για να πάρω την μαμά μου στη δουλειά της γιατί θα της δώσουν από εκεί αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να οδηγάει 2 αυτοκίνητα ταυτόχρονα!!!:confused:είχε μια κίνηση άλλο πράγμα!βήμα σημειωτόν πηγαίναμε!

λέω τώρα να το ρίξω στον ύπνο γιατί κοιμάμαι όρθια!θα τα πούμε αργότερα!

kalhmera ΚΟΥΚΛΕς!!!!σημεραειμαι δουλεια,ειπα ν ακανω τονκαλο σαμαρειτη!η αδειαμου βασιλικη ξεκινησε!!!αποτ τις 7 σεπτ αλλα ειναι δικημας δουλεια και οσο μπορω δε θελεω νααφηνω εκκρεμοτητες,κι εμενα οι συσπασει ςχαλαρωσαν πολυ μερι που καιι καποιες μερες δενεχω καθολου η δεν τι ςκαταλαβαινω!οσο για το λοξυγγα κι εγω το νιωθω και ναι δημητρα κιεμενα κλωτσαει καικουνιεται οταν περπαταω η κανω δουλειες,μονο οτανκανω σεξ ηρεμει!το παιδιμουθα βγει γνωριζοντας τοκαμα σουτρα!η σταση του δεινοσαυρου σας εξηγησα,ειναιατυτη που την κανει ςκαι δε θυμασαι πως γινεται λογω παλαιοτητας!χιχιχ!βαλιτσα...ναι πρεπει να κανω αλλα βαριεμαι αφορητα!!!!και α νυχτικακαιμου ειναι ολα καλοκαιρινα,[πειραζει?ζεστη θα εχει εκει,αντε να παρω κανενα ζακετακι....δε μου αρεσει να ζεσταινομαι και ν αιδρωνω! και πανω πο ειπε θ αδροσισει....παλι ανεβηκε ρε παιφιμουηθερμοκρασια,χτες ημουν μονιμως μουσκεμα!!!!κιενω τα υγρα ειχαν εξαφανιστει,παλι εχω....αχ σημερα εχω ιπποκρατειο 6,30 και αυριο γιατρουλι να δω το μωρακιιιιιιιιιιιι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σημερα μειωνω το χπαι για τις συσπασεις κ;αι σε 2 εβδομαδες το κοβω γιουπι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalimera koritsia!kisha ola kala tora me to zaxaro?kai ego kala den xanatrww xaza thelei ligo kai polla geumata kai auta pou mas eipan! kai ego pira ena rompaki kai 1 putzama xeimvniatiki alla oxi poli xontri kai mia nuxtikia nai more zesti tha exei ase pou mesa stin mieutiki exei pio poli zesti gia ta morakia einai zesto tmima!!!anteeee re autos o septembris ligo emeine akoma xaxaxxaxa pote tha fugeiiiiiiii:confused::confused::confused:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...