Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε? Εγώ κουράστηκα πολύ σήμερα, τώρα μόλις έκατσα λίγο.Σιδέρωσα, έπλυνα πιάτα, έφτιαξα γλυκό, ξανά έπλυνα πιάτα, έβαλα το φαί στο φούρνο, αρνάκι με πατάτες, συμάζεψα λίγο δεξιά και εριστερά.Αυτά! Βρε κορίτσια δεν μπορώ να περπατήσω εύκολα, έχω ένα βάρος στην κοιλιά μου άλλο πράγμα! Σήμερα είναι πιο ήσυχη η μπέμπα παρ'όλο την κούρασή μου!:tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατσε τωρα συνειδητοποιησα...6 εβδομαδες?θες ναμε τρελανεις????ρε συ πολυ ειναι και τοσο αιμα?η περιοδος ποτε ρχεται κανονικα?σε επρηξα ε?ολοαποριες ειμαι....σε λιγο παω να φαω σπανακορυζο παραγγελια το εκανα και θα σε εγκαταλειψω στην ησυχια σου!

ναι βρε κισακι 6 εβδομαδες κραταει το αιμα κ μετα αναλογως αν θηλαζειςη οχι ερχεται η περιοδος.δηλαδη αν θηλαζεις δεν ειναι στανταρ ποτε θα σου ερθει κ αν σου ερθει καποια στιγμη δεν ειναι παλι στανταρ ποτε θα σου ξαναερθει.αν δε θηλαζεις σου ερχεται στο καπακι μετα τον σαραντισμο η μετα απο 7 εως 15 μερες:rolleyes: παντως οι πρωτες 2 φορες που θα εχεις περιοδο θα ειναι πολυ διαφορετικες με πιο πολυ αιμα

ααα κοριτσια με κανατε και γελασα . ποια ειναι η σταση του δεινοσαυρου καλε για πετε μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

δε ξερω καλε ποια ειναι η σταση του δεινοσαυρου. χαχαχα ετσι το ειπα :tongue:

Holy Diver

ελενιτσα χρθσοχερααααααααααααα!μπραβο τωρ απου θ αηρεμησει ςθα αρχισειη μικρη το κλωτσιδιιιιιιιι!φροσακι να ειστε γεροιν ατον θυμαστε!ποπηηηηηηηηηηηηη η σταση του δεινοσαυρου ειναι η παλαιολιθικη ρε συ,αυτη που την κανειςμια και δε θυμασαι πως γινεται γιατιπερασανκαι κατι χρονι απο τοτε!!!!!αχαχαχαεφαγα σπανακορυζο,το ρημαξα μιλαμε!!!!κιχ δεν εκανε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαχα!με κάνατε και γέλασα!!!!!να είστε καλά βρε κορίτσια!!!

εγώ το σ/κ δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ.εχω την μαμά και κάνει τις δουλειές.τις καθημερινές αναλαμβάνω εγώ.πραγματικά κάνεις μια δουλειά και σε 5 λεπτά έχεις κουραστεί και σταματάς.αν γίνει καλά η γιαγιά και τη φέρουμε σπίτι μάλλον θα πάρουμε οικιακή βοηθό γιατί δεν την παλεύουμε άλλο με το σπίτι.είμαστε ,μες τα χωράφια και έχει πολύ σκόνη.την μία ξεσκονίζεις την άλλη πάλι έχει σκόνη!

από εξογκώματα άλλο τίποτα,τώρα έχει φτάσει κάτω από τα πλευρά μου και δυσκολεύομαι να αναπνεύσω.ειδικά το βράδυ νομίζω ότι θα σκάσω!τώρα τελευταία σταμάτησαν εντελώς οι συσπάσεις.είναι καλό αυτό?εσεις έχετε καθόλου?σήμερα μπαίνω στον 8ο,κανονικά δεν έπρεπε να νιώθω κάτι?

περαστικά στην κόρη σου Δήμητρα.τα πορτοκάλια(βιταμινη c) και τα σκόρδα(φυσικά αντιβιοτικά) είναι καλά για πρόληψη.εσύ με τις αμυγδαλές τι έκανες?

ελένη μου όσο κουράζεσαι εσύ και δεν κάθεσαι καθόλου τόσο πιο ήσυχο θα είναι το μωρο!ζαλίζεται από το πέρα δώθε και το ρίχνει στον ύπνο!

κίσα μην αργείς πολύ με τη βαλίτσα γιατί γεννάς από τις πρώτες,άντε σιγά σιγα να ξεκινήσεις!με την δουλειά τελείωσες?πότε ξεκινάει η άδειά σου?

βασιλικη τους δινω βιταμινες σε σιροπι 10 μλ την ημερα καθε πρωι μιση ωρα πριν το πρωινο...εχει 15 μερες που αρχισαμε φυσικα συνδιαζονται παντα με σωστη διατροφη αν κ δε μπορω να πω οτι τρωνε κ τα παντα:mad:

εγω με τις αμυγδαλες τιποτα..3 φορες με πιασανε κ μου φυγανε μονες τους χωρις αντιβιωση,γιαυτο κ με πιασανε κ 3 φορες.αν επαιρνα αντιβιωση με την πρωτη μετα δε θα ειχα προβλημα

κισακι καλα σου λεει αφου μαζι εχουμε ΠΗΤ καλε!εγω τα ρουχα του νοσοκομειου ετοιμα τα εχω σιδερωμενα απλα τα εχω στην ντουλαπα.απο βδομαδα θα τα βαλω κ στο βαλιτσακι να ειναι ετοιμο:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

σημερα ειχα κατι σουβλιες στο πιπι μεσα αλλο πραγμα ε..κ ενω αλλες φορες κρατουσαν κατι δευτερολεπτα σημερα κρατησαν περιπου 5 λεπτα!τα ειδα ολα!αφου ειπα παει θα γεννησω προωρα...νομιζα οτι θα βγει κανενα κεφαλι...

τι ηταν αυτο ρε κοριτσια φρικαρα...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...