Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχ δεν εισαι η μονη εγω για ν πληνω τ ιτα πλεον κανω μιση ωρα μονοτ πιατα αμα σκουπισω ξεσκονησω αστο απο τις 8 μεχρι της 3 αυτο θα κανω κουραζομια ευκολα παρα πολυ ομως λαχανιαζω λες κ ετρεχα μαραθωνιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

axaxaxa!!!εγω ακομη καλα κρατιεμαι,φταιει το ζαχαρο που με κραταει φιτ!!!!αχαχαχα!!!σημερα νιωθω κοτοπουλο λογω ελλειψης υπνου,μπερδεψα κι τ χπια στις 10,αντι να παρω τα μαγνησια πηρα ενα μαγνησιο κι ενα σιδηρο...σκατα τα εκανα!τιποιτα δνε πηρα στην ουσια!αχαχα δεν πειραζει!τι να γινει....!απο αυρι ο τα χαπια για τις συσπασεις θα τα παιρνω ανα 6ωρο γιουπι!!!τριτη θα κανω παλικαρδιοτοκογραφο,αν και καλα με βλεπω απο αποψη συσπασεων και μετα θα δω το μωρακι!!!!καλε το αφτι μου βουλωνει και βουιζει....τι επαθα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δημητρουλι εχεις και 2 παιδια περα παο την κοιλια!πολλα θες νακανεις γιανακουραστεις???

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι ρε συ κ γω λαχανιασα σημερα για να αλλαξω σεντονια στο δικο μας κρεβατι κ στα κεβατια των παιδιων!ειναι δυνατον?στα αλλα 2 παιδια δε κουραζομουν τοσο ευκολα..τωρα στο τριτο εχω σακατευτει εντελως ..ουλα?ματωνουν συνεχια....

μου εσπασε κ ενας φρονιμιτης στα καλα καθουμενα...ελεος...ελειψη ασβεστιου προφανως..

αναιμια...αιματοκριτης 30 ανεβηκε απο 28 που ηταν αλλα πρεπει να φτασει 36-37 το κατωτερο.ασε δε προλαβαινει να αναιβει τοσο...

εξωγκομα εβγαλα στο πιπι μου στα εξωτερικα χειλη απο την πιεση που ασκει το μωρο!

η πιεση μου ειναι 9 με 5!!!

αν κατσω πολυ ωρα κ μετα σηκωθω τοτε πονανε τα κοκαλα μου στα ποδια κ παθαινω κραμπα στους γοφους

η μεση μου ποναει κ αυτη επισης

100 φορες τη μερα παθαινω τραβηγματα στην κοιλια στο κατω μερος κ κραμπες κ πρεπει να μεινω ακινητη

μια δουλεια πιανω να κανω κ λαχανιαζω...

ο γιατρος μου ειπε οτι κουραστικε το σωμα απο 3 εγκυμοσυνες μεσα σε 5 χρονια...ειμαι κ μικροκαμωμενη ε γιαυτο μου ειπε αν θελω τεταρτο να περιμενω 4-5 χρονια κ μετα!αλλα οχι δε θελω τεταρτο χαχαχα τρελαινομαιιιιιιι

κοριτσια βγηκαν κατι τελεια καινουρια αντισυλιπτηκα!με τις μισες ορμονες απο οτι τα υπολοιπα!ειναι καινουριας γενιας!δεν επαιρνα αντισυλλιπτικα γιαυτο το λογο αλλα τωρα θα τα παρω αυτα μολις τελειωσω τον θηλασμο της μπεμπας...

Holy Diver

σκεφτεσαι για αντισυλληψη ε?εμ εισαι και επικινδυνη παναθεμα σε!!!!πρεπει να φορας ανετα ρουχα να μη σε πιεζουν ουτε στην κοιλι αουτε πισω απι τα γονατα και τις γαμπες....αλλιως δημιοιυργουνται κιρσοι,και ναμη ν καθεσαι σταυροποδι γιατι θα κανεις κιρσους και στο πιπι...αυτο που περιγραφεις!οσο γιατα διντια,δενειναι ελλειψη ασβεστιου ειναι η αλλαγη h του σαλιου,τρωγε μηλα με φλουδα και κρακερς,κριτσινια,γενικα σκληρ απραγματα που δημιουργουν πολυ σαλιο....οσο για τα αλλα...σιγουρα φταιει το οτι εισια μικροκαμωμενη κι επιβαρυνηθηκε ςμε 3 εγκυμοσυνες,εχει ςκαι τα παιδια και το ζορι ειναι3πλασιο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και στο θηλασμο παντω ςλεν οτι θελειπροσοχη,κοπελα που θηλαζε 9 μηνες εμεινε εγκυος....ασχετα αν λεν οτι ο θηλασμος λειτουργει σαν αντισυλληπτικο...υπαρχει παντα πιθανοτητα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι ναι το ξερω πως ο θηλασμος δεν ειναι 100%αντισυλληψη κ μπορεις να μεινεις εγκυος..!απλα δε γινεται απο οσο ξερω να θηλαζεις κ να παιρνεις αντισυλληπτικα...θα προσεχω οσο καιρο θηλαζω κ μετα κανονικα αντισυλληπτικα μεχρι να μπω στην κλιμακτηριο!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

αν και πρεπει καθε 2 χρονια να κανεις 3 μηνες παυση αλλα οκ.εκεινους τους 3 μηνες προσεχεις αλλιως γιατι οπως ειπες κ εσυ ειμαι κ επικυνδινη ρε γμτο...με τη πρωτη τα επιασα κ τα 3 ελεος??μια φιλη μου λεει ''εσυ ουτε να το μυρισεις δεν εισαι...εγκυος μενεις'' χαχαχχχαχ

Holy Diver

ε κι εσυ μημυριζεις!!!αχαχαχα!ετσιι εχω μι αφιλη...2 στ α2 και κατα λαθος με 3 επαφες το μηνα και αμα.....την πρωτη ατυχημα....οταν ημεγαλη ηταν 10 ειχε ξανα ατυχημα,εννοω τραβιοταν ο καλος της αλλα...και με 2-3 επαφες το μηνα λογω του μωρου....τι ναπω!δε χαιρεσια και το ελευθερο ρε γαμωτο!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οχι ρε συ κ με προσπερματικα υγρα μπορεις να μεινεις εγκυος!που να κανω ελευθερο εγω καλε...ο αντρας μου καφιεται οτι αυτος ειναι καρπερος:rolleyes:

παντως να ξερετε ολες οι εγκυουλες οτι μετα τη γεννα πιανεις αμεσως παιδι.γιαυτο τον πρωτο χρονο ειδικα αν δε θελετε δευτερο μωρο τοσο συντομα μη κανετε ελευθερο καθολου...μια κοπελα απο το παρεντς ειχε πει την ιστορια της οτι πηγε μετα τη γεννα του γιου της 40 μερες στο γυναικολογο για την τυπικη εξεταση...κ της βρηκε οτι ειναι εγκυος:rolleyes:και το καλυτερο?

σε διδυμα!:rolleyes::cool::cool: μετα τη γεννα ειναι ολα ανοιχτα απο μεσα κ πιανεις με τη μια ομως..κ με προσπερματικα...

Holy Diver

αυτο με τα προσπερματικα το ειχα για πολυ εξτιμ καταστασεις....εγω νομιζα οτι δε θα εκανα ευκολα παιδι γιατι με τον δικομου φτου φτου 10 χροναι η μονη μας "αντισυλληψη"ειναι το τραβηγμα,και ποτε δενειχαμε ατυχημα...ευτυχως και συγνωμη αν χρησιμοποιω τετοιο ορο για παιδια,καταλαβαινετε πως τ ο λεω....αλλα οκ, μετ ααπο τη θεραπει ατραχηλιτιδας ηταν υπουποθεση 2 μηνων...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγκυος σε διδυμα?αυτο θ απει τυχη!αχαχαχ τηνκαημνεη!πωπω τρελα θ ατης ηρθε!!!μονο μεχρι να παοκατασταθει το σωμα και οι ορμονες....με τα τη γεννα ρε συ ποτε μπορει ςν ακανεις σεξ παλι?ποτ εεπιτρεπεται λογω ραμματων και λοχειας εννοω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα εσυ ποτε ξανα μεχρι να παρεις αντισυλληπτικα τοπιασαμε....αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοιτα κανονικα οι γιατροι λενε μετα απο 6 εβδομαδες σεξ.φυσικα κ οι περισσοτερες εχουμε αιμα 6 εβδομαδες περιπου...εγω στη μεγαλη ειχα 42 μερες αιμα.τις τελευταιες 10 μερες δεν ηταν κοκκινο αλλα ηταν καφε (σκατουλι:tongue:) αλλα σε μεγαλη ποσοτητα.

στον μικρο ειχα περιπου 35 μερες αιμα κ παλι τις τελευταιες ηταν καφε χρωμα.παντως αν δεν εχεις πολλα ραμματα απο κατω μια χαρα κανεις σεξ.εγω μετα τη δευτερη γεννα μια χαρα εκανα χωρις προβλημα,.φυσικα δε ξεπατωνεσαι κιολας με τη μια.(δε κανεις κ τη σταση του δεινοσαυρου:tongue::tongue::tongue:)σιγα σιγα ξεκινας

αλλα μετα την πρωτη γεννα σαν παρθενα εκανα.αχ εδω βαχ εκει ασε.φυσικα οπως εχω ξαναπει ειχα γινει δαντελα απο κατω ..γιαυτο...λαδακιιιιιι ακομα δε πηρεεεες?τρεχαααααα

Holy Diver

οχι ρε συ δενπηρα ολο στο μυαλο μου το εχω και ολο ξεχναω,εγω κανονικ ακανω ακομη....αλαλ με τ αιματα ειναι επικινδυνο...για μολυνσεις....να σαι καλα,σταση δεινοσαυρου δε ξερω ,αλλα θα βρω ,ολοκαι κατι βρισκεις ανθες! χιχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κατσε τωρα συνειδητοποιησα...6 εβδομαδες?θες ναμε τρελανεις????ρε συ πολυ ειναι και τοσο αιμα?η περιοδος ποτε ρχεται κανονικα?σε επρηξα ε?ολοαποριες ειμαι....σε λιγο παω να φαω σπανακορυζο παραγγελια το εκανα και θα σε εγκαταλειψω στην ησυχια σου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...