Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ δημητρουλα περαστηκουλια . μην τα ριχνεις στον εαυτο σου βρε δημητρα δεν φταις εσυ ο καθε οργανησμος ειναι διαφορετικος . ολα θα πανε καλα . απλα προσεχε μην κολησεις και εσυ τωρα

θελει προσοχη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα δε μπορω να καταλαβω πως στο καλο γινεται να αρρωσταινει ρε συ..ο μικρος αντε θα αρρωστησει θα κανει κανενα συναχακι κ κανενα νορμαλ βηχα.θα παρει ενα σιροπι κ θα ειναι οκ.κ δεν αρρωσταινει κ καθε 20 μερες!

η μεγαλη ρε παιδι μου...10 μερες το μηνα ειναι αρρωστη!περσι απο αρχες δεκεμβριου μεχρι τελη ιανουαριου δε πηγε παιδικο σταθμο.ηταν κλειστος μονο 7 μερες για χριστουγεννα κ τις υπολοιπες μερες η ραφαελα ηταν αρρωστη!!ωτιτιδα,βρογχικα,πνευμονια,αμυγδαλες,συναχι,γριπη,γαστρενετεριτιδα!!!το ενα μετα το αλλο!!μολις περνουσε το ενα ερχοταν στο καπακι το αλλο!ο παιδιατρος τα ειχε παιξει!αφου μου ειπε να παρουμε κ τα ρουχα μας κ να παμε να μεινουμε στο ιατρειο να μη πηγαινοερχομαστε τζαμπα!

τουλαχιστον κα καταφερω εστω ενα 6μηνο να θηλασω τη μπεμπα να μη κολλαει ευκολα τις ιωσεις.αγχωθηκα τωρα..!!!

Holy Diver

πολυ ευκολα την πιανουν οι αρωστιες γαμωτο . και λιγο ν ιδρωσει θα εχει 1000 δυο το καημενο τι να κανει ομως δεν φταει η ραφαελα .

ελπιζω να μην ειναι αρωστη συνεχεια γιατι θα κολησετε ολοι οικογενειακος

καλα ο αντρας μου...κολλαει μονο κ με την ιδεα.δηλαδη για να το θεσω σωστα...ΝΟΜΙΖΕΙ οτι κολλαει...αλλη ιστορια αυτη!!!

παραδειγμα....εχει 37 κ πεφτει τανασκελα λεγοντας οτι εχει ριγος σκεπαζεται ως τα αυτια κ ξαφνικα αρχιζει να βηχει κ να ποναει παντου.(πριν δει το 37 μια χαρα ηταν)προχτες πηγε στο γιατρο για κ καλα ηταν πολυ αρρωστος.(λιγο βηχα ειχε :rolleyes:α κ φτενριστικε 3 φορες:rolleyes::rolleyes:) ο γιατρος τον εχει παρει χαμπαρι(ειναι κ ελληνας ο γιατρος) κ του εδωσε παιδικα χαπακια χαχαχα

ερχεται σπιτι αφηνει τα χαπια στο τραπεζι.του λεω δε θα τα παρεις?οχι μου λεει πρωτα να διαβασουμε τις παρενεργειες:cool: του λεω οτι ειναι μια χαρα κ να μη λεει βλακειες.τελος παντων παιρνει ενα χαπι.ανοιγω εγω να διαβασω τις παρενεργιες κ του αρχιζω το δουλεμα

''ζαλαδα λιποθυμια σκοτοδεινες εμετοι πονοκεφαλοι κ 99 στους 100 πεθαινουν:rolleyes:'' μιλαμε οτι εγινε κατασπρος...αρχισε να πιανει την καρδια του κ να λεει ''δεν ειμαι καλα δεν ειμαι καλα...''μου σπαει τα νευρα καθε φορα!

χτες δεν εφαγε τιποτα στη δουλεια κ ηταν νηστικος 10 ωρες!ερχεται το βραδυ του βαζω να φαει κ αρχισε παλι'''αχ βαχ το στομαχι μου γιατι ακομα γουργουριζει αφου τρωω?λες να ειναι κατι σοβαρο???''

εντομεταξυ εγω εκεινη τη στιγμη ειχα απιστευτες καουρες μιλαμε οτι μου κοβοταν η ανασα απο τις καουρες,εδω του λεω εγω καιγομαι τοση ωρα κ κιχ δε βγαζω κ εσυ γκρινιαζεις επειδη γουργουριζει το στομαχι σου!ελεος!

η το αλλο το πιο θεικο...

περσι χειμωνας -20 κ κατι βαθμους εξω...ερχεται απο τη δουλεια με το ποδηλατο γιατι το αυτοκινητο ειχε κολλησει μεσα στα χιονια στο παρκινγκ κ δε προλαβαινε να το ξεκολλησει ειχε αργησει.

μπαινει στο σπιτι κ αρχιζει ''καιγομαι καιγομαι εχω πυρετο γκουχ γκουχ αχ βαχ θα πεσω κατω ποναω θερμομετρο γρηγορα καιγομαι καιγομαι''

βαζει θερμομετρο ...36 ειχε:shock::shock::shock:

τι καιγεσε καλε του λεω...36 εχεις!!!τι το θελα κ το ειπα...

''αχ εχω υποθερμια!μελανιασα???αρχισα να παγωνω!!!!'' πριν λιγο το λεω καιγοσουν.τωρα που ειδες το 36 παγωνεις!!αποφασισε επιτελους:evil::evil:

Holy Diver

αχαχα άντρες παιδί μου. Δημητρούλι αυτό που περιέγραψες ακριβώς νιώθω κι εγω. Μα ακριβώς. Βασιλική μπράβο για τη γιαγια. Ποπακι έκανες βαλίτσα- άντε να δω εγώ πότε θα πρόκοψω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

απαπα κοριτσιααα πολυ κουνιεται ρε γμτοοο ξεχωριζουν οι κηνισεισ πανω απο την κοιλιαααα ειναι τρομακτικοοο ξερω ποιο ειναι χερι ποιο ποδι ποιο κεφαλι αααχχχ δε μπορωωω αφηστε που απο την πιεση νομιζω θα κατουρισω πανω μουυυυ δε το αντεχω τι πιεση ειναι αυτη:confused:

Holy Diver

εγώ δεν ξεχωρίζω είμαι άχρηστη μάνα!μόνο εξόγκωματα πετάνε και η κοιλιά μου κάνει ραφλες...ουφ καλημερα κούκλες μου.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα!ποπο τι ηταν αυτο χτες νομιζα οτι θα μου βγει το μωρο απο το στομα...αυτο αν συνεχισει ετσι μολις γεννηθει θα τρεχει:tongue:

τι κανετε κοριτσακια?

Holy Diver

καλημερα!δενκοιμηθηκα καθολου,το μωροπολυ ζωηρο κλασσικα,και γενικα ειχ αανησυχιοα,κοιμηθηκα 8-10 το πρωι!τωρ απινω καφεδακι!τι κανετε?ρε σει ςαπο χτες το βραδυ βουιζουν και βουλωνουν τα αφτια μου....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δημητρουλα με εκανες και γελασα με τον αντρα σου ιχιχιιχιχ

κοριτσια πολυκουνιουντε καλε τα μωρακια του νοεμβριου θα μου πειτε σκορποιοι θα ειναι δεν θα κουνιουντε . αλλα αμα κουνιουντε κ μετα ετσι θα τρεχουμε κ δεν θα φτανουμε

Διαφημίσεις

kalhmera popaki,λενε αν ειναι ετσι στην κοιλια,μετα θα ειναι ηρεμα,ανακαι δεν το βλεπω με τετοια γκαντεμια....αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γερα να ειναι και ολ αξεπερνιουνται!πως εισαι σημεεα?το δοντιι τι κανες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ηρεμα λιγο δυσκολο με τετοιο ζωδιο . βλεπω οτν ανηψιο μ σκορπιο αστα στα αστα . δεν πυραζει προτιμο να ειναι ζωηρο το παιδι μ παρα ησυχο . ζωηρο θα ξερω οτι ειναι μια χαρα . η πολυ ησυχια θα με τρομαζει

κοριτσια πραγματκακαθομαι και σκεφτομαι πως θα ειμασταν τωρα εαν δεν ειχα το ιντερνετ αμα δεν ειχαμε τετοια ενημερωση . θα ειμασταν τελειως στο αγνωστο σαν χεσμενες κοτες θα ειμασταν αν δεν ειμασταν ενημερωμενες

αλλαξα 3 κρεβατια τα σεντονια τους κ ψοφησα!αυτη η κοιλια φταιει!εγω πριν την κοιλαρα σε μια ωρα εκανα το σπιτι γενικη κ τωρα εκανα μιση ωρα να αλλαξω σεντονια...:confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...