Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Φρόσσω τι κάνεις καλέ κανόνισες το δωμάτιο που θα γεννήσουμε να είμαστε παρέα?:tongue:Fire με το καλό σου εύχομαι, όλα καλά να πάνε και αν βρείς κανένα ίντερνετ να μπαίνεις που και που στο καφέ να μας λες τα νέα σου, αλλά καλό θα ήταν να το σκευτείς να βάλεις ίντερνετ στο σπίτι σου για να περνάς και πιο ευχάριστα την ώρα σου!Μπράβο στους συναδέλφους και στον εργοδότη σου που φέρθηκαν ανθρώπινα!!! Συγχαριτήρια στα υπόλοιπα κορίτσια τα οποία δεν συγκράτησα ονόματα, για τα καλά αποτελέσματα των εξετάσεων!

MbGIp1.png

kalimera koritsia fire me to kalo to moraki sou makari na ta xanapoume! kisha asto min anxonese ekana kai ego proxthes mia atastalia kai to zaxaro xtypise kokkino alla entaxei tora xero xana den exei exasa ti gi kato apo ta podia mou alla tora entaxei apla min xanafas kai ola tha einai kala tora ligo mas emeine min exoume alla re gamqqqto...ti na pw meta tha tsakiso gluka pou tha paei kapnos xaxaxax to mono pou mporoume na kanoume einai upomoni!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

bonjour!!!

τι κάνετε κοριτσάρες? εγώ περιμένω την μαμά να πάμε στο σουπερμάρκετ και φυσικά να δούμε και την γιαγιά που είναι σταθερή και λίγο καλύτερα τις τελευταίες μέρες.

τα ξέρω κορίτσια τα δικαιώματα των εγκύων αλλά είναι πολύ μπλεγμένη ιστορία.την έχω αναφέρει παλαιότερα στο καφέ αλλά συγχίζομαι κάθε φορά που το θυμάμαι.τέλος πάντων. ας αφήσουμε τα δυσάρεστα. εσείς τι κάνετε?πώς θα περάσετε το σ/κ?

Καλημέρα κοπελιές! Τι κάνετε?

Ολυμπία να σου ζήσει ο παίδαρος!

Φρόσω με το καλό να δεις το μπεμπέ! Και εγώ κάθε φορά που είναι να το δούμε έχω τρελή αγωνία!

Βασιλικούλα ανεμιστήρα δεν έχεις? Είναι μια καλή λύση! Σκεπάζεσαι και με σεντονάκι αν σε κρυώνει και δεν σε πλησιάζει κανένα κουνουπάκι!

Κούλλα το μάζεψες τελικά το σπίτι! Να χαρείς τώρα τα έπιπλα γιατί με δυο ζουζούνια δεν τα βλέπω καλά! :tongue: Εγώ είπα να πάρουμε ένα βιβλίο ευχών αλλά για την ώρα δεν πείθεται ο πατέρας.Που θα πάει θα τον καταφέρω!

Χριστίνα προσπαθώ ακόμα δεν τέλειωσα έχω αρκετά αλλά είμαστε σε πολύ καλύτερη φάση από ότι ήμαστα πριν !!!Βασικά τα έπιπλα σαλονιού θα έρθουν μέσα Οκτωβρίου δηλαδή σε ακριβώς ένα μήνα από τώρα !! Τα περιμένω με αγωνία. Το σαλόνι μου είναι ξεχωριστό από την κουζίνα κλείνει με πόρτα και έτσι ελπίζω ότι δεν θα μου τα καταστρέψουν τα παιδάκια !! :-) Πάντως για βιβλίο ευχών θα είναι πολύ καλή ιδεα και είναι ενθυμιο στο λέω γιατί το έκανα και στον γιο μου και μαρεσε πολύ. Δεν στοιχίζει και πολλά έτσι και αλλιώς αν σαρέσει και έχεις χρόνο μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου ανέξοδα. :wink:

Ο επιπλοποιος τώρα θα μου φτιαξει και ένα τραπεζάκι για το καθιστικό της κουζίνας και σκέφτομαι πως να το κάνω :confused:

Γιατρό εγώ έχω Δευτέρα και ελπίζω να πάρω και άλλη άδεια :rolleyes:

Επίσης θα σας ρωτούσα τι θα κεράσετε εσείς για την γέννα εγώ σκεφτόμουν να έφτιαχνα μόνη μου αμυγδαλωτά σε σχήμα φρούτου. Αλλά πόσο καιρό διατηρούνται έχετε καμιά άλλη ιδέα κάτι εύκολο και ωραίο που να διατηρείται και να το φτιάξουμε εμείς ?????

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ απιθστευτα σημερα!!!ξανθιη μου ενταξει , ξερω προσοχη και υπομονη,αχ ατιμο ζαχαρο....βασικα θελει πολυ μικρες πποσοτητες!!!!!αυτ καταλαβα τελικα και πολυ προσοχη!βασιλικη μου καλο κουραγιο,κουλα δενξερων αασου απαντησω παντως ξηερω οτι τα αμθγδαλωτα κραταν αρκετο καιρο!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μόλις γύρισα!ουφ!ζέστη και πανικός το σάββατο στα σούπερμάρκετ!τώρα έβαλα να ψήσω τα ψάρια!ευτυχώς δεν θέλουν πολύ ώρα.έβγαλα και μια φωτό μόλις βρώ το καλώδιο θα την ανεβάσω να με δείτε.η κοιλούμπα μια μέρα πριν τον 8ο μήνα είναι όλα τα λεφτά.θα τη στείλω και στον μπαμπά μας να μας βλέπει και να μην μας ξεχνά...

κούλα μου τα αμυγδαλωτά είναι πολύ καλή ιδέα και διατηρούνται πολύ καιρό γιατι όλα τους τα υλικά δεν χαλάνε και εκτός ψυγείου,απλά όσο περνάει ο καιρός σκληραίνουνε.και σοκολατάκια ή καριόκες μπορείς να φτιάξεις που επίσης διατηρούνται.ασε να ψάξω να βρώ καμιά καλή συνταγή και θα σου πώ!

αααα!! να μην τον ξεχάσω, η γιαγιά σήμερα πολύ καλύτερα!!!μας έπιασε και κουβέντα!!μην φανταστείτε πολλές λέξεις αλλά υπήρχε συνεννόηση!

Διαφημίσεις

η κοιλια μου νομιζω οτι θα εκραγει ,η μπεμπα κουνιεται σαν τρελλη κ μου φερνει αναγουλα απο το κουνημα!νιωθω μια απιστευτη πιεση λες κ με φουσκωνουν με τρομπα κ αν βαλουν κιαλλο αερα θα κανω μπαμ!μεχρι κ εκει που αρχιζει το..πιπι νιωθω χτυπηματα!αν ειναι δυνατον...:confused: πολυ ζωηρο μωρο πρωτη φορα αισθανομαι ετσι!

Holy Diver

Χαχαχα Δήμητρα, η περιγραφή σου ήταν απίστευτη! Μου θύμησε τον Χελάκη τότε με το ποδόσφαιρο που πήραμε το Γιούρο! Δεν περιγράφω άλλο! χαχαχαχαχα! Λοιπόν εκεί που λες τόσο χαμηλά (που αρχίζει το...πιπί) και εγώ αισθάνομαι κλωτσιές, καμιά φορά λέω θα μου βγεί κανένα πόδι απο κάτω:!::!::!: Εχτές που δεν ήμουν και πολύ καλά, ήμουν στεναχωρεμένη και νευριασμένη, η κοιλιά μου δεν σταμάτησε να πηγαινοέρχετε! Βασιλικούλα, μπράβο, πολύ χέρομαι που η γιαγιάκα είναι καλύτερα, να χαρείς και εσύ λίγο μωρέ!

MbGIp1.png

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε???

εγω σημερα πηγα ψωνησα για τα απαραιτητα που θα χρειαστω για το νοσοκομειο . ηρθα κατα της 3 στο σπιτι και επεσα ξερη για υπνο σηκωθηκα πριν λιγο .

εσεις τι νεα?

γεια σου ποπακι!εμεις εδω χαλια!ενω ειχαν ξεπερασει τον βηχα τα παιδια...σημερα τα ακουω παλι χαλια!υποτροπιασε παλι!καθε χειμωνα τα ιδια κ τα ιδια.ναι σε μας ειναι χειμωνας τωρα!με 12 βαθμους!:-(

πραγματικα δεν αντεχω αλλο αυτες τις αρρωστιες καθε χρονο κ ειδικα η μεγαλη.ελεος πια απο το σεπτεμβριο αρχισε φετος τις αρρωστιες!6 μηνες το χρονο αρρωστη ειναι...τον ιουλιο παλι την ειχα με 40 πυρετο κ σπαστικη βρογχιτιδα 7 μερες!με 37 βαθμους θερμοκρασια κ αυτη με 40 πυρετο...

την ξερω τη μοιρα μου τωρα...μεχρι τον μαιο θα αρρωσταινει καθε μηνα με βρογχικα!θα εχω κ το μωρο!αυτη τη στιγμη την εχω για υπνο και βηχει λες κ εκανε 3 πακετα τσιγαρα!ειναι δυνατον??μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα!πως να τα προφυλαξω πλεον δε ξερω!βιταμινες τους δεινω προσεχω τι τους φοραω δε τα αφηνω να μεινουν λεπτο βρεγμενα η ιδρωμενα κ παλι αρρωσταινουν.αγανακτησα:confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...