Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε δημητρούλι μπορώ να τη φάω αντί για γιαούρτι. Ειναι για διαβητικούς. Όλη η σειρά του γιώτη sweet and balance που έχει κρέμα, ζελέ, μιλφειγ, σοκολάτα κρέμ καραμέλε μυν.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοριτσια συγνωμη,νομιζω οτι το ειχα αναφερει

Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια και δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι..:-(

Παρολα αυτα θα μπαινω απ οπου βρισκω οταν μπορω να διαβαζω τα νεα σας

Χαρηκα πολυ για τις κουβεντουλες που ανταλλαξαμε και ας μην ημουν απ την αρχη μαζι σας!

Σας φιλω γλυκα

PS Ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι πηγα να χαιρετισω τους συναδελφους μου και μου καναν εκπληξη με μπαλονια και γλυκα κι ενα σωρο σακουλες με δωρα για τον μικρο μου αντρα

Το δε αφεντικο μου,μου δωσε μια δωροεπιταγη για τα Λητω

Και δεν ειναι τα δωρα που με συγκινησαν οσο το ενδιαφερον.. κλαιω σαν παιδακι τωρα πισω απ την οθονη μου, παω τουαλετα να συμαζευτω

αντε τυχερούλα,θα ξεκουραστείς!τι όμορφο να είσαι με τέτοιους συνεργάτες!εμένα να φανταστείς όταν είπα στο αφεντικό οτι είμαι έγκυος με απέλυσε!είσαι πολύ τυχερή!εμείς θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς.άλλωστε μετά την γέννα αρχιζουν τα δύσκολα με τα άγνωστα για εμάς πλασματάκια...!πάντως σκέψου το να βάλεις στο σπίτι ίντερνετ για να μη σκυλοβαρεθείς μέχρι να γεννήσεις!όπως και να έχει με 1 πόνο που λένε και ένα υγειές ζουζούνι!και να προσέχεις τον εαυτό σου!;)

Αυτο ηταν κοριτσια,φευγω απ το γραφειο παρεδωσα και τα τελευταια..

Ναι ειμαι τυχερη,στη δουλεια ειμαστε μια πολυ καλη ομαδα μ ενα πολυ καλο αρχηγο -τον εργοδοτη μας..Ποτε μα ποτε δεν θα καταλαβω ανθρωπους που στραβοκοιτανε ή απολυουν εγκυες γυναικες.Αυτες που κουβαλανε μεσα τους το υπερτατο Δωρο της φυσης.

Κισακι, Βασιλικη σας ευχαριστω

Φιλια σε ολες!

Στο επανειδιν..

ρε δημητρούλι μπορώ να τη φάω αντί για γιαούρτι. Ειναι για διαβητικούς. Όλη η σειρά του γιώτη sweet and balance που έχει κρέμα, ζελέ, μιλφειγ, σοκολάτα κρέμ καραμέλε μυν.

α νομιζα την κανονικη ρε συ εφαγες!αχαχαχ οκ!:tongue:

Αυτο ηταν κοριτσια,φευγω απ το γραφειο παρεδωσα και τα τελευταια..

Ναι ειμαι τυχερη,στη δουλεια ειμαστε μια πολυ καλη ομαδα μ ενα πολυ καλο αρχηγο -τον εργοδοτη μας..Ποτε μα ποτε δεν θα καταλαβω ανθρωπους που στραβοκοιτανε ή απολυουν εγκυες γυναικες.Αυτες που κουβαλανε μεσα τους το υπερτατο Δωρο της φυσης.

Κισακι, Βασιλικη σας ευχαριστω

Φιλια σε ολες!

Στο επανειδιν..

περιμενουμε νεα σου κοριτσακι καλη ξεκουραση!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Fire που πας και μας αφηνεις κοπελα μου ???

αντε καλη λευφτερια εαν δεν μπεις μεχρι να γεννησουμε ολες . με ενα πονο . βασιλικη μου για πιο λογο σε απελυσε επειδη εισαι εγκυος?

κριμα που δεν τ εκμεταλευτηκες μπορουσες να του κανεις ζημια μεγαλη

κοριτσια τι γινετε? να σας ρωτησω αρχησατε ν περπατατε καθολου ???

λενε τους 2 τελευταιους μηνεςς πρεπει ν περπαταμε πιο πολυ εσεις ξεκινησατε?? εγω λεω ν ξεκινησω απο αυριο χιιχιιχιχιχ:P:p

εγω ποπακι δε σταματησα κιολας για να συνεχισω τωρα:tongue::tongue::tongue: περπαταω γενικως πολυ ειτε ειμαι εγκυος ειτε οχι:tongue: επειδη δεν εχω διπλωμα αυτοκινητου κ το κεντρο ειναι μιση ωρα με τα ποδια απο το σπιτι μας:rolleyes: αλλα κανω μαθηματα !τελειωσα θεωρια κ δευτερα αρχιζω μαθηματα οδηγησης χαχαχ λες να τα διαλυσω ολα?:tongue::tongue: ναι περπαταω καθε μερα 2 ωρες περιπου.μπορει γιαυτο να γεννησα κ ευκολα τα αλλα 2 παιδια.γιατι περπαταω παρα πολυ.και ανεβαινω κ σκαλες γιατι δεν εχουμε ασανσερ κ μενουμε στον τριτο!

Holy Diver

πωππωπωπω δημητρα με κουρασες κιολας , εμενα μεχρι 25 εβδομαδων περπατουσα πολυ μετα μ ειπαν οι γιατροι τερμα γιατι δεν μας βλεπω καλα γιαυτο και σταματησα . τωρα πρπει συγα συγα 1 ωριτσα την ημερα θελω περπατημα

geia sas koritsia..na mai k go..gia perpatima blepo lete.ego re koritsia me to perpatao ligo kourazomai,ponaei poli i plati mou k o thorakas mou..alla to paleuo.afiste pou oli mera anebokatebaini skales giati menoume se mezoneta..eseis de ponate otan perpatate??

Διαφημίσεις

μωρε ...πολλα δεν ειναι καλα αλλα...ποτε δε προσεχα στις εγκυμοσυνες το ομολογω:oops::oops::oops::oops: εκτος απο αλκοολ που ετσι κ αλλιως ποτε δεν επινα κ προ εγκυμοσυνων δηλαδη..ασε ειμαι απο τα γερα ποτηρια γενικως:tongue:1-2 ποτα το χρονο χαχαχα

κ το τσιγαρο φυσικα που εκοβα.(στην κορη μου κ τωρα το εκοψα μαχαιρι.στο γιο μου καπνιζα 2-3 τη μερα μεχρι να κλεισω τον 6ο :oops:)

αλλα ολα τα αλλα τα εκανα.κ επιπλα εχω σηκωσει κ εχω μετακινησει κ καναπεδες κ κουρτινες κ χαλια ασε...αλλα ποιος θα τα εκανε???να περιμενω τον αντρα μου που απο το πρωι ειναι στη δουλεια κ μονο τις 2 ωρες το μεσημερι που ειναι σπιτι?γιατι 12 το βραδυ που σχολαει δε γινονται τετοιες δουλειες!

κ δεν εχω κ κανεναν να μεβοηθησει!περιμενω 10 οκτ τους γονεις μου θα ερθουν για εναμισι μηνα περιπου..

Holy Diver

εμένα δε με αφήνουν λόγω σύσπασεων να περπατάω....αλλά μου αρέσει πολύ. Και καταπιεζομαι τώρα.βασιλική απαγορεύεται να απολύουν εγκύους. το ξεσ φαντάζομαι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...