Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kisha, και εγώ χθες το πρωί 147 μέτρησα. Αλλά δεν τρόμαξα, γιατί σκοπός της μέτρησης είναι να εντοπίζουμε τι σωστό ή λάθος κάνουμε στη διατροφή μας. Και να προσαρμόζουμε ανάλογα.

Έτσι και εγώ, παρότι μου το είχε αποκλείσει η διαβητολόγος, είπα μαζί με τα άλλα, να φτιάξω 1 φλ. γάλα 1,5% με 6 κ.γ. κουάκερ (quaκer , τη κλασική έκδοση που είναι ΣΚΕΤΕΣ νιφάδες βρόμη). Και όμως αυτό μου ανέβασε το σάκχαρο! Την επόμενη (σήμερα δηλ) τα ίδια και αντί για κουάκερ 2 φρυγανιές σικάλεως. Μετρήθηκα 111. Συμπέρασμα: κόβω το κουάκερ.

Συμπέρασμα2: δεν ξανακάνω του κεφαλιού μου :)

Δεν πειράζει, μαθαίνω!

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

exeiw dikio gkaroyf moy!να σαι καλα!καλωσορισε ςκαι με το καλο το νινι!εγω νμια χαρα στρωμενο το ειχχ ατο πρωινο,2 φετες σικαλη ς με 1 κουταλια μαργαρινη και 30 γρ τυρι με μεειωμενα λιπαρ ακια 1 φλ ζαλα,απλα καμαι φορα το γαλα με ανακατευει και ειπα να φαω την κρεμα,και τηνπατησα!!!επισης ανακαλυψ αοτι μπορωνα τρωω και ζυμαρικα ,αλλα σκετα χωρις χωμι καθολου και τυρι και η μετρηση μετα ειναι μιαχαρα!βασιλικη μου να σαι καλα,εχει ςδικιο!

φαιρ μου τι εγινε???

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κιεγω δροσακι το σκεφτηκα το πλανετ απλ αολη η σειρα ειναι λιγο ακριβη.....μυριζει ωραια?κανει δουλεια?πηρςε και τηνκανονικη η μονο του μωρου θα παριες πλανετ?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εχω κ την κανονικη σειρα του πλανετ κ εχω μεινει ευχαριστημενη κισακι μου απο τον αλλο μηνα που θα πλυνω τα μωρουδιακα θα σου πω αν κ η μανα μου θελει να τα πλυνει με αρκαδι αλλα της ειπα να μην μπερδευετε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχααχ!και η πεθερα μου το αρκαδι χρησιμοποιουσε προσεχε μωρακαι και για το δικομου ν απλυνει του αντρα μου τα μωρουδιακα που εχει κρατησει με αρκαδι θ ατα πλυνει-μιλαω για σεντονακια,πετσετουλες, κουβερτουλες κτλ....δενξερει κανενας φυλο να μην το μαρτυρησει...εγω ελεγα για περσιλ η προδερμ....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kοριτσια συγνωμη,νομιζω οτι το ειχα αναφερει

Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια και δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι..:-(

Παρολα αυτα θα μπαινω απ οπου βρισκω οταν μπορω να διαβαζω τα νεα σας

Χαρηκα πολυ για τις κουβεντουλες που ανταλλαξαμε και ας μην ημουν απ την αρχη μαζι σας!

Σας φιλω γλυκα

PS Ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι πηγα να χαιρετισω τους συναδελφους μου και μου καναν εκπληξη με μπαλονια και γλυκα κι ενα σωρο σακουλες με δωρα για τον μικρο μου αντρα

Το δε αφεντικο μου,μου δωσε μια δωροεπιταγη για τα Λητω

Και δεν ειναι τα δωρα που με συγκινησαν οσο το ενδιαφερον.. κλαιω σαν παιδακι τωρα πισω απ την οθονη μου, παω τουαλετα να συμαζευτω

ρε κοριτσακι...εγω φευγω απο δικημου δουλεια και ο συναδελφος με αγριοκοιταζει,ουτε ρωταει πως ειμαικαι τικναω...μπραβο κοπελα μου πρεπει να εισια πολυ περηφανηγι ατη δουλει ακαι τους συναδελφους σου,εμεινα μαλακας τωρα!!!!ανπιανει το κινητο σου κανενα ξεκλειδωτο δικτυο μπορει να μπαινεις α!αν δεν τα ξαναπουμε -πουτο απευχομαι με κανεναν πονο ευχομαιπεριμενουμε τα ευχαριστα οκ?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kalimera koritsia xthes meta to giatro pigame episkepsi kai argisame na gyrisoume spiti loipon akouste nea.... i mpempoula einai 1500 gr xixixi ola kala to amiako ygro kalo o palkountas entaxei einai me to kefalaki kato alla leei oti mporei na gyrisei tipota den einai sigouro to saxaro ok opos pame apla mou eipe pos an apo 36 eos 38 ebdomadon den genniso apo moni mou tha kanoume oi texnitous ponous i kaisariki gia to logo oti tha einai megali alla kai auto tha fanei tote pros to telos!!! tora stis 27 exo kardiotokografo kordela kai doppler kai tora kaname doppler kai itan ola kala doxa to theouli!!!!!:P:p:pkoritsia ston kardiotokografo ti blepoun posi ora diarkei?:rolleyes:

μπραβο κοριτσακι ευχαριστα νεα!στον καρδιοτοκογραφο βλεπουν την καρδια του μωρου .την ακους κιολας.σαν αμαξοστοιχεια παει χαχαχχ κ βλεπουν κ τις συσπασεις

koritsia pio aporrupantiko pirate i tha parete gia ta rouxalakia?malaktiko tha xrisimopoieisete?

εγω οπως ειπα κ χτες το περσιλ σενσιτιβ το υποαλλεργικο θα παρω το υγρο.το επερνα κ στα αλλα 2 παιδια.μαλακτικο δε χρησημοποιουμε πριν το χρονο κ μετα το χρονο μονο μαλακτικο υποαλλεργικο με μωρο απεξω στη φωτο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...