Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μολις μετρηθηκα κι ανεβασα το ζαχαρο στο 146 εχω χεστει πανωμου!δ εθελω νακανω καισαρικη λεμε!ουφ!εφαγα τοπρωινο αντι γιαγιαλα εχω γιαουρτι,κι αντι για γιαουρτι εχω κρεμα γιωτη κιεφαγα αυτην και....περιμενω τη γιατρο,,απο ποσο και πανω αρχιζει ινσουλινη?πολε με φοβιζει το γαμ...νο ζαχαρο ρεσ εις!

Νομιζω θα πρέπει να είναι πολλές τιμές ανεβασμένες για πολλές μέρες για να ξεκινησεις ινσουλίνη.Μήπως η κρεμα γιώτης είναι πολύ γλυκιά?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ειναι αλλ αεπιτρεπεται.....τελςο παντων ουφ!θα το ξεπερασω!να σαι καλα κοριτσακι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

nikx μου τελικα η κρεμα ειναι σα να τρως γαλα και ψωμι.δεθ αεπρπε να φαω αυτα....οκμου λεει για μι αφορα δενεγινε κατι...πωπω χεστηκα !λεωνα κοψω ολ ατα γυλκα του γιωτη και να τρωωμονο το απεριοριστο ζελε που εχω κα ιειναιακινδυνο!ουφ!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

nikx μου τελικα η κρεμα ειναι σα να τρως γαλα και ψωμι.δεθ αεπρπε να φαω αυτα....οκμου λεει για μι αφορα δενεγινε κατι...πωπω χεστηκα !λεωνα κοψω ολ ατα γυλκα του γιωτη και να τρωωμονο το απεριοριστο ζελε που εχω κα ιειναιακινδυνο!ουφ!!!!!

Εντάξει για μια φορά δεν έγινε και τίποτα.Καλά σου είπε.Τώρα που το ξέρεις απεφυγέ το.Και ζελέ να φτιάχνεις μόνη σου και να το αραιώνεις περισσότερο.Και θα φτιάχνεις πιο πολύ και δεν θα είναι και πολύ γλυκό.

Αλλά μην αγχώνεσαι.Η ξαδέρφη μου με σακχαρο απο μικρή γέννησε δυο παιδάκια μια χαρά. Ο μπέμπης γεννήθηκε και στρουμπουλος στρουμπουλος! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ναι ξερω οτι βγαινουν μεγαλα μωρα!!φυσιολογικ αη με καισαρικη γεννησε?εκει ειναι το θεμα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και για ναημην αγχωνεστε με τα κιλ ατου μωρου, εγω 29εβδ το μωρο ζυγιζε 1400

30 εβδ 1480, 31 εβδ ζυγιζε 1480, 32 εβδ 1700 γρ και 33 εβδ ζυγιζε 1950

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα κισα με την κρέμα.φτιάχνεται με γάλα,κορνφλαουερ(νισεστέ)που είναι τριμμένο καλαμπόκι και φυσικά ζάχαρη.εγώ φτιάχνω συνέχεια και το τρώω αντι βραδινού αλλά μάλλον για τους διαβητικούς είναι λίγο βαρύ.μπορεις να το φτιάχνεις μόνη σου και να βάλεις ελάχιστη ζάχαρη ή και καθόλου.

ναι ξερω οτι βγαινουν μεγαλα μωρα!!φυσιολογικ αη με καισαρικη γεννησε?εκει ειναι το θεμα!

Με καισαρική τα γέννησε και τα δυο.αλλά είχε και άλλα προβλήματα οπως πίεση και θυροειδή.

Καλέ το δικό σου μια χαρά είναι.Εμάς πάλι προχθές μας είπε ότι είναι πάνω απο το φυσιολογικό.Και μου είπε να μετράω που και που και εγώ ξανά το σάκχαρο. http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

Σύμφωνα με αυτό το site ο δικός μας είναι ήδη τεράστιος.Γι'αυτο και εγώ τον λεώ ήδη μπόμπο και ο πατέρας του φωνάζει! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εγω θα παρω το μπαιμπι πλανετ σε σκονη κ σε μαλακτικο

οι μαίες μας είπαν ότι κάποιο μαλακτικό(δεν ανέφεραν μάρκα)προκαλεί αλλεργία σε πολλά μωρά και είναι καλύτερα να μην βάζουμε.άλλωστε είναι τόσο μαλακά τα ρουχαλάκια τους!στο κάτω κάτω δόκιμάζεις και βλέπεις αν το ενοχλεί και ανάλογα πράττεις!

Σύμφωνα με αυτό το site ο δικός μας είναι ήδη τεράστιος.Γι'αυτο και εγώ τον λεώ ήδη μπόμπο και ο πατέρας του φωνάζει! :tongue:

χαχα! άκου μπόμπο!καλά κάνει και φωνάζει ο μπαμπάς!!!αντε το πολύ πολύ μπούλης!χαχα!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...