Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασιλικουλα μπραβο κοριτσακιμου!!!ολα καλα λοιπον!κι εγω κοιμηθηκα,ψοφησα χτες ηρθε και μια φιλη και ο υδραυλικος τα ειχ εκανει μανταρα,μεχρι να απολυμανω και να καθαρισω το μπανιο τοσες φορες και ολο το σπιτι μετα γιατι δεναφησε και καννα δωματιο....αφηστε,ψοφησα!αλλα οκ!χροναι πολλα σε οσες γιορταζουν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia xthes meta to giatro pigame episkepsi kai argisame na gyrisoume spiti loipon akouste nea.... i mpempoula einai 1500 gr xixixi ola kala to amiako ygro kalo o palkountas entaxei einai me to kefalaki kato alla leei oti mporei na gyrisei tipota den einai sigouro to saxaro ok opos pame apla mou eipe pos an apo 36 eos 38 ebdomadon den genniso apo moni mou tha kanoume oi texnitous ponous i kaisariki gia to logo oti tha einai megali alla kai auto tha fanei tote pros to telos!!! tora stis 27 exo kardiotokografo kordela kai doppler kai tora kaname doppler kai itan ola kala doxa to theouli!!!!!:P:p:pkoritsia ston kardiotokografo ti blepoun posi ora diarkei?:rolleyes:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλημερούδια κορούες!

Ksanthi μπράβο!Με ωραία νέα και εσύ! Στην doppler κάνουν πάλι όλες τις μετρήσεις όπως στην β'επιπέδου ή έχει και κάτι εξτρά? δεν ρώτησα τον γιατρό προχθες.

Έχασα 700 γρ.! Νομίζω για αρχή ότι είναι καλά.Ελπίζω τώρα το σκ να μην τα ξαναπάρω γιατί λέω να μην κάνω διατροφή.Να με αφήσω λίγο ελευθερη! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

XANTHI24 μου χαιρωμαι πολυ που ολα ειναι τελεια .

μα γιατι ολες πιο νωρις απο εμενα εχουν την εξεταση δεν παιζω

μα να ειμαι τελευυαια δεν παιζω :-(:-(:-(:-(:-(

Βρε Ποπάκι τι ανησυχείς.Εμείς έχουμε 5 μέρες διαφορά και έχουμε ίδια ΠΗΤ. Ισα-ισα εσύ θα τον δεις και με περισοοτερα κιλά τον μπέμπη σου τότε! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μετραει την ροη του πλακουντα κ ου ομφαλιου λωρου κ την εγκεφαλικη ροη ειμαι να σκασω το σαλαμανδρακι την εχει καταβρει μαλλον καθιστο κ την πληρωνςι ο σκυλος εχτες περπατησαμε 2 ωρες το σκυλι σε καποια φαση εκανε ωπα κ εκατσε κατω κ με κοιταγε σαν να ελεγε μαρη τρελλη τι σου φταιω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αχχαχαχχαχαχχαχα

με εκανες και γελασα

ουφ

καλα βρε φροσω μου εχω μια απορια τοσους μηνες δεν ειχες την περιεργια να μαθεις??? η το ξερεις μονο εσυ ?και ταλαιπωρεις ολους τους αλλους

μετραει την ροη του πλακουντα κ ου ομφαλιου λωρου κ την εγκεφαλικη ροη ειμαι να σκασω το σαλαμανδρακι την εχει καταβρει μαλλον καθιστο κ την πληρωνςι ο σκυλος εχτες περπατησαμε 2 ωρες το σκυλι σε καποια φαση εκανε ωπα κ εκατσε κατω κ με κοιταγε σαν να ελεγε μαρη τρελλη τι σου φταιω

Α τον κακόμοιρο τον σκύλο! Φρόσω κάπου στο parents ειχα διαβάσει τι ασκήσεις μπορείς να κάνεις για να γυρίσει.Εγραφε μια κοπέλα ότι τις στέλνει με pm. Περίμενε να το βρω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αχχαχαχχαχαχχαχα

με εκανες και γελασα

ουφ

καλα βρε φροσω μου εχω μια απορια τοσους μηνες δεν ειχες την περιεργια να μαθεις??? η το ξερεις μονο εσυ ?και ταλαιπωρεις ολους τους αλλους

το ξερει η αντμιν του γατοσπιτου κ ολη η συντονιστικη ομαδα ο πατερας του παιδιου κ ο νονος κατι πηρε το αυτι μου αλλα δεν το δενω κιολας γιατι καμια φορα γινονται κ λαθη

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

καλε το εβαλα ροζ γιατι το γατι στην φωτο ειναι το συγχωρεμενο το κοριτσακι μου η κπελαρα μου η ψυχη μου που εφυγε νωρις κ δεν προλαβε να γνωρισει το μωρο

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κοριτσια μολις μετρηθηκα κι ανεβασα το ζαχαρο στο 146 εχω χεστει πανωμου!δ εθελω νακανω καισαρικη λεμε!ουφ!εφαγα τοπρωινο αντι γιαγιαλα εχω γιαουρτι,κι αντι για γιαουρτι εχω κρεμα γιωτη κιεφαγα αυτην και....περιμενω τη γιατρο,,απο ποσο και πανω αρχιζει ινσουλινη?πολε με φοβιζει το γαμ...νο ζαχαρο ρεσ εις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ξανθη πολυ ομορφα νεα!κι εμενα μεχρι τελςο δεν ξερουμε τι θα γινει αν και 36η εβδομαδα κοβω τα χαπια κι οατι γινει λεει αλλα ειναι σιγουρος οτι θα τον παρουμε κανονικα το μηνα λεει!θα δειξει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...