Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το αλλο που ανησυχω ειναι οτι απο οτιδιαβαζω στο φορουμ και σε αλλα φορουμ τα μωρακια στην εβδομαδα 33 και1 . ειναι πανω απο 2100κιλα. συγα μην ειναι το ζουζουνι μ 2 κιλα τοτε 1500 το βλεπω :(:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

poph θ απαρει βαρος μην ανησυχεις!μια χαρα ειναικιεμενα απο 1500 σε δυο εβδομαδε ςπηγε 1950.μη σκας!κοριτσια παιρνουν θεση 26η εβδομαδα τα μωρ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΣΑς ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΟΤΙ ΔΕΝΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,ΑΝ ΣΑς ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΩς ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ.ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΛΑΘΟς ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ρ δημητρουλι ο ανθρωπος δεν εβλεπε,δενακουγε,ασε....αχαχαχαα!μαλλον ζει ςσε αλλη χωρα κι αυτο φαινεται!!!ακου με τ απατακια και τις πετσετες!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η δημητρα εχει δικιο υπαρχουν ασκλησει ςγια να γυρισει το μωρακι...θα ρωτησω τη δευτερ απαλι στο μαθημα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

στο πρωτο κανουν καισαρικη ,αν ηταν δευτερο θα μπορουσες να γεννησεις κανονικα αν ηταν αναποδα μεχρι τελευταια στιγμη...αλλα οχι στοπρωτο,αν και πιστευω ν αγυρισει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!

Χθες το βραδυ ειχαμε γιατρουλη κ εμεις!

Ο μικρος ειναι 40 ποντους και 1600 γρ! Ειναι μαλλον χαρουμενος μεσα στο νερακι του γιατι ειναι πολυ κινητικος :tongue: Επισης η καρδουλα του ειναι πολυ δυνατη και ρυθμικη!

Ολα τελεια μας ειπε ο γιατρουλης μας και το πιο σημαντικο.. ειναι με το κεφαλακι του μεσ το βρακι της μανουλας του.. εχει παρει θεση κανονικοτατα!!!

Η χθεσινη ηταν η καλυτερη επισκεψη στον γιατρουλη και φευγοντας απ την χαρα μας τσακισαμε και 2 γαλακτομπουρεκα απ τον Χατζη!!

Σας φιλω γλυκα ματς μουτς

Να εχουμε μια ομορφη μερα!!!:-D:grin::-D

καλημέρα!

επιτέλους κοιμήθηκα.έβαλα δραστικά μέτρα!!!την μαμά!

μπήκε το βράδυ στο δωμάτιο το ψέκασε όλο με εντομοκτόνο έκλεισε τα πάντα και έγινε θάλαμος αερίων!!!δεν έμεινε τίποτα!μετά το αερίσαμε καμιά ώρα και το έριξα στον ύπνο!αααααχχχχχχ!απόλαυση!κισάκι τους γλίτωσες τους επισκέπτες,άλλη φορά θα ανέβουμε Σαλονίκη( για κάφε)!

χθές πήγαμε στο μάθημα,ήταν για την υγιεινή της εγκύου και την διατροφή.όπως ακριβώς τα γράφει η πόπη για τα κιλά.για την δυσκοιλιότητα λέει ολίκής άλεσης προιόντα,δαμάσκινα,πορτοκάλια και τα γνωστά γρούτα και λαχανικά.χθές έφαγα 2 πορτοκάλια πριν κοιμηθώ και σήμερα όλα δούλεψαν ρολόι!προσοχή λίγο στα όσπρια γιατί φουσκώνουν.ότι σε ενοχλεί να μην το τρώς.για την υγιεινή μας είπαν παιδικό σαπούνι για την περιγεννητική περιοχή.ελαιόλαδο σε κοιλιά και θηλές και από την32η εβδ.μασάζ στις θηλές με ελαιόλαδο για να σκληρύνουν και να μήν σκάνε μετά.ααα και μετά την γέννα πλύσιμο κάθε φορά που πάμε τουαλέττα με παιδικό σαπούνι και αφθονο νερό. και προσοχή στα φυτικά τσάγια!!!πχ η λουΐζα κάνει υπόταση!!!γενικά να τα αποφευγετε!αυτά θυμάμαι.

φροσάκι για να πάρει θέση το μωρό κάπου διάβασα να κάθεσαι5λεπτά στο κρεβάτι ''στα 4'' που λέμε για να βρεί χώρο το μωρό να γυρίσει.και φυσικά περπάτημα!!!!πάντως μην σε ανησυχεί΄.εγώ γύρισα στις 37 εβδομάδες και μετά από 3-4 ώρες πιάσανε την μαμά μου οι πόνοι!ποτέδεν είναι αργά!!!

πόπη μου στη εβδομάδα που είσαι γύρω στο 1,5 κιλό είναι το ζουζούνι σου φυσιολογικά,μην αγχώνεσαι.σκέψου οτι η φύση προνοεί,αφού δεν είσαι ιδιαίτερα μεγαλόσωμη δεν θα πρέπει να κάνει και κανα τεράστιο μωρό(πχ4,500!!!).εσύ να τρέφεσαι σωστά και άσε την φύση να κάνει την δουλειά της!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...