Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η αληθεια ειναι οτι αργησε λιγουλακι (κανονικα γυρνανε στις 26)αλλα εχεις καιρο ακομα.σου ειπε ο γιατρος για καμια σταση σωματος ωστε να βοηθησεις το νινι να γυρισει?εχει ειδικες στασεις

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα καλα κοριτσια μετρησαμε τα παντα παλι το μωρουλινη μου ειναι 2150 το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει γυρισει ακομη κ μαλλον μπορει να κανουμε καισσαρικη γμτ

Προλαβαίνει να γυρίσει.Οπότε μην βγάζεις ακόμα συμπέρασμα.Κάποια γυρίζουν και τελευταία στιγμή.Εμένα γύρισε τώρα αλλά είχε βάλει το κεφάλι τόσο στραβά που αν είμασταν στο τέλος δεν θα ήταν καλό είπε το ντοκτόρι.

Φρόσω έφαγα ένα κόλλημα τώρα ότι έχεις αγόρι.Δούλεψε το ηλεκτρονικό ένστικτο. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

η αληθεια ειναι οτι αργησε λιγουλακι (κανονικα γυρνανε στις 26)αλλα εχεις καιρο ακομα.σου ειπε ο γιατρος για καμια σταση σωματος ωστε να βοηθησεις το νινι να γυρισει?εχει ειδικες στασεις

οχι δεν μου ειπε τιποτα τετοιο τα νευρα μου θα τον ρωτησω ομως

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι αν ξερεις να διαβαζεις αγγλικα δες εδω

http://www.spinningbabies.com/

γραφει για παρομοιες περιπτωσεις κ στασεις για να βοηθησεις το εμβρυο να γυρισει.δεστα μονο κ ρωτα το γιατρο.μη κανεις κατι απο μονη σου

Holy Diver

ααααααααααααα αρχηζει να με φοβηζει η εξεταση . εμενα απο 25 εβδομαδων ειχε παρει θεση . τωρα δεν ξερω σε ποια θεση ειναι δεν μπορω ν καταλαβω ολο γυρναει και γυρναει . μαλλον πρεπει ν αρχησω ν περπατω παλι γιατι δεν μ βλεπω καλα :(:(:(:(:(:(:(

αντε καλε τι φοβασαι!εμενα αυτη τη φορα πηρε νωρις θεση απο 23 εβδ.ο γιος μου ειχε παρει 27 εβδ κ η κορη μου 25.

αμα ξαναγυριζε με το κεφαλι επανω θα το καταλαβαινες...θα σου ειχε ανακατωσει τα συκωτια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

το θεμα ειναι οτι εμενα γυρναει συνεχεια και δεν μπορω να καταλαβω

ειμαι και ξανθια . εμενα πρωτη φορα ειχε παρει θεση στην 25 εβδομαδα που ειχα κ συσπασεις τωρα δεν ξερω τι κανει ο μικρος μου

ποτε εχεις υπερηχο?εγω τη δευτερα.κ η δικια μου συνεχεια κουνιεται αλλα δε νομιζω να γυρισε προς τα επανω..βασικα νιωθω ωρες ωρες να με πιεζει πανω απο το πιπι:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι δημητρουλα μου εαν ειναι μια κατω και μετα πανω μπορει μετα ν ξανα γυρησει προς τα κατω η θα ειναι μονημα πανω εγω πιο πολυ το νιωθω δεξια αριτερα αλλα χαμηλα

οτι μπορει να γυρισει ναι.ειτε πανω ειτε κατω.αλλα αυτο γινεται σπανια.δηλαδη πιο ευκολα γυριζει απο πανω προς τα κατω παρα απο κατω προς τα πανω.μην ανησυχεις.κ γω απο δεξια το αισθανομαι πιο πολυ.να κοιμασαι στα πλαγια καλυτερα κ οχι ανασκελα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...