Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβοκουκλιτσα....κιεγω πλεον που απο μωρο δενκατουραω ,κραταω τα τσισα μου,ξυπνωντα ςγιατα χαπια παω και κατουραω τρελες ποσοτητε ςομως,το μωρο πιεζει κυστη κι εντερα!!!!η τουαλετα μου ομως εχει γινει μαρτυηριο.....καλυτερα να γεννουσα καθε εβδομαδα παρα το ζορι της τουαλετας καθε εβδομαδα....

χαχαχαχα! ασε χθες που κατεβηκα για τα ψωνια στη μια ωρα λεω στη μανα μου αν δεν μου βρεις τωρα τουαλετα θα τα κανω στον δρομο. Υποφερω καθε φορα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε δεν θα σας ξεχασω μην με αγχωνετε εχω τις αλλες στο γατοσπιτο που περιμενουν πως κ πως εχω κ εσας εδω απαπα να φανταστειτε θελει να μιλησει στο γιατρο να δει τι ειναι το παιδι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αχαχ λοιπον εχω θεμα με τ αυδραυλικα,ηρθε και ο υδραυλικος,εχιε μαστουρωσει απο τ ακεζαπ,τραγουδαει κοιτιεται στον καθρεφτη και λεει οτι δεν του φαινονται τα 73 του χρονια...αχ τι τραβαω η μανα!κι απο τημια ξεβουλωνει την τουαλετα κι απο την αλλη σβηνει τα τσιγαρα μεσα,ρε σεις....απο τις 12 τον εχω εδω!και μολις φυγει εχω να πατησω δουλεια..........το μπανιο μου ειναι κ...ος κα ιθελει ολο απολυμανση!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τον ειπε η σπιτονοικοκυρα οτι ειμαι εγκυος λκαι λεει καλα εγω νομιζα οτι ειναι χοντρηηηηηηηηηηη!αχχχχχχχχχχ τι τραβαω η μανα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες.

Αρχίσατε τα ψώνια βλέπω ε;;;

Μεγεια σας και καλοφόρετα.

Εγώ τελικά γέννησα στις 24 Αυγούστου με πρόκληση, φυσιολογικά, χωρίς επισκληριοδιο (φυσικά!!!).

Πήγα εκεί στις 8 το πρωί μου έδωσαν ένα χάπι, δεν με έπιασε, μετά το μεσημεράκι μου έδωσαν άλλο ένα χάπι, με έπιασαν με τη μια διλεπτες δυνατές συσπάσεις και μέσα σε μια ώρα τον έβγαλα τον μάγκα.

Ένα έχω να πω, οι πόνοι της πρόκλησης είναι χειρότεροι από τους πόνους που έρχονται από μόνοι τους.

Άντε τώρα σειρά σας....σας εύχομαι όλες με το καλό και με γερά μωράκια.

να σου ζησει ολυμπια μου!κ απο οτι εμαθα βγηκε κ μεγαλος ο παιδαρος ε???

φτου φτου!

εγω δεν εκανα προκληση σε τοκετους αλλα κ στα 2 παιδια με πιασανε οι πονοι που λες οτι ειχες με προκληση.ανα 1 λεπτο ρε παιδι μου...αρα καταλαβαινω τι περασες.δεν με πιασανε ανα 20λεπτο 15λεπτο κ παει λεγοντας αλλα με τη μια καθε λεπτο:shock: ειναι οξυς τοκετος αυτο.γιαυτο δε μου κανανε επισκληριδιο που να με προλαβουν

γεια σας κ στις υπολοιπες κοπελες!πηγα για καρδιοτοκογρ.σημερα κ ολα μια χαρα μετα πηγα με μια φιλη για καφε εκανα κ κατι ψωνια κ ηρθα!με χασατε?:tongue:

τι κανετε ???

Holy Diver

χαχαχαχαχα κισακι ελεος χαχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για τον υδραυλικο λεω!!!ακου νομιζε οτι εισαι χοντρη!!!!κοντευω να μπω στο μηνα μου πες ρε μπαμια χαχαχα ελεος μα τι καφρος!!!καλα κ τι τον αφηνες να καπνιζει ρε !χωρις να ρωτησει αν επιτρεπετε πααααπααα

μια φορα καλεσα υδραυλικο γιατι βουλωσαν οι σωληνες στην κουζινα κ ηρθε με στολη πεντακαθαρος (στην ελλαδα το κλασικο τζιν που πεφτει κ φαινεται η κ@λοχωριστρα!!:tongue:) με γαντια με δικες του πετσετες μη λερωθουν οι δικες μου απο τα νερα μεχρι κ πατακια εφερε για να παταει επανω για να μη μου λερωσει αν βραχτουν τα παπουτσια του!ακου εκει καπνιζε κισακι απορω πως δε τον εβρισες!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ολα καλα κοριτσια μετρησαμε τα παντα παλι το μωρουλινη μου ειναι 2150 το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει γυρισει ακομη κ μαλλον μπορει να κανουμε καισσαρικη γμτ

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...