Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να στ εκαλα ευχαριστω!εγω λεω καλλυντικα της προδερμ και μαλλον θ απροτιμησω περσιλ πλυντηριου,αν και θα δω τι θα μας δωσουν στο μαιευτηριο για καλλυντικα και μαλλον θ ασυνεχισω αυτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο ολυμπια μου να σου ζησει!!!!!ειναι ησυχος,σε ταραζει ,μπηκε σε μια σειρα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ευχαριστω.

είναι...φτου φτου...παρά πολύ ήσυχος.

Όλη μέρα κοιμάται, αφού μερικές φορές τον ξεχνάω...χαχαχα

Αλλά εγώ τρέχω όλη μέρα, έχω και άλλους δυο άντρες βλέπεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

οκ εισαι σε ετοιμοτητα ολυμπιαμου!οαλ καλα θα πανε!κι εγω να γεμισει το σπιτι τσουτσουνια ηθελα,αλλλα δ εμου εκατσε!δενπειραζει....ο μπαμπας της θα φαει τη φρικη!χιχιχιχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Άντε, ήπια τον καφέ μου....πάω να αρχίσω το τρέξιμο τώρα.

Έχω σίδερο, πλυντήριο, πιάτα, θα έρθει και μια γνωστή να δει τον μπέμπη.

Θα τα ξαναπούμε, πολλά φιλιά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Ολυμπία να σου ζήσει ο μπέμπης σου και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Κορίτσια εγώ λέω για το πλυντήριο να πάρω το Αρκάδι, το χρησιμοποιεί η κολλητή μου και μου είπε οτι είναι πολύ καλό.Δεν έχω κάνει άλλα ψώνια εκτός απο εκείνα που σας εχω πεί, τώρα μες στην βδομάδα θα πάω να πάρω βραστήρα, φορμάκια, πάμπερς, κουβέρτες, αποστειρωτή και όλα τα σχετικά!:tongue: Τα καλύτερα ψώνια της ζωής μου θα είναι αυτά! nikx καλωρίζικα και καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!

MbGIp1.png

Καλημέρα σας

Πολλά τα νέα σας δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα. Εγώ τρέχω πάλυ πολλές δουλειές και υποχρεώσεις. Το βράδυ έχω έξοδο με συμμαθητές/τριες. Το απόγευμα θα πάω να δω συγγενείς που ήρθαν από Αγγλια.

Χθες μου έφερε και την βιβλιοθήκη ο επιπλοποιος με το γραφείο Τελεια κορίτσια την διακόσμησα κιόλας :D Τώρα φτίαχνω το βιβλίο ευχών εσείς θα φτιάξετε ????

Επίσης γυρέυω παιδικά τραγουδάκια για τον γιο μου που του αρέσουν πολύ :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα!

ολυμπία να σου ζήσει!πάντα να είναι καλά και τυχερόυλης!:P

εγώ σκέφτομαι να μετακομίσω ή να αλλάξω χώρα.ρε κορίτσια δεν γίνεται τίποτα με τα κ$λοκούνουπα.με το που έβαζα το εντομοαπωθητικό αυτά με τσιμπούσαν σε 2 λεπτά το ίδιο σημείο!!!τι σκ$τα,βιονικά είναι?

%$#$$%#$#$!!!!!θέλω να κλάψω...το πρωί στις 8.15 σκότωσα 2 που μου έκαναν επίθεση εκείνη τη στιγμή!τώρα με τσιμπάνε και την μέρα!τι να πώ...:(

κουλα χαρα σρτο κουραγιο σου!!!!μπραβο κοπελα μου!!!!θε ςνα με υιοθετησεις?βασιλικη τι να πω,τοσο γλυκοαιματη πια????αχ κοπελιτσα μου ελα να σε φιλοξενησω!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγπες λοιπον το μεσημερι θα δουμε το μωρο κ με εχει φαει η αγωνια να το δω απο πλυσιμο θα παρω το οικολογικο το baby planet για τα ρουχα του μωρου σημερα σερφαροντας βρηκα αυτο το σαιτ κ μου αρεσε πολυ http://www.paidika.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=105&Itemid=289

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλημέρα κοπελιές! Τι κάνετε?

Ολυμπία να σου ζήσει ο παίδαρος!

Φρόσω με το καλό να δεις το μπεμπέ! Και εγώ κάθε φορά που είναι να το δούμε έχω τρελή αγωνία!

Βασιλικούλα ανεμιστήρα δεν έχεις? Είναι μια καλή λύση! Σκεπάζεσαι και με σεντονάκι αν σε κρυώνει και δεν σε πλησιάζει κανένα κουνουπάκι!

Κούλλα το μάζεψες τελικά το σπίτι! Να χαρείς τώρα τα έπιπλα γιατί με δυο ζουζούνια δεν τα βλέπω καλά! :tongue: Εγώ είπα να πάρουμε ένα βιβλίο ευχών αλλά για την ώρα δεν πείθεται ο πατέρας.Που θα πάει θα τον καταφέρω!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσια εσεις που πηγαινετε στον γυναικολο καθε εβδομαδα σχεδον . ποσο ζυγηζει τωρα το μωρακι σας?

και μην ξεχνατε να μας ενημερωνετε για το doppler να μαθαινουμε και εμεις :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...