Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασιλικη πανεμορφα τα μωρουδιακα!!!να μου στειλειες, η κουμπαρα της μαμας μου εινα ι απο γιαννενα,κιεχουν σπιτι και ζαγοροχωρια.....τελεια πολη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ζαγοροχωρια, αχ τι μου θυμισες!!!

Πεντε υπεροχες μερες στο Παπιγκο,μεσα στο χιονι.. πιτες,φαι,τελειο πρωινο..

φυση, ομορφια!

Ποτε θα ξαναπαω ανεμελο ταξιδακι με τον αντρουλη μου οεο??

Διαφημίσεις

kalimera k apo mena se oles..argisa na mpo alla mpika..san nea sth selida na po k go ta dika mou..k go nystazo olh mera,orthia koimamai..k to proi diskolo na ksipniso,poli diskolo..syspaseis exo k go poli sixna alla den einai anisixitiko katholou..o giatros mou leei proetoimazetai to soma tis ginaikas..einai kamia apo thesniki??rotao apla gia na matho pou exete skopo na genisete..emena mou proteinei genesis.ti exete na peite??k exo k to problima tou diabiti k genika agxonomai poli.

Κατερίνα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!

Σου είχα στείλει και προσωπικό μήνυμα στο parents για να μας βρεις!Δεν ξέρω αν το είδες ποτέ!

έκλεψα και εγώ μια φορά τον ρόλο της υπεύθυνης της λίστας!αν φυσικά μου το επιτρέπουν κούλλα και χριστίνα...!;)

Βασιλικούλα καλά έκανες και έβαλες την λίστα γιατί εγώ την έψαχνα δέκα ώρες την προηγούμενη φορά! Και εγώ όταν έκλεψα τον ρόλο απο την Κούλλα δεν την ρώτησα καν! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Επιτέλους ψώνισα και μερικά πράγματα για το μαιευτήριο! Νυχτικό,πυζαμούλες και ένα τέλειο φορμάκι για τον μπεμπούλη! Που θα πάει θα περάσουν οι δυο μήνες για να του το φορέσω! Βέβαια έχουν μείνει λίγα πραγματάκια ακόμα!

Παρήγγειλα κουρτίνα και χαλί αλλά έχω μια αίσθηση ότι το παραφορτώσαμε το δωμάτιο! :cool: Αρχές οκτώβρη θα το έχουμε έτοιμο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μεγεια τα πραγματακια κοπελα μου!εγω δεν εχω κ πολλα να ψωνισω...εχω απο τα παιδια τα περισσοτερα.κατι λιγα που ειναι θα τα παρουμε τελη του μηνα

αντε κ εσυ στο δευτερο δε θα εχεις πολλα:tongue::tongue:

Holy Diver

μεγεια τα πραγματακια κοπελα μου!εγω δεν εχω κ πολλα να ψωνισω...εχω απο τα παιδια τα περισσοτερα.κατι λιγα που ειναι θα τα παρουμε τελη του μηνα

αντε κ εσυ στο δευτερο δε θα εχεις πολλα:tongue::tongue:

Ευχαριστώ Δημητρούλα! Καλά εσύ λογικό είναι να μη χρειάζεσαι και πολλά! Τα έχεις και ένα και ένα οπότε μια χαρά! ;)

Ελπίζω στο επόμενο να μη θέλουμε πολλά.Σκέφτηκα αν το δεύτερο είναι κοριτσάκι θα αλλάξω και κουρτίνα και χαλί.Τα πήρα μπλε αυτά γιατί του τα έχω πάρει όλα πράσινα.Έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο χρώμα.Και το φορμάκι για την έξοδο απο το μαιευτήριο το είχε μπλε και πράσινο, πάλι στο π΄ρασινο κατέληξα! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

καλύτερα ουδέτερα κορίτσια θα σας πρηξουν στα μπλε η ροζ όταν γεννηθεί το μωρό από δώρα. Χιχι αχ τι καλά μωρουδιακα. Κορίτσια για το πλυντήριο τι απορρυπαντικό θα πάρετε για τα βρεφικά-

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω επαιρνα κ θα παρω το περσιλ υγρο ,ειναι ενα μπεζ χρωμα.μαυτο τα επλενα τα ρουχακια μεχρι τον χρονο κ χωρις καθολου μαλακτικο

http://www.food-monitor.de/2009/02/siegel-von-edarf-stiftung-fuer-allergieforschung-fuer-persil-sensitive/produkte-und-promotions/

πατα ενα κλικ πανω στην εικονα με το περσιλ κ θα στο μεγαλωσει

Holy Diver

να προσεχετε τα συστατικα στα μωρουδιακα καλλυντικα σαμπουαν λαδακια κ οτι εχει σχεση με τετοια .να μην εχουν πολλα χημικα και κυριως το paraben που φημιζεται πλεον για το πιο καρκινογονο συστατικο!

Holy Diver

Καλημέρα κούκλες.

Αρχίσατε τα ψώνια βλέπω ε;;;

Μεγεια σας και καλοφόρετα.

Εγώ τελικά γέννησα στις 24 Αυγούστου με πρόκληση, φυσιολογικά, χωρίς επισκληριοδιο (φυσικά!!!).

Πήγα εκεί στις 8 το πρωί μου έδωσαν ένα χάπι, δεν με έπιασε, μετά το μεσημεράκι μου έδωσαν άλλο ένα χάπι, με έπιασαν με τη μια διλεπτες δυνατές συσπάσεις και μέσα σε μια ώρα τον έβγαλα τον μάγκα.

Ένα έχω να πω, οι πόνοι της πρόκλησης είναι χειρότεροι από τους πόνους που έρχονται από μόνοι τους.

Άντε τώρα σειρά σας....σας εύχομαι όλες με το καλό και με γερά μωράκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...