Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ρ εκατερινακι,ναμην μποριε ςν αφας ουτε στην εγκυμοσυνη?ειχ εημαμα σου διαβητη κυησης η ατο κληρονομησε ς απο αλλουη τυχαιο γεγονος?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xanthi mou to sizitame gia kaisariki sobara..k na sou po tin alithia to protimo.eipe bebaia tha me dei pos tha eimai ekeinh thn mera k blepoume, alla mallon kaisariki..tha doume.alla sou leo tin protimo,fobamai na oti to zorisma kanei kako stis diabitikes..esi ti les??

κι εγω ετσι νομιζω,δεν ασχοληθηκα δεν απανταν στο τηλ, το τη λ του ειναι 2313307419

Tην Δευτερα τηλφ 12 φορες.Τις μισες δεν απαντουσε και τις υπολοιπες χτυπουσε και δεν το σηκωναν. Βαρεθηκα και τα παρατησα

καταιρινακι αν σου προτεινε ο γιατρος προκληση τοκετου η καισαρικη τοτε καλυτερα καισαρικη,η προκληση ειναι πολη επιπονη.δεν ειναι ετοιμο το σωμα για τοκετο κ ζοριζεται το μωρο για να βγει .εκτος κ αν κανεις τοκετο με επισκληριδιο οποτε ειναι πολυ πιο ευκολο.εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα φυσιολογικο τοκετο με επισκληριδιο (δε νιωθεις τιποτα απο οτι μου ειπε μια φιλη που εκανε.εγω δεν εκανα στα παιδια μου) κ αν δε γινοταν τοτε θα πηγαινα για καισαρικη

Holy Diver

Διαφημίσεις

to apofasisame mazi me to giatro moy..diabalkaniko einai poli akribo,se nosokomeio ligo dyskolo logo diabiti,eipame sto genesis,logo kaliteris yposthriksis k gia mena kai gia to moraki mou..tora gia timi akribos den ksero,alla peripoy gyro sta 2000, mporei k pio ligo..

ego katerina parousiasa tora diabiti exei mia bdomada kano omos diatrofi kai rythmizee os tora ! den exoume pei tipota akoma giati ayrio tha pao gia uperixo kai na ta syzitisoume kalitera kaisariki para texnitoi ponoi....einai epodinoi exo akousei poli! sunithos ta pairnoun 37 38 edomadon tora ti na po ola kala na pane kai apo kei kai pera....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

παντως κοριτσακια με μια φιλη μου που μιλησα χτες ειχα καιρο να τη δω κ γεννησε προσφατα με προκληση αλλα εκανε 2 φορες επισκληριδιο κ γεννησε με φυσιολογικο τοκετο κ δεν καταλαβε τιποτα μου ειπε.κ μετα τη γεννα μια χαρα περπατουσε κ εκανε τα παντα.με την καισαρικη απο οσο ξερω ειναι δυσκολα να σηκωνεσαι κ να κινησε οπως θες...

Holy Diver

Διαφημίσεις

katerina ego eimai apo alexandroupoli kai tha genniso sto panepistimiako nosokomeio 1 exoume olo kai olo na to timisoume xaxaxxa exoume kai kliniki alla panakriba kai den axizei na doseis lefta giati oti epiploki ginei se pane kateutheian nosokomeio oti na nai!!! exoume kalous giatrous toulaxiston!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε, μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας! Κατερίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας, με το καλό σου εύχομαι να γεννήσεις! Μην ανχώνεσαι με τον διαβήτη και εγώ με καισαρική θα πάω, τι να κάνουμε, θα το περάσουμε, η καισαρική είναι υποχρεωτική αν έχεις διαβήτη!

MbGIp1.png

τι καλό φάγατε κοριτσάρες?εγώ είχα πεθυμίσει μια καρμπονάρα!και την έφτιαξα με μανιτάρια,ζαμπόν και κρέμα γάλακτος,ούτε τυριά ούτε αυγά ούτε βούτυρα.απλή αλλά νόστιμη.κράτησα και ένα πιάτο για το βράδυ!μιαμ!;)

για μας δενκρατησες ενα πιατο?i????μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

http://knitting.va.com.au/index.php?cat=41

αχ!τα ερωτεύτηκα!

κίσα την επόμενη φορά θα σου κρατήσω,όταν γεννήσεις με το καλό θα σου στείλω με κούριερ από τα γιάννενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...